בקשה

RinRan

New member
ניצו"ש.....-

הדולי החדשה שפרסמתי (בשרשור דוליז חדשות) פשוט נעלמה
השרשור לא נמצא באף אחד מעמודי הפורום וזה מה זה מוזר... אז תגיבו עליה עוד פעם- הנה היא

NeTa G4

New member
לריןראן../images/Emo42.gif

הדולי מאוד יפה, ביחוד אהבי את ההגדש עם עיינים ענקיות כאלו... שנוצצות קצת... גם השער שלה יצא ממש יפה. אבל הברכים שלה יצאו יותא גדול מהחלק של הרגל לפני זה.. אני לא חושבת שזה אמור להיות כל כך ככה. או לפחות הבדל כזה גדול.

RinRan

New member
לNeTa G4

תודה רבה
אבל ככה זה הבייס... ככה באות העיניים (עם הבייס...) וככה באות הרגליים........ מה לעשות
אבל אני מה זה אוהבת את הבייס

The Charmd One

New member
יהההה פית הלילה....

איזה מתוקים!! במיוחד הפרפר!! אני מתה על פרפרים..
מאיזה אתרים לקחת

The Charmd One

New member
אה ממ יש לי גם דברים נחמדים...

אה אני לא יודעת איך שמים כמה קבצים במכה....אז הנה אחד

The Charmd One

New member
יש לי

עוד מלא דברים שמתאימים ליומן אז אם את ממש רוצה את יכולה לכתוב לי את איסיקיוך ואז אני אשלח לך...

TRaffiC LiGhT

New member
הלו??? אף אחד לא חייב לך כלום!!../images/Emo117.gif

על אחת כמה וכמה כשאת מנצלת שרשור.

RinRan

New member
wow- להרגיע../images/Emo70.gif מה הבעיות שלך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

TRaffiC LiGhT

New member
מה הבעיות שלי?!../images/Emo117.gif

הנה הבעיות שלי איתך -
את מתלוננת על זה שלא מגיבים לך נכון?! אף אחד לא חייב להגיב לך... את לא יכולה להכריח אנשים להגיב לך. לא משנה מה את רוצה. את לא יכולה.
הדרך שבה אמרת את זה. לא רק שאת מתלוננת על זה שלא מגיבים לך, ומבקשת שיגיבו לך, את אמרת את זה כאילו מישהו -באמת- חייב לך משהו. וזה לא ככה...
את לא מגיבה כל כך לאנשים. את רוצה שכולם יגיבו לך, אבל תבדקי גם כמה את מגיבה...

RinRan

New member
לtraffic light

דבר ראשון- אני יודעת שאני לא יכולה להכריח אנשים להגיב על הדולי שלי. דבר שני- אני לא רוצה להכריח אף אחד- גם אם זה נשמע ככה... ואם זה באמת נשמע ככה- אז אני מצטערת,
. דבר שלישי- אני לא מגיבה על דוליז של אנשים אחרים כי אני לא יודעת "לנתח" דוליז... אני פשוט לא יודעת- אבל אם אני רואה דולי יפה, אז אני כותבת שהיא יפה...
אני מגיבה כשאני יכולה... הבנת
... (וואו
הצלחתי לשמור על שיחה תרבותית בפורום הזה כשאני מעוצבנת- ובלי לפגוע באף אחד
- לא ייאומן
)

TRaffiC LiGhT

New member
אז אולי... ../images/Emo117.gif

בדיוק כמו שאת לא יכולה לנתח דוליז רוב הבנות כאן לא יכולות...? חשבת על זה? לא. ברור שלא. כי כל הפורום פה כדי לשרת אותך ולהגיב לך על הדוליז. אז -ניוז פלאש- זה לא ככה!!! רוב הבנות פה הן ברמה ראשונית. בנות שהצטרפו לפני מקסימום חודש. כי הוותיקות עוזבות - מה לעשות... אין מספיק בנות שיכולות לעזור לכל הבנות שצריכות עזרה. {למרות שכל מי שפה צריכה עזרה במידה מסויימת...} אז אם לא הגיבו לך על דולי - תבליגי. אל תמשיכי לפרסם אותה עשרים פעם. ואל תבקשי שיגיבו. כי אם למישהי היה מה להגיד על הדולי היא הייתה אומרת. ואם מישהי הייתה רוצה לעזור לך היא הייתה עוזרת. את לא יכולה לדרוש תגובה!

RinRan

New member
תגובה לtraffic light

דבר ראשון- אני מנסה לשמור על שיחה נורמלית ולא פוגעת... אז בבקשה תשתפי פעולה (אם את לא רוצה- אז אני אשמור על שיחה נורמלית ולא פוגעת...) דבר שני- אני יודעת שיש כאן מלא בנות שיודעות לנתח דוליז כמו ענת (פופיקית) וגם עוד כל מיני בנות נורא נחמדות כמו פעמונה וthe charmed one, ואם לא בא לך להגיב על הדולי שלי אז את לא חייבת... וחוץ מזה שכבר פרסמתי אותה במקום אחר (שרשור דוליז חדשות חדש) ככה שזה לא ניצול שרשור אז כבר אין לך מה לכעוס...

TRaffiC LiGhT

New member
המפ...../images/Emo117.gif

העניין הוא שאת מפרסמת כל בובה שלך מליון פעם. זה גורם לפורום להיות עמוס ולעלות לאט.
אם לא מגיבים לך - אז תבליגי. תכיני עוד דוליז.

RinRan

New member
המפ??

אני יודעת שאני מפרסמת הרבה פעמים (לא כל דולי)... אבל... זה די מעצבן שלא מגיבים

אמממממ כנסי!

קודם כל תודה! אבל לא יודעת האייסיקיו זה של אחותי ולא שלי אני משתמשת בו לפעמים... את יכולה לשים לי כאן? אם לא אני אשאל את אחותי אבל אני מעדיפה שתשימי כאן אבל איך שלך נוח!

למעלה