בקשה

harmless

New member
תשים מה שבא לך! זאת הנקודה!

ואם זה יהיה יותר נוח לך אין בעיה במקום לשרשר להודעות אחרות כל הזמן נפתח שרשור חדש עם תמונות של דייויד! רק אח"כ אל תתלונן שאנחנו לא משרשרים! ואם נמאס לך מתמונות אז למה שלא תציע נושאים אחרים או דברים אחרים- אין דבר יותר אהוב עליי מלדבר על ג'אג על נושאיו השונים! על דייויד אני יכולה לדבר גם במקום אחר. אבל מכיוון שבקושי מדברים על ג'אג - אז מדברים על דייוויד! ואין מה להלחם בזה!

תראי, יש לא לשרשר בכלל, ויש לשרשר

במקומות לא קשורים. הרעיון מאחורי "שרשור" הוא לא סתם ככה לפתוח נושאים חדשים כתגובות בשרשור חדש, אלא: I) אם יש כבר שרשור בפורום בנושא שאתם רוצים לכתוב עליו - לכתוב בשרשור הזה II) אם אין הודעה בנושא הזה - אפשר לפתוח שרשור חדש III) לא לכתוב הודעות שלא קשורות לשרשור בשרשור מסוים בלי סיבה מכאן שמכיוון שיש מספיק שרשורים בנושא דיוויד בפורום, אפשר לשרשר את כולם בפתיל אחד, אבל בבקשה - אל תשימו הודעות שלו סתם בפתילים שלא קשורים לזה! מצידי - תעשו כל יום שרשור ענק של מליון הודעות שכולן תמונות של דיוויד - אבל תשמרו על זה בשרשור אחד! אל תגלשו לשרשורים אחרים עד שכבר יש כאלה!

ל ו ג י ת

New member
הבנתי אותך אלעד.. לא צריך להתעצבן

אפשר פשוט להסביר אני מאמינה שהייתי מבינה אותך מייד פעם הבאה אשרשר במקום הנכון

את מפספסת לגמרי את הנקודה...

תמונות של מי שמים זה לא מה שמטריד אותי, ולשים תמונות של מאק או של מטוסים זה לא יפתור את הבעיה. אני מקווה אבל שהמסר באמת עבר, ולא רק אליך אלא לכל הפורום.

shipper heart

New member
לא נוקטת שום עמדה פה אבל אני חייבת

לציין דבר קטן- בדף הזה של הפורום אין בכלל שירשורי תמונות של הארם...

harmless

New member
הכי קרע אותי בפרק הזה

שהביאו את הקצין כדי שיעיד במשפט רק שמשום מה היו לו מדים של המארינס ולא של צה"ל! הוא לא יכל להגיד להם שלצה"ל יש מדים אחרים??????

למעלה