שי ובוסקילז- טי נאי נאי
בוסקילז הסטייל שלי דרמטי מטי רומנטי (??) פנאתי נאתי תשאר לצד הנכון שלי ואני גם אהיה סימפטי קלטתי חיפשתי מצאתי נתנו לי נתתי שירים ששרתי כתבתי כסף מאסיבי מכרתי לאף אחד אני לא הקשבתי לא בנאדם תבוא נגדי תקבל בעיטה- קרעתי לא סתם קראו לי פסיכופטי אצלי המילים יוצאות מהפה כמו נשק אוטומטי אתן לך מילים אם משפטים שמתחברים לחרוזים שמזיזים את הפנים שלך לצד שמאל וגם מימין שלך בנאדם תבוא מולי אתה מתחיל ת'מלחמה, והיא קרה תן למוזיקה הזאת תמיד כי יש ת'אהבה אני חיי אותה, שתי נשמות אחד שלי והשניה שלה שתי נשמות אחד שלי והשניה שלה שתי נשמות אחד שלי והשניה שלה פזמון לא לא לא לא כדאי, ל... לבוא אחרי לא... תבין את הסטייל טי טי טי נאי נאי שי אמרוס- תביא את הדינרוס חם כמו פואגו כי לראפ אני פג'רוס אונו דוס טרס, דוס סונו וו נכנס ת'מתחרים ללעוס איזה שוס אתה מקשיב ומעתיק משתין נגד הרוח וחושב שאתה מבריק כל מילה צפויה כמו קה אני קורה אותך אתה חניה בתל אביב לא רואה אותך לא שונא אותך- תמיד זה פשוט אתה עוד ראפר בלאיי, חסר הזדהות בלי אלימות, סך הכל מציאות אתה זרע שלא נבלע נלדת בטעות רחמנות?? איןןןן אני לא מרחם אתה שחקן, נעים מאוד אני מאמן ואם התחת שלי היה נרא כמו הפרצוף שלכם אז כבר מזמן אני הייתי מתפדח לחרבן פזמון שי ובוסקילז נגדי זה לא כדאי- כי לא סתם קראו לו גאי עם כישרון אני נולדתי תפסיק להיות קנאי בשבילך אני מהיר מדי, לא סתם קראו לו שי כי עם ישראל חיי ואני כאן בשביל אחיי המיקרופון אצלי ביד בנתיים ככולם על הזין שירים כל כך חמים אני מקליט עם מגפיים ??? תנו לו שתי דקות אתן לכם את עשר המכות לא תדע מאיפה אני בא, כי אני פסיכופט תקלוט הקהל בלהבות כי למה כל מילה היא אש בתוך מקצב גולש הייתי מתלבש כובש איפה החובש? חצי הבית ואתה בחוץ על הרגלי הסטייל שלך- לבריאות מנתק אותך מנטאלי כי בא לי ולא נראה לי שגלובאלי מישהו פה מסוגל עלינו בינינו יש ת'אהבה, כישרון, התמדה, יתרון המטרה כחול לבן, למה מה ?? ??- לא הייתי בטוח אבל רשמתי כדי למלא.