בקשה:

smgfan

New member
טוב, אני ארשום לך 2 פרקים לפני הפרק

ו-2 פרקים אחרי הפרק, וכמובן את הפרק עצמו!
Revelations (התגלויות)- צופה חדשה בשם גוונדלין פוסט, מגיעה לסאנידייל, והיא טוענת שהיא הצופה של החדשה של פיית'. החבורה מחפשים ביינתיים "יד" מכושפת מסויימת שנמצאת אצל שד אחד (לא זוכרת שמות...לא נורא!), באפי מצליחה להשיג את היד ולהרוג את השד. זאנדר מגלה שאנג'ל חזר ושבאפי ידעה ולא גילתה לאף-אחד- הוא מספר לכולם וג'יילס כועס עליה, גוונדלין פוסט מסיתה את פיית' מבאפי ומהחבורה וגורמת לה לקנאות בהם. זאנדר מספר לפיית' על אנג'ל- והיא הולכת לקטול אותו, אך באפי מצילה אותו מפיית'. גוונדלין פוסט חטפה את ה"יד" ולבשה וע"י כך התברר שהיא מרושעת!!! באפי מחסלת אותה וכולם משלימים....
Lovers Walk (ייסורי פרידה)- זאנדר, קורדיליה, ווילו ואוז קובעים דייט ברביעיה. ספייק חוזר לסאנידייל לאחר שדרוסילה בגדה בו עם שד כאוס והוא מתבכיין לכולם וגם לג'ויס, אמא של באפי. ווילו מתכננת לעשות כישוף דחייה שייגרום לה ולזאנדר לא להימשך אחד לשנייה. ספייק חוטף את ווילו וזאנדר, לפני שהיא מספיקה לעשות את הכישוף- ומצווה על ווילו לעשות כישוף שיגרום לדרוסילה לאהוב אותו שוב, הוא כולא אותם במפעל הישן. קורדיליה ואוז מחפשים את ווילו וזאנדר- אך הם מוצאים אותם מתנשקים! קורדיליה בורחת ונופלת מהמדרגות על מוט שנכנס ישר בחזה שלה, קרוב לליבה. היא נלקחה לבי"ח והצילו אותה. היא כעסה וגמרה עם זאנדר. ואוז גמר עם ווילו. ספייק עוזב את סאנידייל וחוזר לדרוסילה. The Wish (המשאלה)- קורדיליה חוזרת לבי"ס אחרי הפציעה שלה, אבל היא מושפלת מחבריה שצוחקים עליה כי היא היתה חברה של זאנדר. היא כועסת ומביעה משאלה שבאפי בחיים לא היתה באה לסאנידייל. המשאלה מתגשמת ע"י שדת נקמה בשם אניאנקה, שהתחזתה לתלמידת תיכון-ולחברה של קורדיליה, בשם אניה. קורדיליה מגיעה למימד שבו באפי בחיים לא הגיעה לסאנידייל.מימד ובו הערפדים שולטים ובראשם האדון- רוב העיר ריקה מאנשים שמתו ויש שעת עוצר שבה אסור לצאת לרחובות, תוהו ובוהו בסאנידייל. בדרכה הביתה היא מותקפה ע"י ווילו וזאנדר הערפדים וניצלת ע"י ג'יילס, אוז, בארי וסוזי (הסקובי-גנג של המימד הזה). קורדיליה מנסה להסביר לג'יילס שזה לא היה צריך להיות כך ושבאפי היתה צריכה להיות פה. ווילו וזאנדר הערפדים פורצים לבי"ס והורגים את סוזן ואת קורדיליה, ג'יילס רואה שרשרת על צווארה של קורדיליה ולאחר תחקור קצר הוא מבין שזו השרשרת של אניאנקה. הוא מזמין את באפי לסאנידייל והיא מחליטה לצאת לבד נגד כל הערפדים- היא הולכת ל"ברונזה" ומוצאת את אנג'ל- והוא מציע לה שהוא יעזור לה כנקמה בערפדים. הם יוצאים למקום ובו הערפדים כלאו את כל תושבי סאנידייל ומתכוונים לטבוח בהם. בינתיים ג'יילס מזמן את אניאנקה והיא כועסת ומנסה להרגו. באפי ואנג'ל נלחמים בערפדים, זאנדר הורג את אנג'ל ובאפי הורגת את זאנדר, אוז הורג את ווילו. והאדון הורג את באפי- באותה שניה ג'יילס חוטף מאניאנקה את השרשרת שלה (שהיא מקור כוחה) ושובר אותה! ומיד אנחנו חוזרים למימד הרגיל לאותה שניה בו קורדיליה מביעה את משאלתה...שלא תתגשם הפעם!
אניה לא מבינה מה קרה, ונאלצת לחיות כבת-תמותה וכתלמידת תיכון להמשך חייה!!! Amends (כפרות)- קורבנותיו של אנג'ל תוקפים אותו בחלומותיו ובהזיות שלו ומשכנעים אותו להרוג את באפי. החבורה מנסים לעזור לאנג'ל ומגלים מקום מתחת לאדמה שבו יש נזירים ללא עייניים- שם מתחבא "הרוע הראשון" שעושה את זה לאנג'ל!!!!! אוז ווילו משלימים. אנג'ל מעדיף לוותר על חייו ולהתאבד ע"י הזריחה! ה"רוע הראשון" אומר לבאפי שהוא זה שהחזיר את אנג'ל כדי שהוא יהרוג אותה- ושאנג'ל העדיף להתאבד!! באפי הולכת לעצור את אנג'ל כדי שלא יתאבד- אבל היא לא מספיקה לשכנע אותו..... ובמזל בבוקר קורה נס משמיים ובמקום שהשמש תזרח יורד שלג! אנג'ל ובאפי חוזרים הביתה מאושרים, כמו כל תושבי סאנידייל שרואים שלג בפעם הראשונה מזה עשרות שנים בסאנידייל!!!!! Gingerbread (עוגת זנגוויל)- בזמן פטרול אמא של באפי מגלה 2 גופות של ילדים קטנים עם סמל של מכשפות על ידיהם! הרצח מסעיר את כל העיירה וגורם לבלאגן שלם! לוקחים לג'יילס את כל ספרי המחקר, בודקים את הלוקרים של כולם ומארגנים ליל שימורים שבו ג'ויס מספרת לכולם על השדים והקוטלות שבעיירה. עד מהרה באפי והחבורה מגלים ששתי הילדים הקטנים הם בעצם שד שמנסה לגרום למהומה ע"י שחזור אגדת הילדים "עמי ותמי" (הנזל וגרטל), באפי, ווילו ואיימי נחטפות ע"י תושבי העיירה ומוצבות על המוקד כמו שעשו למכשפות עבר. קורדיליה וג'יילס הולכים להציל אותן. האנשים מתחילים לשרוף את באפי, ווילו ואיימי- איימי מתעצבנת והופכת לחולדה ובורחת! קורדיליה מגיעה ומהר לוקחת צינור מים ומכבה את האש! ג'יילס מזמר כישוף וגורם לשד להתגלות, באפי הורגת אותו!! כל אנשי העיירה שוכחים מה קרה... ווילו לא מצליחה להחזיר את איימי לבת-אדם והיא באפי שומרות אותה בכלוב.... זהו! מקווה שזה סיפק לך את המידע שרצית!

Towelie™

New member
אפשר לשאול משהו?

אני לא יודעת אם זה לא נימוסי לשאול שאלה בשרשור של מישהו אחר... אבל תצטרכו לסלוח לי, אני חדשה פה... (היי אני ענת! שלום לכוווווולם!
) באיזה פרק ווילו נהיית לסבית, ומה קורה בו, ואיך היא נהיית לסבית? (הפסדתי את הפרק הזה!!) וגם באיזה פרק אניה וזאנדר מתחילים לצאת?? תודה, --ענת.

matanbu

New member
אפאחד לא נהייה "לסבי/ת" :)

זה פשוט קורה. זה תהליך. לקח הרבה זמן לוילו להבין את זה, לקח לנו הרבה זמן לקבל את זה. ספציפית - היא מכירה את טארה ב HUSH. אפשר לומר שטארה היתה האהבה הלסבית הראשונה שלה ולכן קל יותר לזהות את האהבה הזו עם הגילוי עצמו של וילו. וילו בוחרת בה על פני אוז ב NEW MOON RISING, שם היא גם יוצאת מהארון בפני באפי. וב THE YOKO FACTOR זאנדר וג´ילס מגלים.

smgfan

New member
ה"יציאה" הראשונה של אניה וזאנדר

היתה בפרק "נשף הסיום" The Prom, מעונה 3. שבו הם הולכים לנשף ביחד. אבל, טכנית נם יצאו מהפרק "אור היום האכזר" The Harsh Light Of Day, כשהיא חזרה אליו ושכבה איתו!

matanbu

New member
אוי :)

הייתי כל כך עסוקה בלקפוץ על עוד נושא דיון
גאה
ששכחתי לגמרי מהחלק השני של השאלה :) זה קורה... לפעמים... לי... בעיקר :)

אני אישית ממש לא חושב שוילו היא

לסבית. אחרי הכל, היה לה את אוז! אז לא ממש בטוח שהיא לסבית, לדעתי היא דווקא דו מינית... אבל זאת דעתי, אתם לא חייבים להסכים איתה

Wicked Wicca

New member
משום מה הקישור לא עובד

לפי דעתי ווילו כן לסבית. לפעמים אי אפשר לדעת מהרגע הראשון שאתה גיי, זה לוקח זמן וזה מתפתח. יש הרבה סיפורים של אנשים שאחרי כמה שנות נישואים גילו שזה לא מה שהם רוצים. אני חושבת שעוד דבר שמחזק את הטענה שווילו לסבית ולא דו זה שבפרק "ירח חדש" היא לא חוזרת לאוז. למרות כמה שהיא חיכתה לרגע הזה, היא הבינה שזה לא משהיא רוצה יותר, וטארה היא מה שווילו רוצה. היא עדיין הרגישה אליו משהו אבל זה לא היה אהבה.

Tristann

New member
../images/Emo41.gifחוץ מזה, בפרק עם הטרול בעונה 5

(ציטוט מהזכרון ולא מדויק) Anya : I know what made Xander and Cordelia break up! it was you! and... your lips! כמה שורות אח"כ בויכוח שלה עם ווילו כשווילו אומרת לאניה שזה לא יכול לקרות שוב - Willow : Hello? Gay now?

אכן,

וזה לא פעם ראשונה שאומרים שהיא gay. גם אניה אמרה את זה מתישהו. אני בדעה שהיא לסבית. ואל.

למעלה