בקשה....

בקשה....

איך אני מכין שרביט? אני יודע שזה צריך להיות מעץ אלון או עץ תפוחים...אבל לא יודע כלום על יתר הדברים...

Envenom

New member
די פשוט, האמת.

מהותו של שרביט היא לרכז את הכוח שלך למקום אחד. להבדיל משרביטים מ"עץ טקסוס, 36 ס"מ, ליבה של נוצת עוף-חול", שרביט מציאותי הוא פשוט, אם להמעיט בערכו, חתיכה מאורכת של עץ. הוא לא חייב להיות מעץ מסוים, אבל לכל עץ יש תכונות וסגולות משלו (אני חושב שיש את זה באחד המאמרים פה). כדי להכין שרביט, פשוט תבחר לך את סוג העץ הרצוי (בהתאם לתכונות), תחתוך ענף (אחרי טקס מסוים לכבוד העץ שממנו שאת חותך את הענף, אם אתה מאמין בזה), תגלף\תנסר לאורך הרצוי (אתה בהחלט יכול גם להשאיר אותו כמו שהוא), וזהו. בעיקרון. אתה יכול לקדש את השרביט ולהתאים אותו למטרות שלך, אתה יכול לצייר עליו רונות, אתה יכול לצייר עליו סמלים אחרים שמתאימים לך, כל דבר שיעצים את כוחו של העץ, ואת השייכות שלו אליך. דרך טובה לקדש שרביט היא מדיטציה. שב בנוח, עם קטורת אם בא לך, עם השרביט מולך, ופשוט תתרכז בו, במה הוא מייצג, ובעצם לאיזו מטרה הוא. וזהו.

night shadow1

New member
../images/Emo13.gif

את האמת כדאי לך פשוט ללכת ברחבי העיר שלך ולחפס מקלות ברגע שתראה את "המקל" שאליו אתה מתחבר תקח אותו. אם אתה רוצה להכין שרביט: היא צריכה להיות בערך באורך הכף יד עד המרפק, משהו כזה.

למעלה