בקשה...

shanyz

New member
בקשה...

בשיר: הולך נגד הרוח.. שרים החמישיה של החצי גמר הראשון... ממ מישהו פה יכול להקשיב לשיר ולכתוב לי מי זה כל אחד ששר (כל אחד שר בית או משהו כזה.) ממממ פשוט יש שם כמה קולות שנאי לא מזהה... תודה רבה

vale la pena

New member
בבקשה.

הולך נגד הרוח
- שירי, שי, בוריס, מעיין וכברה. בוריס: השעה מאוחרת, הרחובות ריקים מאדם, שי: לאורך הטיילת הפנסים דולקים, ואפשר לראות את הים, בנים: ואתה מרגיש שאתה האיש, הכי בודד בעולם, כולם: מוצא את עצמך הולך נגד הרוח. כברה: אף מכונית לא עוברת, גשם שוטף את העיר, מעיין: הרוח מתגברת ועושה שמות, ברחוב שאתה מכיר, שירי: ואתה שיכור שרועד מקור, ונכנס עם הראש בקיר, כולם: מוצא את עצמך הולך נגד הרוח. כולם: הולך נגד הרוח,המדרכה מתנדנדת, אני סומך על הגשם שימשיך לרדת, שימשך הלילה, אהובתי אל פחד, תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר. בנות: לבושה בשחור, היא הופיעה מתוך החושך, בנים: מלכת חלומותיי, באה אליי, משוגעת על כל הראש היא, כולם: איבדו אויר בטנגו מהיר, עצרנו את עצמנו את עצמננו בקושי, איתה זה תמיד הולך נגד הרוח. כולם: הולך נגד הרוח, המדרכה מתנדנדת, אני סומך על הגשם, שימשיך לרדת, שימשך הלילה, אהובתי אל פחד, תמיד הכי חשוך, לפני עלות השחר. בוריס: תמיד הכי חשוך, מעיין: תמיד הכי חשוך, כברה: אההה... שי: אההה... שירי: לפני עלות... כולם: השחר. שיר יפה... יש לי את הקליפ שלו אם את רוצה...

shanyz

New member
וואי תודה../images/Emo70.gif|!../images/Emo24.gif

ככככככככככככככככככככככככככככככככככן אני רוצה את הקליפ!!! יוווווווווווווו
יש לך מסנג'ר???

yehudit b

New member
יש עניין של זכויות יוצרים, ונדמה לי

שאסור לפרסם מילות שירים (הכוונה בעברית כמובן)

shanyz

New member
הא?../images/Emo12.gif

למה אסור לפרסם את המילים...? לא הבנתי... אני יודעת את המילים פשוט רציתי לדעת מי שר איזה קטע.. :S

vale la pena

New member
אני גם לא שמעתי על זה...

איזה מוזר... למה אסור? שני, אין לי מסנג'ר יש לי איי סי קיו, 274452944 נ"ש- מישהו יודע אם מתכננים עוד סיבוב הופעות מתישהו?

למעלה