בקשה

leprechaun3

New member
בקשה

האם מישהו יכול לספר לי חוויות לגבי שתי המסעדות הבאות: "הבית של רפא" בראש פינה ו"מוסקט" במצפה הימים?

רק שמעתי (הבית של רפא)

הבית של רפא לא הייתי אבל אמרו לי שיפה שם וטעים שם ויקר שם... ואם כבר אתה מחפש משהוא באזור הזה אז הייתה כאן בפורום המלצה על נחלים , ששם גם יפה וגם רומנטי וגם טעים (וגם יקר), .

בבית של רפא

היינו שם לפני כמה חודשים המקום יפה ורומנטי, המסעדה נמצאת בתוך אחד הבתים העתיקים\משוחזרים בראש פינה (בבית של פרופ מקס או משהו דומה). היה נחמד מאוד, אבל לא מדהים. היה לא זול אם אני זוכר נכון, אבל לא מאוד יקר. הבישולי קדרה שלהם זכורים לי לטובה, וגם המנות הראשונות (לא זוכר מה אכלנו). בסהכ נחמד מאוד. חוץ מזה, זו ההודעה הראשונה שלי פה...

הבית של פרופ מר..

לפי מה שאני זוכרת הבית העתיק בו המסעדה הוא של פרופסור מר חוקר של מחלת המלריה (אם אני לא טועה)... אזור מקסים הוא האזור הזה של המסעדות , יש רק בעיה אחת היא שהרחוב מרוצף מאבנים גדולות מאוד ולא כדאי לבוא עם נעלי עקב (מנסיון שלי כשהסתובבתי שם)והמסעדות מצידן השני משקיפות על הנחל ועל אזור הבוסתנים, אפשר לשלב זאת עם טיול לאורך הואדי, קרוב לבית הקברות של ראש פינה.

הבית של רפא

אכלנו שם בשישי האחרון כמו שכבר כתבו לפני,המסעדה ממוקמת באיזור העתיק של ראש פינה,בבית אבן מקסים. מנות ראשונות שהוזמנו,מרק פטריות בציר בשר שהיה טעים ביותר,פטריות מארבעה סוגים היו בו:פטריות שחורות,יער,שמפיניון ופורטובלו. אמפנדת בשר(25 ש"ח) שהיתה שמנונית קצת יותר מידי ואמפנדת תירס שהיתה מעט קימחית. המנות הראשונות מוגשות עם לחמניות שיצאו זה עתה מהאפיה קריספיות מבחוץ ורכות....מבפנים-שווה לחובבי הלחם. למנות עיקריות אכלנו סטייק פילה ברוטב שמנת מפולפל(108 ש"ח)שהיה עשוי מדיום והיה טוב.עוד סטייק פילה ממולא בכבד אווז(128 ש"ח)אף הוא היה טעים ביותר ושתי מנות אנטריקות,ענקיות וטובות (לחובבי הנתח הזה בלבד) אם תבחרו בעוגת שוקולד לקינוח,אני ממליצה לוותר! עוגת שוקולד פשוטה עם סירופ דביק. הסורבה טוב,הוגש בטעם פסיפלורה ופירות יער.

המחיר של העיקריות כלל..?

המחיר של העיקריות כלל תוספות? ואם כן אז איזה?

meravbr

New member
מוסקט

היינו לפני כמה שנים ככה שאני לו זוכרת מנות ומחירים אבל זכורה לי מסעדה נעימה, אוכל טעים ומחירים סבירים.

liti

New member
תודה על התודה!

נחמד תמיד לעזור למי שמכיר תודה (למרות שאני באופן אישי לא עזרתי כי לא הייתי במסעדות ששאלת עליהם) ובכלל נשמח לשמוע איך היה ולהוסיף את רשמייך למאמרי הפורום המכובדים.

למעלה