בקשה מה השם של השרי הראשון שלהם (ששודר באמ טי וי)?
H h o l e New member 19/12/03 #2 אם את מתכוונת למיוז כי התמונה שמת את הראסמוס, אז אם זה מיוז השיר הוא muscle museum
Y yeross New member 19/12/03 #3 UNO באמת נראה לי שהשיר הראשון באמטיוי הוא מאסל... הסינגל + קליפ הראשון שהם שחררו היה UNO
R ramoni New member 19/12/03 #4 אני לא מבין למה כולם מתלהבים מלהקה רק בגלל להיט אחד... לא שהם לא טובים, הם מעולים, פשוט אין אף דבר מיוחד בהם זה בטח מתקשר לחברה שלך, שטוענת שכבר הלך לה החשק להעריץ את איוונסנס בגלל שכולם נפחו אותם.. אז כנ"ל לגבי הראסמוס נראה אולי שיש משהו בזה שלא כולם מכירים את מיוז..
אני לא מבין למה כולם מתלהבים מלהקה רק בגלל להיט אחד... לא שהם לא טובים, הם מעולים, פשוט אין אף דבר מיוחד בהם זה בטח מתקשר לחברה שלך, שטוענת שכבר הלך לה החשק להעריץ את איוונסנס בגלל שכולם נפחו אותם.. אז כנ"ל לגבי הראסמוס נראה אולי שיש משהו בזה שלא כולם מכירים את מיוז..
N NiKi†a New member 19/12/03 #5 לא הבנתי מה קשור לשירשור הזה../images/Emo12.gif... אבל אני שמחה שהבנת מה שרציתי להגיד ^_^
P PrincessMononoke New member 22/12/03 #9 לראסמוס יש מלא שירים טובים הם ... לדעתי בין הלהקות הכי טובות
W Welcome to Paradise New member 19/12/03 #7 Muscle Museum יצא בתור EP... עוד לפני שהיה אלבום בכלל...