בקשה

החידה

New member
בקשה

אני רוצה להעלות אתר של ליריקס לשירי היפ-הופ בעברית (סטייל OHHLA) לכל מי שיש ליריקס לשירים (בעברית בלבד!) בבקשה לשלוח לי למייל [email protected] את הקבצים בבקשה לשלוח כקובץ TXT או כתוכן בהודעה. אגב, מי שרוצה לשלוח לי מילים לשירים שלו (המאפיה, אקסטרה ג'י, אבישי בשם M16, תורו והנדסה מילולית וכאלה שפרחו מזכרוני כרגע) מוזמן גם כן. תודה אור.

החידה

New member
היה מעולה... תודה!

הבעיה היחידה הייתה שבניתי שם על קניה מאסיבית של דיסקים, אבל במחיר של 15-17 פאונד לדיסק (בין 125-140 שקל לדיסק!!!) החלטתי לוותר על זה בסופו של דבר... השיא היה בסינגל שחבר ביקש ממני להביא ועלה 6 פאונד - בערך המחיר שקניתי את הדיסק של הלהקה בארץ (למקרה שלא מובן - ויתרתי על קנית הסינגל).

החידה

New member
כן... אם כבר...

דיסק צרוב בשוק שם עולה 10 פאונד (84 ש"ח). יותר מדיסק רגיל פה. אני לא באמת יודע אבל לפני הבנתי (ומספר האנשים בחנויות הדיסקים שם) אנשים שם קונים דיסקים... והאמת? די קשה לי להאמין שעלות של דיסק גבוהה בהרבה באנגליה מאשר בארץ...

CyberP

New member
קל מאוד להאמין

כשמשכורת ממוצעת שם היא בערך 50 שקל לשעה. לכן גם העלויות גבוהות.

החידה

New member
תקרא לזה יותר זמן פנוי...

זה דבר שרץ בראש כבר כמה חודשים - עכשיו יש את הזמן לעשות אותו. אגב, מן הסתם שעברתי כבר על כל שירשור הליריקס...

RunNGun

New member
האמת שאפשרי.....

אני כבר עומל על הפריסטייל של כלא 6 בבי ראפ.....

idk

New member
אם אתה עושה תפריסטייל הגדול..

של הספיישל... עם כלא 6... אז הנה הקטע (האחרון) של יאנגי: (עשיתי ממזמן.. לא בטוח בקשר לטעויות...) היום כל אחד מתנהג יעני אמא שלו קובעת תצנזורה אם היו משלמים לי מספיק הייתי עושה פרסומת גם לאולוויז אולטרה או למסע פרסום רע כמו שיני שום או למשחה נגד פיסורה ברקטום הבעייה שאנשים לא מבינים כלום, להתפרנס הפך להיות אישום, זה דיון חסר ערך יותר מהמצאת העישון ימצא חן בעיינכם יותר אם אני יצעק אל השלום ויתחבק עם איש או"ם חבר'ה יש לכם מישו'ז(????) יש תדרך הלא נכונה ויש תדרך שלי שהיא סוס! אני יגיד את האמת גם אם כולם צועקים בוז, הבאתי, ביקשתם חיספוס למה את פמיניסטית? כי אף אחד לא הסכים לגעת לך בכוס! אז זה הלך פעם אחת אני יגיד את זה שוב: "עכשיו פוס! אהההההההה סתם רוץ!" יאנג מביא את זה מהמקום ועד לשום מקום שאנשים לא מבינים מאיפה יוצא החום?! מתוך בן אדם או שמה אני כוכב של לכת בחלל יאנג ממציא על המקום מביא את זה ממשיך על הגל אני לא נגד דברים כמו הדיגיטל אבל מוריד אנשים, אומרים לי שאני ילד קטן או סתם תמיד העיניין שקבילתי תגובות אפילו מאן אמ סי , ואני החזרתי להם עכשיו זה יאנגי תזכרו טוב טוב טוב מה השם!

שי ובוסקילז- טי נאי נאי

בוסקילז הסטייל שלי דרמטי מטי רומנטי (??) פנאתי נאתי תשאר לצד הנכון שלי ואני גם אהיה סימפטי קלטתי חיפשתי מצאתי נתנו לי נתתי שירים ששרתי כתבתי כסף מאסיבי מכרתי לאף אחד אני לא הקשבתי לא בנאדם תבוא נגדי תקבל בעיטה- קרעתי לא סתם קראו לי פסיכופטי אצלי המילים יוצאות מהפה כמו נשק אוטומטי אתן לך מילים אם משפטים שמתחברים לחרוזים שמזיזים את הפנים שלך לצד שמאל וגם מימין שלך בנאדם תבוא מולי אתה מתחיל ת'מלחמה, והיא קרה תן למוזיקה הזאת תמיד כי יש ת'אהבה אני חיי אותה, שתי נשמות אחד שלי והשניה שלה שתי נשמות אחד שלי והשניה שלה שתי נשמות אחד שלי והשניה שלה פזמון לא לא לא לא כדאי, ל... לבוא אחרי לא... תבין את הסטייל טי טי טי נאי נאי שי אמרוס- תביא את הדינרוס חם כמו פואגו כי לראפ אני פג'רוס אונו דוס טרס, דוס סונו וו נכנס ת'מתחרים ללעוס איזה שוס אתה מקשיב ומעתיק משתין נגד הרוח וחושב שאתה מבריק כל מילה צפויה כמו קה אני קורה אותך אתה חניה בתל אביב לא רואה אותך לא שונא אותך- תמיד זה פשוט אתה עוד ראפר בלאיי, חסר הזדהות בלי אלימות, סך הכל מציאות אתה זרע שלא נבלע נלדת בטעות רחמנות?? איןןןן אני לא מרחם אתה שחקן, נעים מאוד אני מאמן ואם התחת שלי היה נרא כמו הפרצוף שלכם אז כבר מזמן אני הייתי מתפדח לחרבן פזמון שי ובוסקילז נגדי זה לא כדאי- כי לא סתם קראו לו גאי עם כישרון אני נולדתי תפסיק להיות קנאי בשבילך אני מהיר מדי, לא סתם קראו לו שי כי עם ישראל חיי ואני כאן בשביל אחיי המיקרופון אצלי ביד בנתיים ככולם על הזין שירים כל כך חמים אני מקליט עם מגפיים ??? תנו לו שתי דקות אתן לכם את עשר המכות לא תדע מאיפה אני בא, כי אני פסיכופט תקלוט הקהל בלהבות כי למה כל מילה היא אש בתוך מקצב גולש הייתי מתלבש כובש איפה החובש? חצי הבית ואתה בחוץ על הרגלי הסטייל שלך- לבריאות מנתק אותך מנטאלי כי בא לי ולא נראה לי שגלובאלי מישהו פה מסוגל עלינו בינינו יש ת'אהבה, כישרון, התמדה, יתרון המטרה כחול לבן, למה מה ?? ??- לא הייתי בטוח אבל רשמתי כדי למלא.

idk

New member
כמה תיקונים קטנים...

בסימנים הראשונים אין כלום.. או שזה אתה לא בטוח?... קיצר הראשון זה סבבה... הנה כמה תיקונים: *בנאדם תבוא נגדי (לא מולי..) *כי עם ישראל חי ואני שר (לא כאן) בשביל אחיי.. *שירים כל כך חמים אני מקליט עם הכבאי *לא תדע מאיפה אני בא-תימי פסיכופטי (שילוב של "בא" ו"בת-ימי"... הוא בתימי...) *היא אש בתוך מקצב גולש הייתי מתלבש כובש איפה החובש- במקום זה: היא אש, אקורד מקצב גולש על ביט 'ני מתלבש כובש איפה החובש *במקום "על הרגלתי הסטייל שלך"- "אלגרי אל הסטייל שלך (האאפצ'י) לבריאות" *"המטרה, כחול לבן, על הבמה!" (במקום 'למה מה') וזהו.

החידה

New member
שני תיקונים לתיקונים

לא אלגרי אלא אלרגי ולא על הבמה אלא על המפה ושוב תודה על המייל.

למעלה