בקשה!!!!!!!!

האתר שלי! ../images/Emo10.gif

האתר שלי לא עובד אני צריכה לשפץ אותו מחדש והנה מה שאני ישים בו: למטה כתובת האתר

Tustus

New member
נורא יפה../images/Emo70.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif

גם האתר וגם האנימציה

adis90

New member
אתר מגניב../images/Emo70.gifדף הפתיחה משגע../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

adis90

New member
../images/Emo6.gifוגם האנימציה מגניבה../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo29.gif

pikapika

New member
היי בת אל!!!!!!!!!! כנסיייייייי

מה המצב? בייביקייית שליייי חחחחחח למה את סוגרת את האתר? אני גם סוגר את שלי ועושה חדש!

karin globes

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

בתאל אל תסגרי!!!!!!!!!!!!!!! צתם! תעשי מה שבראש שלךךךךך

לkarin globes

למה לא לסגור ת'אתר??????? אבל אל תדאגי אני עושה חדש........! אבל לא אמרת לי לא לסגור?

pikapika

New member
בתתת אל כנסייייייייייייי חחחחחחחחחח

הזיכרון שלך קטן! אני פיקה מהאי סי קיו! www.Naty-o.up.co.il זה כמובן האתר שלי! מקוה שאני לא טועה בך עם מישהי אחרת!!!!

לא הייתם יכולים לעשות את זה באמצעות

המסרים? טוב נו זה לא ענייני.... אבל הודעות פרטיות תשאירו למסרים... ואם אתם כבר פה אתם יכולים לענות לשירשורים אחרים! דהההה

pikapika

New member
חחחח לא... כי....

תמיד שאני באי סי קיו היא לא נמצאת ושהיא נמצאת אני לא נמצא! חחחחחחחח

pikapika

New member
חחחחחח כנסי

קוראים לי pika-chu! חחחחחחחח והיום בבוקר כתבת לי הודעה בשעה 10:30 סורי אבל ישנתי באותו זמן וקמתי ב12:30! אז אל תתעצבני סתם! כי בימי שבת אם אני קם ב-10:30 זה נס! חחחחחחח

תודה!

ראיתם כולם???? ראיתם איך נטי שמחה להיות איתי???????? היא מאושרת!! ואני פגשתי את האלילה המולשמת שלי!!! אני לא יודעים איזה מאושרת אני הילדה הכי מאושרת ביקום כולו!! ותגיד אולי תענה לי על מה ששאלתי אותך מקודם???????? איך קוראים לך באייסיי???????? ושים פה את המספר שלך טוב??????

karin globes

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif

לנטי המושלמת- תקראי לי קארין או
טוב?? בעצם, עדיף קארין
תמיד!! ביי

למעלה