בקשה

chan

New member
כסף

1) אולי ייתכן שכל העניים במדינה הם כאלה מתוך בחירה לקבל כסף מהמדינה. 2) אם הם עובדים שחור ומרוויחים כל כך הרבה כסף איפה הוא ?

איפה הכסף?

תראה צ´אן ידידי! זה פשוט מאוד! כשאתה בוגר ישיבה וחסר השכלה כלל אז חוק משפחות ברוכות ילדים זה מקור פרנסה נחמד ביותר! זה נותן מספיק כדי לחייות וה"עבודה" שצריך כדי לקבל את הכסף הזה היא דיי מהנה... שלא לדבר על התקציבים לישיבות (שגם ככה מרמות את המדינה). בסופו של דבר צ´אן... לא צריך יותר מידיי כסף (כמו לרב עובדיה התפרן או אריה דרעי הקבצן) מספיק לקבל כסף למחייה מהמדינה בלי לעבוד כלל. ואל תשווה את זה לדמי אבטלה כי דמי אבטלה מוגבלים בזמן! וחוק משפחות ברוכות ילדים מוגבל רק בטומי לפיד! אז בבחירות הבאות אני מצביע שינוי בלי שום ספק כדי לבטל חוקים כמו חוק זה!

zazaza

New member
כשאתה חסר השכלה

אינך מרויח הון עתק, ועל כן לא טענתי כי הכסף השחור הוא רב, אבל הוא עדיין שחור, ומספיק כדי לקיים אותם.

voguemaster

New member
תלוש במקרה הטוב

1. יש גם פרזיטים בתוך קהילת המובטלים. לעומת זאת, יש גם כאלו שלא. אני לדוגמא. לא תראה אותי הולך לחיות על חשבון המדינה. בשום פנים ואופן לא תראה אותי הולך עכשיו להשריץ עשרה ילדודס תוך הנחה שהמדינה תעזור לי לדאוג להם. אם אני לא יכול לדאוג לעשרה ילדים, אני לא אשריץ עשרה ילדים. הבדל קל בין גישת החילוני לחרדי. 2. הכסף הוא שחור, אף אחד לא אמר שכל החרדים מרוויחים הרבה.. אבל הכסף עדיין שחור.

Dorfl

New member
סתירה פנימית

לשיטתך, רוצח=כופר=לא-חרדי. מכאן נובע שאתה בעצם מבקש מאיתנו למצוא לך חרדי שבו-זמנית רצח ולא רצח. הבעיה היא רק שלך. אני יודע שזה לא מה שביקשת בהודעה הספיציפית הזאת שלך, אבל בהודעות העוקבות אתה אומר את זה. אני לא עומד לנסות ולשחק במשחק המלוכלך הזה. או שכן - מצא לי בבקשה חילוני שומר חוק שרצח.

chan

New member
אבל יש חילונים שאינם שומרי חוק

ועדיין נכללים בהגדרה חילונים

zazaza

New member
בדיוק על אותו משקל

יש חרדים שאינם שומרי חוק ועדיין נכללים בהגדרה חרדים...

chan

New member
בדיוק על אותו משקל זה ...

ישנם חרדים שאינם מקיימים את חוקי התורה ועדיין נכללים בהגדרה חרדים. (משפט שאני מניח שגם אתה מבין שהוא לא נכון)

Dorfl

New member
ב-ק-ש-ה

אני רוצה חילוני שומר חוק שרצח, בבקשה. שם אחד.

למעלה