בקשה

idk

New member
וואלה נכון...

על המפה.. והתכוונתי אלרגי... התבלבל לי...

harakatan

New member
הייתי בטוחה שזה...

*שירים ששרתי כתבתי כסף עשיתי מכרתי (לא?) ועוד משהו: *ואם התחת שלי היה נראה כמו הפרצוף שלכם מזמן הייתי מתפדח לחרבן

Gershenman

New member
אממ

את כל הדברים המיינסטרימים יותר אתה יכול למצוא ב shiron.net תעבור על הטקסטים שם קצת, ותשפץ(נגיד לכתוב מעל כל בית מי עושה אותו וכאלה)

idk

New member
אתה יכול גם ב...

www.mp3music.co.il יש שמה גם מילים להרבה שירי מיינסטרים.. (חחח וגם את חיי אדם.. מישהו העלה לשמה...)

RunNGun

New member
אור - בדוק מייל

שלחתי לך כמה דברים שיושבים לי על המחשב.....

עוד כמה

קוואמי- פרצוץ תשעה באב (משניצל בבאגט :)) בית א': כשאלוהים ברא בפעם הראשונה (הוווו) הוא לא התכוון לחושך על פני תהום, הוא לא התכוון שבמקום שלום תהיו פה מלחמה בשמו (מלחמה בשמו) ישתמשו בו כתרוץ כדי לשפוך את דמו של פרי כפיו ושלב אחר שלב גולם מחסל פה את עצמו ובעוד בשמו של אדוניו עכשיו,בשם הנשק והכח,שוב מתפללים כולם לעגל הזהב ולא נותר לאן לברוח, לא ידעתם אלימות היא נהר אכ-זב? מלמדים את התורה - מלמדים, אבל בדרך שוכחים שהם היו שני תאומים: יעקב ועישב מכס מלכות שולחים אותנו גיבורים - הם משמינים אבל אנחנו לא חוזרים משדה הק-רב בר-יו-נים הופ-כים למנהיגי עמים מנ-הי-גים מנו-פפים באקדחים נתי-נים נו-רים בשם המנהיגים אנ-שים נופ-לים, הבריונים קמים פזמון 2x: אז די כבר עם הפרצוף של תשעה באב אלוהים מאושר עכשיו הוא לא רואה כי אנחנו לא עושים כלום כל העולם ישיר יחדיו ואלוהים מתגאה עכשיו כיף לעשות את אבא מאושר (איזה כיף) בית ב': אני מאמין, אני מאמין באמונה שלמה שמנהיגים מכל צד מרוויחים כשהם צורחים שמלחמה היא לטובת האומה נכון ילדים? המנהיג דיבר אז עכשיו כולנו מקשיבים אם האיש אמר אז כניראה שהוא צודק בואו נסתום את הג'ורה מיד למי שמפקפק כל מה שידעתם על דמוקרטיה זה שטויות אנחנו כמו אמריקה רק בלי הקטע המיותר, המעייף ובמיוחד המנג'ס הזה של ריבוי דיעות(אוף, מעצבן) אם כולם שולחים אותך למות אז מי אתה בכלל שתגיד שזאת טעות? מה, מה אתה בכלל פותח פה? תשים חיוך דחוף ותתנהג יפה במקום לנסות לנקוט עמדה, למה לא תשיר בדבהדבהדה? אל תנסה להיות חכם יותר מכולם עם עוד מידע כי מה יותר פשוט מלקבל באמונה? שוחד ודת , דת ומדינה ורק כשמפזרים פה שטרות (הו) כולם פתאום נותנים פה אהבה בכמויות (שגעון) פזמון: אז די כבר עם הפרצוף של תשעה באב אלוהים מאושר עכשיו הוא לא רואה כי אנחנו לא עושים כלום כל העולם ישיר יחדיו ואלוהים מתגאה עכשיו כיף לעשות את אבא מאושר אז די כבר עם הפרצוף של תשעה באב אלוהים מאושר עכשיו הוא לא רואה כי אנחנו לא עושים שוםכלום כל העולם ישיר יחדיו ואלוהים מתגאה עכשיו אין כמו שנאה לבנות את המחר השבט- הכל עוצר (תודה לאביחי) שלוש שנים מעיף מבט לקסיו, הזמן הזה לא טס... מנגן על הבעסה כמו גיטרה באס (פם פה פם פם) יו מלך, 'סתכל איך, הטונה מחכה לך בטבע (ברדיו( כשה-פסט התוף ההיי-האט כמו הסוף של קולה דיאט לא תוסס \ מתוק \ גוסס יש רחוק מי שחוק יכול לדעת להגיע כשMC'ס נמצאים בפיתוח כמו הרצליה אי הסדר הזה קם לתחייה ואני בשנייה מטפס עולה תופס אותו בגשם כמו דצמבר אם מוטו לחיים נשמע כמו סטיקר על הטנדר - פרשתי מפספס את העיקר, לא מתרץ אני פורץ לאמ-אמא של הביט ביט פנימה לבסיס, שים מדים עליך, צא לשער, בוא החוצה קח את הפלוגה עליך - הטונה לא ויתר מי שלא שיחק במלחמה נשאר בסוליטר עוצר אותה, לא לומד היסטוריה אני עושה אותה כל יום מחדש אז השבוע משחק איתי תופסת, וד"ש אין לי זמן להכשל..... עוד לא ראיתם כלום..... איזה סקס אפיל נוטף, מתמונה במגזין של השבט עטופים בבניימינים והבלינג בלינג, לא להאמין, כל המין האנושי קם על הרגליים עם השיר הזה הזמן עוצר, אני עובר, זה אני נגד הזמן אני לא מוותר אני דוהר, על זמן עתיד בוא איתי נגד הזמן אנחנו לא נפסיד הזמן עוצר, אני עובר, זה אני נגד הזמן אני לא מוותר גם אם עבר נהיה עתיד בוא איתי נגד הזמן.. להקטל או להכשל מסתכל על המטוטלת מתבלטת כשעון היא לא מנטרלת את הפלט של הזמן ענן עובר, פוגע בענן אחר יוצר ברק, חודר שריוןֻ שממריץ אותי לרוץ מהר מכאן נשען שם אני לא מסתכל אחורה סתם קם חונק את המנטליות של לקחת את הזמן אז אני נם רק לכמה שעות לא מטאטא את הבלטות מכות אותי מכות אוטוטו אני נכנס לאוטו עם שוט או כמה לוקו נמצא בבנות תביא ת'שוקו השיר הזה רק כמה דקות עולה כותב לא גונב חולב מילים כתובות על הלב עוזב אותך בלי לחשוב שוב אני מכה אותך תכה בי אין לי זמן לשמוע שטויות לקרוא ת'שמועות לבדוק שאתה לא בעיות כל כמה שניות שואלים אותי "מתי יש אלבום?" "מתי הופעות?" "מתי תראו שאין פה מה להשוות?" - תולה פה שלט "זה יקרה בקרוב" קורה שהרוב רואים השבט, מנסים לחקות הזמן עוצר, אני עובר, זה אני נגד הזמן אני לא מוותר אני דוהר, על זמן עתיד בוא איתי נגד הזמן אנחנו לא נפסיד הזמן עוצר, אני עובד, זה אני נגד הזמן אני לא מוותר גם אם עבר נהיה עתיד בוא איתי נגד הזמן.. לא מנפח מצנח אני לא צונח אם אני לא מוכן אני ננתי כבר לזמן לנצח עכשיו אני בא לנצח תזמן אני גובר על הכותרת ושומר את הפאנצ' לסוף אמר הכרטיסן תסע תיקח טיסה, תשאל בכניסה אם מישהו פה ניסה להתפלח המקום על המטוס מלא אך יש מקום קטן עלה מהר לפני שיתפסו בצוות יכנסו בוא נמלאאאאא את העולם לרגע בדיו של שבט תסבירי בדיוק איך את, פוסטמה כן חושבת ידעתי אין תשובה קולעת מחיוך קול לעג של תולעת או דלעת ולא תכננתי לדעת בכלל במה את עוסקת... אם נחליף לך את השכל עם יונה אז היונה מתרסקת (תיהיה בשקט) מצטער שהתחלתי לדבר ,תחזרי לקוטג' חלילה לא נפריע לכלבה מאורנג' לשוחח עם לקוח , אורח בווליום שעושה כבר ריח רע מאוד לשועלים בירח לא אכפת לי אשת עסקים או רשת עסקים אם לא קורה שתסתלקי אני שולף את השקית וחונק אותך!!!! מומי לוי והשבט- תן לזמן לנצח סבא ג'ון איזה בוקר מצוין כוס קפה וקוראסון על השולחן קורא עיתון שמבשר שהסבבה כאן מזמן (?קספר: היא כבר כאן מזמן מה לא שמעתם) לכל מקום מגיע הפנאן אני מסית את הוילון הנוף מצית את הדימיון מציץ בלוח ובודק שוב איזה יום היום פתאום משום מקום זה בא מילה ועוד מילה ועוד מילה יושב על הפסנתר ומחבר עוד מנגינה נה נה נה נה עובר עוד יום קובר עוד זמן זה לופ שלא ניגמר שעות אני בשאנטי לא מוכן לזוז עד שהשמש תירגע אני לא יורד מהספה אם לא תביא לי את הארטיק אני ישן ולא אקום עד שהיום ניגמר כי ניגמר לי הכח לשטויות כי הקצב זה השארם שלי כמו מין אשראם בשבילי ?כמו הבית שלי אתם קולטים אותי :פזמון מומי ומתוקה קח עוד דקה אל תרוץ תירגע (ותן לזמן רק לנצח) שעה בחיים תישכח עוד שנים (אז תן לזמן לנצח) :קספר אין לי כל ענין בזמן - מאן סוגר את התריסים נרדם סתם ?אז למה לי לקחת ללב גבי גב- שב תוריד נעליים (סבא ג'ון: בוא תתרווח בן) יו אני נח על הכורסא - הקופסא עמוסה בסרטים, לעיתים רחוקות ,מתעניין בפרטים מתאים לי כשלא מציקים לי ואני פנאן מרגיע, מגיע לנירוונה שלי והכל מצוין :פזמון מומי ומתוקה קח עוד דקה אל תרוץ תירגע (ותן לזמן רק לנצח) שעה בחיים תישכח עוד שנים (אז תן לזמן לנצח) :מומי ומתוקה מנסים לראות ולהבין את כל מה שקורה סביב לא מגלים כלום על העולם הזה אולי כדאי לי להפנים :גיורא הממ הממ בחיק הטבע שב המוסיקה תיקח אותך ללב הים בקבע שם אני נמצא תמיד נירגע אני מאותגר מאיבה וחובה לתת אהבה לשלווה גברת נירוונה שווה מגאנה לאנגולה לגואה ללא תלונות או טענות למיניהן רק תן לי את המיני-דיסק תביא לי ביסק-וויט ושוקו ואני מסודר מצוין כאן גיורא בן יעקב מבוא דותן :פזמון מומי ומתוקה קח עוד דקה אל תרוץ תירגע (ותן לזמן רק לנצח) שעה בחיים תישכח עוד שנים (אז תן לזמן לנצח)

וכמה

פיזדה- אי בודד בימי הצעירים הייתי מעביר ת'זמן בחלומות ! להיות כמו התחת של רוזאן, גדול ! גדול מאוד אפשר לנפץ חלום לבן אבל קשה יותר לנפץ אותו לזמן כמו תקליט שהוא מתנגן קולטים איך שהוא מתיישן הגב פה מזדקן ומתעצבן על מה שמזדמן טוב דיי להתבכיין, התקליט מטריד שכן אצלו הוריד קטן וגדל אני מתעניין אולי עדיף אף פעם לא להתבגר כמו פיטר פן ! מי אתם ? פיזדה מן ! יוצרים בלי להתמתן עלם גס רוח, ג'מייקנים יודעים למה אני מתכוון !תן בפילוספיה יש הרבה שמתחילים את החיים עם בטחון בגודל של ארגנטינה ואחרי הבר מצווה הוא מתפרק כמו משינה מתחילים להתבייש בצלם, השנים עוברות הם עוד הולכים בתלם גיל שלושים הם עדיין תקועים בהלם מעבר לציניות ממנה אי אפשר לצאת אני מכריז בזאת שיש לי רק אהבה לתת ממה שאני רואה, זה לא שווה הרבה אבל היות ולא גיליתי ת'אטום אני דבק בזה פצצות פצצות זה מה שעשינו כי בברוטו,השם שלי קאסוטו ?פשוט לא בנטו, השם שלי הוא סנדו !שנן אותו נעים להכיר,הלו, מלך העיר משניה לדקה מדקה לשעה אני לא מפסיק לבלבל את השיר אני בכיר, על זה אני מצהיר ולא מסתיר !משאיר אותך בפה פעור נותן לך לוח וגיר עכשיו נסה להבין, מנסה להחכים, מנסה להסביר איך קוראים לתופעה, אין מקפיצים פה את המסיבה לתקרה עוד מקרה של הצלחה, אתה מתמלא אכזבה לנוכח העובדה, שלידי הזרימה שלך ממש רדודה בודדה נדידה גלמודה בלי מידה לא נורא , אני פה לתקן, להוציא את הלא, להשאיר את הכן לפחות אני מנפח את הריאות שלי כמו שעושים עם אפרו ופן אני נותן נותן נותן נותן נותן גם אם לא קיבלתי תמורה אני לא מרגיש מסכן וגם לא מרגישה גבורה !תודה רבה פצצות פצצות זה מה שעשינו דרוש לי נס כי אני לא תופס מלכלך ומכבס, מנסה להתפרנס רק בפינס לועס ביטיבוקסס שמעשנים על אי בודד המטרה להישרד תכתוב מכתב ותתאבד זה לא בטוח, העץ נופל רחוק מהתפוח קבייץ שיוציא לך ת'מייץ מתוך המוח לא זכור אך, עטור פרסים על חוסר מצברוח רוב הזמן אני בוהה בכלום מקשיב לרוח הכל מרוח,ראש נפוח ואוויר דלוח מרגיש קרוב לאלוהים כשיש בפנים מצב מתוח שים, עוד טראק אני יורד מהפסים יותר אכזר מהנשיא, מכל האפסים שמתאפסים אני אומר מילה, והם נסים לכל הכיוונים נופלים כמו קקי של יונים פצצות פצצות זה מה שעשינו קנדוג קדס- תנו לי ראפ כבד להיפ הופ תמיד היתה בעיה של ביקורת קשה לעמוד במחסום התקשורת אם אתה לא ברוק אלטרנטיבי או בתזמורת אתה לא עומד במיטב המסורת מתבסס על שקרים מכוערים, מאמרים מוסגרים critisism -כל ה מוזרים, מפגרים, של זמרים ממורמרים אחרים מסרים שאומרים על מה אנחנו שרים ידיעות במעריב, הארץ, שתי ערים הם רודפים אחרינו כאילו היינו עכברים ואסור לך לשיר על כל מה שאתה רוצה הם סותמים לך ת'פה שאתה עוד לא פוצה ושלא לדבר ללכת נגד הרוח דמוקרטיה בהתהוותה אני כבר לא בטוח הם אומרים שזה מרוח, ואין לזה סגנון אז תגידו מה עדיף- די אמ אקס או סלין דיון תנו לי תנו לי ראפ כבד - רוצים הארדקור תנו לי תנו לי ראפ כבד - רוצים הארדקור אל תגידו את הערכים אני מאבד תנו לי תנו לי ראפ כבד - רוצים הארדקור ת'הוכחות אפשר לראות במצעדים, העיתונים שם זה פול גז בניוטרל כבר כמה שנים האוספים הישנים, המקומות הראשונים אך מוזיקה של שחורים לדעתם לא קונים אנשים מתורבתים עם הראש על הכתפיים אנחנו לא מחונכים, תגידו מה אתם שחים הרי כולנו אחים וגם לנו יש ערכים כמו להשאר חמים, בלי לגעת בסמים ולפעמים אין ברירה, אז אנחנו נלחמים על זכויותינו, שנלקחו כבר כמה פעמים וזוהי האמת, גם אם אני לא שה תמים אם זה דור מזוין למה דווקא אנחנו אשמים ?!אל תגידו לי: וואט זה בטח הקללות אנשים חושבים שראפ מעביר מחלות מאה שמונים מעלות, אל הצד הנגדי LSD ראפ זה מוזיקה טובה, זה לא אומר תנו לי תנו לי ראפ כבד - רוצים הארדקור תנו לי תנו לי ראפ כבד - רוצים הארדקור אל תגידו את הערכים אני מאבד תנו לי תנו לי ראפ כבד - רוצים הארדקור ומאחר שאני פה הזמר הראשי אז תתנו לי לעבור עכשיו אל הבית השלישי כי אנחנו כבר יודעים שהאלבום הזה עשר רק יש עוד רבים שלא קלטו את המסר הם אומרים שאין קשר בין מלה למילה קחו ת'שיר הזה כתבו אותו מהתחלה ותראו איך שהמלל נכנס לכם לראש וגם עליו כמו על כל שיר צריך קצת לחרוש ממזרח למערב נמצאים במלחמה, מהומה אלא מה אבל שרים על רמה, למה מה, מה קרה? תפסיקו לצנזר, כי העם רוצה היפ הופ צינזור לא עוזר תנו לי תנו לי ראפ כבד - רוצים הארדקור תנו לי תנו לי ראפ כבד - רוצים הארדקור אל תגידו את הערכים אני מאבד תנו לי תנו לי ראפ כבד - רוצים הארדקור קנדוס קדס- בשמירה אינה עוברת השיר הבא מוקדש לכל החיילים שמייחלים שהעולם ישמע אותם בשתי מילים נמאס לשמור, נמאס לשמור למדבר יהודה טוחן שמירות מרגיש כמו חמור מישהו רוצה להכנס? שישלח מכתב או אי מייל ?למה סתם לתקוע חיילים בש.ג כי כל האחריות עליי לשמור על עם ישראל חי בארבע שמונה, ארבע שמונה, ארבע שמונה, די די i think i gonna die כאן בבוטקה הקטן הזה נמאס לי מהקיר המלוכלך והמושתן הזה כל אחד כותב על המחזור שלו הוא הכי גדול, הכי מוצלח, אני חושב שלא ?צעירות זה לא פשע, עד מתי נובמבר תשע פשע? תחשוב על מה שנשאר לנו, זה רשע ארבע שעות פתאום נראות לי ארוכות כל שעה כאילו יש בה 140 דקות עוד מעט יהיה מכות, אני מחכה, הזמן עוצר ובמקום עזרה אומרים לי שהסבב מתקצר והשמירה, אינה עוברת עוד רכב אל תוך הבסיס מאיר כל דקה אינה נגמרת והלילה לא נגמר הוא עוד צעיר אלוהים אני נרדם ,חייב לקום, אבל נרדם כל לילה, כל הלילה, אני כולה בנאדם בשר ודם, לא מבין את המשפט המיושן ששומר ישראל, לא ינום ולא יישן וזה לא עסק, נגמר לי כבר החשק לחכות לקצין תורן שיבוא לפרוק לי את הנשק ואז אני ישן, מעשן, רוצה לאכול ניר, אתה לא מעשן?" אוף, אפילו את זה אני לא יכול" אני יושב, וחושב, על שירים, וכותב על הקיר, על נייר, וכואב לי הלב על כל מי שנטחן כמו כלב שמירה מנותק מהחיים, מרוחק מהחברה כל רב"ט נשאר שבת, מתקשר אל החמ"ל "אני לא מאמין שאני אפילו לא סמל" כי מה אנחנו שני מסכנים כל היום טוחנים מחפשים תעסוקה, (ציחקוק) והמחסנית בפנים והשמירה, אינה עוברת עוד רכב אל תוך הבסיס מאיר כל דקה אינה נגמרת והלילה לא נגמר הוא עוד צעיר (שתי אצבעות מירושלים) רוצה לתפוס את הרגליים לברוח, להשאיר רק עקבות של נעליים כי ניסיתי כבר הכל, לשיר כבר אין לי קול לישון אני לא יכול, סמל תורך עושה פטרול אז מה עושים? מוציאים משהו מתוק מהכיס מעבירים שעה וחצי בשירי ליאור נרקיס ואת) לא בסביבה, אז סתם כותבים שיר אהבה) ואם אין למי , אז סתם כותבים למישהי שווה אבל ידעתי, בהתחלה הייתי אופטימיסט אבל היתה לי הרגשה שאני יגמור קבניסט תראו, סוף סוף הקשבתי בעליית משמר ורציתי ליישם את מה שהקצין אמר אז מה עשיתי? (שימו לב) משהו קטלני נוהל מעצר חשוד על הש.ג. השני אבל דבר אחד אני לא מבין על מה המעצר, הרי אמרתי "עצור, הזהר!" ולא עצר והשמירה, אינה עוברת עוד רכב אל תוך הבסיס מאיר כל דקה אינה נגמרת והלילה לא נגמר הוא עוד צעיר

ד"א ממש חשוב כנס שניה

www.yagayo.up.co.il פה יש מלא ליריקסים מלא מלא מלא, זה יכול מאוד מאוד לעזור לך.

idk

New member
אז התיקון שהבאתי לשניצל...

"כשאלוקים אמר בפעם הראשונה (יהייייי אאווורררר)"

OceaND

New member
גם אנ ירציתי לעשות משהו כזה פעם

תבורךךךך! ושיהיה מוכן כמה שיותר מהר :)

החידה

New member
בבקשה

עוד אנשים עם עוד ליריקס... ותודה לכל מי שעזר עד עכשיו

ליריקס -סאב,צל וצ'ולו - עשינו את זה

הקדמה: צ'ולו כאן, אמן בן וצ'ולו כאן, האור והצל(אל) מאז ומתמיד ישראלים עצבניים יד ביד עוד נצליח ביחד עוד נפיל את מלכות בבל בית א': (סאב השתפרת) כן, כי אני מתאמן(מן) לא סתם מדליק ת'מיקרופון ומאונן(נן) מנהל, מכהן בראש ה- T.a.c.t קלאן (כן) ולכן סאב חם כמו שוקי זיקרי עם פן(פן) טימבה-לנד צהובות, פתוחות מסתובב ברחובות (באגיס כחולות רחבות) רואה הכל, זוגות עיניים בפינות חשוכות מכניס אותך לחלומות שלא תצא גם אם תצבוט סאב-לי-מי-נאל הכוונת, תראה איך העולם ניראה אחרת (mothafuckin סרט) אני ת-מיד נש-אר במחתרת ראפ ישראלי זאת הכותרת בניגוד לרכבת (יורדים מהפסים) כל מילה מיותרת (כולם כבר מבינים) החומה מתפוררת (כי אין מעצורים) מול השם ישראלים עצבניים פזמון2x: היינו שם, עשינו את זה בנינו את זה מיום מספר אחד לא לבד צוות מצויד יד ביד ולא ישבנו עד שכל העיניין עמד בית ב': סאב: מי שנכנס איתנו לקלאש יוצא ברנש מיואש תרא לאמבולנס, פאק המיקרופון מרוטש קבוצת התאקט מרטיבים ת'קהל, במיוחד אם הוא מיובש 1-0-0-2 עידן חדש שום דבר לא נגמר, סובבו ת'ראש אחורה למה היפ-הופ כאן תמיד היה נשמע כמו הורה but alor, איך זה שהרדיו במצור? ואין בכלל צבעים רק הרבה גוונים של אפור והכל בכלל הפוך מכל מה שחשבתם אנחנו מתקדמים - אתם נתקעתם מקלטות במסיבות לכל המדפים בחנויות לקח הרבה זמן, באט היה שווה לחכות הצל: מה מה מה מה מה שוב הצל בא (בא) נכנס לראש כמו מהלומה(מה) הכי טוב שיש , הכי טוב שאי פעם יהיה( יהיה) בעתיד ,בעבר, בהווה אם מילים הם כדורים אז א-ני רו-בה אפילו שהבורסה נופלת אני עולה עכשיו תרדו למקלטים, התקפה , מתקיפים ולק לוקחים שבויים אני מוטציה ורבלית, משנה צורות על שורות מחליף סגנונות כמו ארבעת העונות על במות הצל והאור עושים טרור אפילו השטן אומר: "יא אלוהים ישמור" היפ-הופ זה סמים בשבילי כמו אל אס די מילולי שזורם בתוך הורידים שלי (אז וואט) אני כאן מיום מספר אחד ולא ישבתי עד שכל העניין עמד פזמון2x: היינו שם, עשינו את זה בנינו את זה מיום מספר אחד לא לבד צוות מצויד יד ביד ולא ישבנו עד שכל העיניין עמד

החידה

New member
בקשות ספיציפיות

הקטע של סניקרז בסגנון חופשי (ממיקרופון למקסימום הראשון) שירים של די די די

לונג

New member
פיזדה- גבי מאן

אין כמוני מארבע יוצא להביא פה את השוני לקצר לך ת'קארה לחמצן לך את הפוני אני ביוני, כל כך דיגיטלי, זה לא נורמלי עם הקסוטו שוב ניתקע לי בסוני לחצתי לא יצא לי לא מכיר שום מוקי ופילוני רק יונתן יוני אם אני לא מדבר עם אף אחד זה לא הופך אותי ללקרוני שונא לישון, קופץ ראשון, זורק עיתון, ממציא פזמון מחבר את המיקרופון ישר לפטפון גמרתי בפקה פקה, אתם בגולו גולו רוקדים לצ'אקלאה, אני בצ'יל עם צ'ולו לא קם לי מהפוף כשפה יש בוף יפה לאן אני כבר אלך מקסימום לבית קפה אשמע מאיזה אשכנויז שאנחנו נישמעים כמו ביסטי בויז so just make some noise עולה על הבמה ביפן יוון סודן ובית שאן מה קורה פה גבי מאן? ברחוב מכאן לשם ובאולפן מה קורה פה גבי מאן? פאן גבי מאן פאן מספר סידורי ארבע שש שתיים עשר ד' ו' ב' י' רק מעביר פה את המסר חם כמו גזר מראפרפ עם גלגלי עזר במטרה להתתחמק מקרני הלייזר בהפתעה אני מגיח לתוך השיח מאחורי עשן ופיח פי איזה מסריח מלפני עולם חדש מבטיח בלי חיילים קטנים מתים שניראים כמו אבטיח בום נפל מהשיח באתי להדיח לכרות ראשים בגליוטינה תקליטי פלטינה למכור דובים מפלסטלינה לראפרפ בפנטומימה על פונני ג'אמייקני ולחדור לה פנימה וקופצים מהמיטה קדימה וזה אומר שאת המסר היא הפנימה זה ראפ לכל המשפחה לסבא ולסבתא שימו את זה ברקע כשאתם יושבים בצוותא בסדר לא נותר גב זה מה שכתבת לא יצא לי שום דבר אחר למה לא אהבת? ביפן יוון סודן ובית שאן... חוסר השפיות מתפשט בנינו מה קרה? ניראה לי שכולם השתגעו כמו הפרה ההיא מווווווווו אנחנו לא מבינים אנשים אחרים או שאנחנו זומבים בין אנשים או אנשים בין רוחות רפאים כל הפילוסופים שאתם אוהבים הם חבורה של מטומטמים איך ניטשה יכל לאמר שאלוהים מת אם הוא חשב שהוא אלוהים ומה עם המטומטם שאמר אני חושב משמע אני קיים דקה כמה בנאדם יכול להיות משועמם? הם מתים על עצמם אם היתה לי מכונת זמן הייתי יורה בכולם שם את הידיים על צווארם בזמן שאני מדבר איתם ככה: מה המצב גב טוב ועכשיו גב אתה יכול לנשום? תפסיק לזיין לכל העולם את השכל גב תלמד לבלום ובעיתון יהיה כתוב הוא נרצח על ידי מפגר מקומי זה היה אוסוולד לי? לא זה הסוניק אמ סי ביפן יוון סודן ובית שאן...

לונג

New member
שלוש לראש- שטרות

כשאני מגיע עם חולצה קרועה נכנס לי אל הבנק שימו לב איך כולם מסתכלים עלי כמו ג'אנק צועקים לי"אתה אפס" "תלך ואל תחזור" אלוהים בבקשה אני צריך שתעזור במצרים במדבר אתה זרקת לנו מן תן לי כולה שקל אלוהיי (יא מאן) גם אני צריך לחיות וגם להתקיים אבל מרוב הימורים הוא עליי מאיים כן תיראו לאן הגענו לסוף החיים ואני אותכם שואל היכן והאם זה ימשיך, ותיגמר מלחמת השטרות? האם הרבה זמן לכסף נעמוד פה בתורות זה הזמן שלנו להתחיל במחלמה לסיים ת'מלחמה ולשאול את האומה כמה זמן עוד נראה פה ת'מראות הם עומדים פה בתורות שוחים בים של שטרות כן הבנות של ישראל נותנות לפי האינטרס כסף לפעמים תנאי קבלה לסקס בנות אתן יודעות הכנסתי עשר לפק"מ פתאום אתן רצות אליי כמו ערפד לדם תקשיב לי בנאדם תתעורר אתה נרדם הן רוצות ממך עוד כסף כמו כולם תראה קניתי לי פג'ו מאתיים ושש מה קרה? מתחילות להתרגש? נכון, זה לא שאת רוצה רק את הקאש את צבועה כמו טמבור בכל גוון יש משקרים הפה שלך מסריח כמו בואש לכסף את נמשכת כמו פרפר לאש לא רק זיין אלא גם שטרות את אוהבת למשש אין לי ת'שרת'ס אבל עכשיו אני לא פורש באמצעים אני לא בוחש עם השגים כו שלי אין לי מה להתייאש זה הזמן שלנו להתחיל במחלמה לסיים ת'מלחמה ולשאול את האומה כמה זמן עוד נראה פה ת'מראות הם עומדים פה בתורות שוחים בים של שטרות בנות אני פותח וסוגר אותן כמו תריס בשביל להריץ בנות אני לא צריך את הכרטיס כל חמדנית שבאה לי אותה על טיל אני מטיס עושה אותה באצבע ומכניס אותה לכיס ועכשיו בכבוד את ג'ו-אל אני מכניס עצור! סתובב ופנה לאחור! אני קורע את התחת ועובד כמו חמור לי את הדברים אתה מנסה לעקל? עוד לא אמרו לך? אל תתעסק עם ג'ו-אל! החלטת להיכנס בי כי יש לך חליפה כי אין לי כסף אתה מסתכל בעין לא יפה רק שתדע שאס עם שני פסים גורם למגיפה זה שיש לך ויזה ולי יש רק בנ-קט לא סיבה לבוא מולי (בומבה-קלאט) אתה רוצה לקחת לי את השולחן ואת הכסא? לך בן זונה מה אתה מתנשא בגלל שיש לך גב אתה רוצה קלאש אתה תחזור לאישתך חצי מרותש אתה אומר לי שהצ'אנס האחרון זה צ'ק בוא נבלה אותך אני ישתק קח מאה מטר מהאיזור שלי תתרחק אני רציני יא גנב איתך אני לא משחק תירגע יא בן זונה ואל תאיים מהלומה אחת לראש אותך אני יהמם תיזהר יא חמדן כי האקדח שלי טעון לא עושה רושם זה שאתה טחון אני רוצה שתסביר איך בלילה אתה ישן כשאני מחכה בפינה את הצורה שלך לזיין בסך הכל לא שילמתי לכם ת'מיסים עכשיו אתה בא לוקח לי אפילו ת'תריסים תבין זהו נשבר הקש האחרון עכשיו אתה חוזר הביתה בארון זה הזמן שלנו להתחיל במחלמה לסיים ת'מלחמה ולשאול את האומה כמה זמן עוד נראה פה ת'מראות הם עומדים פה בתורות שוחים בים של שטרות

למעלה