בקשה

בקשה

עד לא מזמן אני הערצתי את גולדשטיין כי הייתי בטוח שהוא הרג מחבלים, אבל אחרי ששמעתי את הגרסה השניה אני רוצה לקבל את הגרסה השנייה. אני יכול בבקשה לקבל את דו"ח החקירה לגבי גולדשטיין, כולל את מה שגולדשטיין אמר במהלך החקירה. והייתי רוצה לדעת העם זה נכון שכמאת כל משפחתו של גולדשטיין נרצחה על ידי הערבים.

ידעתי

ברוך גולדשטיין גיבור. ברוך גולדשטיין הרג מחבלים. הנה דו"ח החקירה שנעשה אחרי המעשה של גולדשטיין. http://kahane.info/bg/podef1.html

alomm

New member
ממה שאני מצאתי

בחג פורים, ה-25 בפברואר, ביצע תושב קרית ארבע, רופא במקצועו, ברוך גולדשטיין, טבח במתפללים המוסלמים במערת המכפלה. גולדשטיין נכנס למערה וירה לכל עבר בטירוף. התקרית גבתה 29 הרוגים מתפללים ערביים ו-125 פצועים. ועדת חקירה ממלכתית, בראשות נשיא בית המשפט העליון מאיר שמגר, קבעה כי ברוך גולדשטיין פעל לבדו. הוא רצח אנשים שהתפללו במערת המכפלה.....

זות לא השאלה

אני מחפס אתרים שיגידו לי העם גולדשטיין הרג מחבלים או אנשים חפים מפשע.

בוא ונחשוב ביחד

ברוך גולדשטיין נכנס למקום תפילה וירה בכל מי שהיה מול הקנה של הנשק שלו. זה לא הייתה אסיפה של החמאס או ארגון טרור אחר אלא תפילה. ממש כמו התפילות של אנשי הישוב היהודי בחברון במערת המכפלה. עכשיו השאלה היא אחרת - אם תלך לפי גישתם של כמה מחברייך לפורום מולדת הוא ירה במחבלים כי כל ערבי הוא מחבל. אם תלך לפי הגישה לפיה מחבל הוא אדם החבר בארגון טרור או מפעיל טרור בצורה עצמאית אז כנראה שברוך גולדשטיין הרג אנשים חפים מפשע.

אבל

אבל קראתי באתר אחר שאספו שם "תרומות" למען החמאס ושהם תמכו והיו פעילי חמאס. לעולם לא אמרתי שכל הערבים מחבלים.

Roobie

New member
"מה שגולדשטיין אמר במהלך החקירה"?!

תגיד, מקס... יש לך מושג מה קרה בדקות אחרי אותו ירי שביצע ברוך גולדשטיין? אתה יודע בכלל מה נסגר עם אותו רופא "אציל נפש"?

למעלה