בקשה

בקשה

אולי קצת מוגזמת... אבל ננסה אני רוצה את רשימת השירים מהדיסק הראשון (ואת שמו) וגם כמה משפטים מכל התחלה של שיר. בתודה מראש.

יש לך כבר את העטיפה

אז צריכה הוראות בצריבה? את לוקחת דיסק שעולה לך משהו כמו 2 ש"ח. מכניסה את הדיסק לצורב. צורבת את הדיסק. גונבת לאמנים בערך את כל הזכויות שלהם כאומנים שלא לדבר על הפרנסה. וזהו\! תהני מהדיסק הצרוב שלך (או שלא.)

נושא

קודם כל אני זכר יש לי את השירים על המחשב פשוט אני לא בטוח שחלקם הם השירים עצמם אלא עם שם שונה...

edlessme

New member
בבקשה:

ניראה לך יא חתיכת זבל?!?!? הלוואי ולווין אמריקאי יתרסק לך על הבית וימעך לך את הרגליים ולאט לאט חיידקים מהחלל יחדרו לך לתוך הגוף וידביקו אותך במחלה שתיגרום לכל האיברים בגוף שלך להידחף לך לחלחולת. שתיפולי לתוך ברכה של לבה רותחת עם כרישים עם שיניים קהות ככה שתסבלי מהנשיכות שלהם הרבה הרבה... ראבאק הדיסק עולה 40 שקל.. אפילו פחות!!! לכי קני אותו יא קמצנית!

edlessme

New member
אני כן צריך לקלל!

אני צריך להבהיר לקמצנית הזאת שצריבה של דיסקים של אומנים שלא מרוויחים הרבה (לדוגמא: כל אומן ישראלי) זה דבר שצריך להיות מבחינת טאבו בחברה הישראלית.. ראבאק... הבנאדם עובד קשה בשביל ליצור משהוא כל כך שווה... והמכשייפע הזאת רוצה לגנוב ממנו אותו? בגלל המנטאליות הזאת המדינה הזאת עומדת איפה שהיא (אלוהים, אני נשמע כמו סבא שלי..)... האי איכפתיות הזאת מהזולת... האנשים האלה גם ככה לא בדיוק מיליונרים... אני בטוח שהדבר האחרון שהם צריכים זה שיבוא איזה חלאה ויגנוב מהם...

nawa

New member
עדן - למה לדבר ככה לא יפה

אם אפשר להסביר בפשטות , כמו שרן עשה ?! רן - קבל ח"ח !!

חחחח המסטולים התעצבנו....

חחחח קרעתם אותי...
גרררר אני אומרת... למה לא... חחחח
שישקבב... שישמור אתכם ג'ה... שיוו.... :)

COW COW

New member
גם אני

הורדתי מהקאזה אבל הורדתי רק את משתוללים בכפר כי כשקניתי את הדיסק הישן אז הוא קפץ במשתוללים בכפר ובטוואר רקורדס לא הסיכימו להחליף

the iron fairy1

New member
פשוט עדיף שתשתוק!

כי האנשים פה מתחממים בקלות על כאלה שמנסים לגנוב כסף.. ועוד מהשוטים... אז פשוט... ששש...

למעלה