בקשה

dor302

New member
בקשה

אני מבקש ממנהל הפורום להפסיק לכתוב בעריבית כי זה דבר ראשון לא נאה לעין ואם אתה מנסה להצחיק אתה לא מצליח ואני חושב שלא צריך גם באינטרנט לראות ולהיזכר בערבים!!! דור

גזענות, לא לפורום../images/Emo150.gif

בזמן האחרון המון אנשים שונאים ערבית, ומשום מה הסיבה שלהם היא המצב הבטחוני בארץ. אז תנו לי להגיד משהו שייכנס לכם טוב טוב לראש: ערבית = ערבים
לא! ערבית זה לא רק ערבים, ערבית זה גם דרוזים, ערבית זה גם השפה התאומה לעיברית, שאם תשימו לב הערבית ממש דומה לעיברית.
ובקשר אלייך: אתה לא תגיד לי איך לכתוב, אני יכתוב איך שאני רוצה, כול עוד זה לא קללות. כמובן שגם אתה מצידי תכתוב בצרפתית או אפילו בטורקית, ממש לא יזיז לי, רק בלי קללות ובלי לפתוח שוב חמישים הודעות חדשות כי פעם הבאה כבר לא יהיה לי כוח לשרשר ואני פשוט אמחק ואמחק שזה פיתרון ממש קל לאנשים שלא יודעים מה זה שירשור וניצול שירשור.

dor302

New member
חוצפה

אם כל הכבוד שאתה מנהל הפורום אין לך זכות לדבר אלי כך רק תתביש לך אינך מהווה דוגמה לפורום ולא רק בגלל הערבית אלא בסגנון הדיבור שלך!!!!! דור הנזעם!

Benja GiRl

New member
דור

ערבית זו שפה, כמו עברית... לפי דעתי אם אני אשמע מישהו נגיד בצרפת שיגיד לא לכתוב בעברית כי זה מסמל את היהודים אני ארצה להרוג אותו.. לא כל ערבי מחבל!!! והעברית הגיעה מהערבית!!! ככה שאם אתה שונא ערבית אז אתה אמור לשנוא גם עברית... אם אתה לא רוצה שיכתבו בערבית אז אל תכתוב גם בעברית.. כל אחד יכתוב איך שנוח לו.. יש את חופש הביטוי ולכל אחד מותר להשתמש בו... אם לרז יתחשק לכתוב בערבית הוא יכתוב בערבית.. גם אם לא תרצה..

BiLlAbOnG2

New member
ערבית איכס איך אני שונא את

השפה הזאת אני לא יגיד לך אל תכתוב בערבית כי לא איכפת לי אבל ערבית השפה הכי מגעילה בעולם

HoNeY14

New member
דסי...

בלבלת אותי... ערבית-עברית-ערבית-עברית-עברית-ערבית בלעעעעעעעעעעעעעעעעע

rebelde way net

New member
גם לדעתי אתה צריך להפסיק לכתוב...

גם לדעתי אתה צריך להפסיק לכתוב בערבית, מספיק אני סובל מזה בכיתה,עד שאני בבית וקורא הודעות בפורום גם פה ערבית

למעלה