בקשה..

בקשה..

אוקיי, אבל אל תתחילו לטעון שאני מתנשאת או משהו כזה, קבלו את זה כמעין ביקורת בונה.. הבקשה שלי היא כזו, אפשר אולי להעלות קצת (הרבה) את הרמה של הדיונים פה? כאילו, ברצינות.. השירשורים מסתכמים בשורה או שתיים יבשות, רדודות ושטחיות.. מה קורה לכם? ודנה, תחזרי לכאן תיכף ומיד יא שמנה! בורחת לך לפורומים של אנשים חכמים.. נראה אותך עלי!

לא יודעת..

זה לא ענין של רמה ספציפית שאני רוצה להגיע אליה, זה פשוט להעלות את הרמה.. לנהל דיונים ערים בנוגע לדברים מעבר לפקצו"ת, ערסים, הליפה של עמית או קלישאות סטייל פיס אנד לאז של וואנביז למינהם..

yavin

New member
חחחח אני....

אני ישבתי עם בת קרובה שלי שבאה לבקר אותו מגבעתיים ואז הלכתי למאיה ישבנו אצלה.... ולמה את בבית ?

yavin

New member
גרפיקה.....

ממש אבל ממש לא! אני מנסה מנסה ! ולא הולך ! אבל מור מבין... תדבר איתו!

HoMi16

New member
גורביץ?

אני פשוט רוצה להתחיל ללמוד.. ואני לא יודע ממה כי יש כל כך הרבההההה...

yavin

New member
כן ....

תכנס לאתר הקונפירציה... זה אתר נטו גרפיקה ועיצוב

אחי דבר איתי באיציק...

ממה להתחיל? תוריד פוטושופ ותתחיל לחרוש. קצת ראיה גרפית לא תזיק ודמיון יכול להיות רק בונוס! פשוט תתחיל לעשות כל מני ניסויים קטנים עד שתבין את התוכנה ואת הפיצ'רים שלה. ותזכור שעבודה טובה נבדלת מעבודה פחות טובה דווקא בדברים הקטנים... אם אתה צריך עוד עזרה תגיד.

HoMi16

New member
אז זהו שאני הורדתי

את פוטושופ לפני איזה שבועיים.. ואני התחלתי להבין איך לערוך והכל.. אבל להתחיל מאפס, אני לא מצליח.. כאילו, אני לא יודע מאיפה להתחיל..

white queen

New member
כנס לאומנות...אנחנו נלמד את זה...

ובקשר למה להתחיל, תתחיל מהבסיס... Freehand זה הכי קל....וזה כיףףףףף!

Freehand?

זאת תוכנה מסכנה שהתוצרים שלה מגעילים. זה כמו אנימציה ממחושבת... כמו קומיקס. אני אישית לא אוהב את זה כלל. ועוד משהו... נראה לך שעומר יכנס לאומנות? חחח האויבים שלו

white queen

New member
אתה אישית לא.....

אוקיי , גרפיקה זה לא רק פוטושופ להזכירך...נכון פריהנד קצת צולעת אבל, וכנראה לא הסתדרת עם פריהנד כי זו תוכנה שהכישרון והסבלנות מתבקשים! בכל זאת זו התחלה טובה...לאחד שאוהב גרפיקה ממוחשבת (כמוני!!!)... כי אחרי הכול גרפיקה זה סוג של אנימציה ממוחשבת..... אני אישית יותר אוהבת את תוכנות תלת המימד כמו "מייה" וכו'..... ובקשר להצטרפות לאומנות זה היה ציניות.....

לא אמרתי שגרפיקה זה פוטושופ.

אמרתי שבשביל להתחיל זאת התחלה מצויינת. והעקיצה המטופשת הזאת של "כנראה לא הסתדרת עם פריהנד כי זו תוכנה שהכישרון והסבלנות מתבקשים!" ממש לא במקום. אני פשוט לא סובל את התוצרים בתוכנה הזאת ואת הסגנון שלה. וכן, אגב, גם אני אוהב תלת מימד בסגנון של המייה, אבל אגב, לדעתי, זאת גם תוכנה לא משהו. ותגידי למה? ככה, כי התוכנה עושה את הרוב ואת רק מגדירה לה תחומי עבודה וכיווני אור וצל - אני לא מת על זה. אני מעדיף את הפוטושופ הטובה והישנה כי שם זה רק את והכשרון שלך - בלי שום דבר אחר. את מקבלת דף חלק בלי שום שבלונות או צורות ויאללה לעבודה. ועוד משהו... על טעם ועל ריח אין מה להתווכח! אני הכי מתגאה בתוצרים שיוצאים לי בפוטושופ שאני יודע שעשיתי שם הכל מההתחלה ועד הסוף. כשאני משתמש בתוכנות אחרות אני מרגיש שאני לא עשיתי הכל... לא יודע איך להסביר את זה. פשוט ככה אני מרגיש.

white queen

New member
ואוווו...בנאדם קח אוויר!!../images/Emo8.gif

תרגע, אף אחד לא ניסה לעקוץ אותך....לי אישית אין סבלנות לתוכנה הזו...אז...זו לא הייתה עקיצה...נרגעת.... ודבר שני אני מסכימה איתך .....על טעם ועל ריח....!

למעלה