בקשה

ash 1

New member
בקשה

מישהוא יכול בבקשה לעלות תמונה של סורה/מאט בפרק מהעונה הראשונה כשהם היו באיזו מערה חשוכה ובדיכאון קריטי אני פשוט מנסה לצייר משהוא ואני צריך תמונה של הבעת הפנים שהייתה להם בבקשה תעזרו לי

Digi Lista

New member
לצערי אני לא יכולה לעזור כרגע...

כי אני לא אוהבת כול כך תמונות מפרקים ואין לי הרבה,ומהעונה הראשונה יש לי כמה בודדות(של טאי...),שם הפרק הוא "המערה של מאט"(ובשידור הראשון-יש לי הקלטה- נקרא גם "סמל החברות")אם לא יוכלו(אני מאמינה שדווקא יוכלו,זה פרק משגע!) לעזור לך אני אישית אלך לחפש תמונות מהפרק הזה. נ.ב. אחרי שתסיים לצייר אתה מוזמן לשים את הציור כאן(ואני אכניס אותו ברשותך לגלריה)

rocket

New member
אני לעזור!!!!

יש לי תמונות של מאט!!!!! (אוו הימים הטובים בהם כרטיסהטלביזיה שלי עדייןפעל...)

ash 1

New member
תודה!

האם למישהוא יש עוד תמונות של דמויות שמנותקות מהעולם בעצב או כל דבר שקשור במבט מהסוג הזה(לא חשוב מאיזה סידרה) אז בבקשה להעלות אותם

Digi Lista

New member
אמממ...אולי הפעם אני אוכל לעזור...

ג´רי שקועה בדי-ריפר יכולה להתאים? קן וקארי באוקיינוס האפל יכולים להתאים(חלק מהנוסחה הקבועה בכול עונה בדיג´ימון...)?אם כן יש לי כמה תמונות(חלק פנארט שמבוססות על פרקים)שאולי יתאימו...

ash 1

New member
בטח שזה יתאים!!

זה מעולה! וכבר אמרתי שאפשר מכל סידרת אנימה (למעשה מנגה זה אפילו יותר טוב)

Digi Lista

New member
טוב,הינה אני מנסה...

אני מקווה שלפחות כמה(אם לא הכול...)יתאימו,אני שמה כרגע מה שאני מוצאת אצלי במחשב כרגע(נתחיל מאלפי התמונות של דיג´ימון,אחר כך אני אחפש גם בשאר התיקיות...)נקווה שזה יתאים לך. הינה ג´רי (וקאלומון...)בדי-ריפר.

Digi Lista

New member
הינה קן...

הוא אפילו בוכה(אלה עדיין לא התמונותשמבוססות על קטעים מפרקים...אני מוצאת לאט לאט...)

למעלה