חס וחלילה שלא יהיה חרדי
הוא פשוט מאמין אדוק בדת משה וישראל, שרצה לקרב את הגאולה. חס וחלילה לא חרדי. הוא פשוט מאמין בצור ישראל, בזכותנו הטבעית על כל ארץ ישראל השלמה. הוא פשוט מאמין שהמשיח יגיע אם ירצחו אנשי שלום. וגם הוא מאמין בבורא עולם. ויש לו כיפה שחורה. אבל חס וחלילה - מה פתאום חרדי? בוא נזרוק אותו מהעולם החרדי שבנינו, הישר אל תוך עולם ה´דתיים לאומיים?´. יש לי רעיון - בוא נסווג אותו, ככה בשביל הבושה, כחרדליסט! כן - הוא חרדי לאומי. הרי הוא לא כיפה סרוגה. כך מסווגים אדם בגלל חתיכת בד. זה קצת מזכיר לי את הסיווג שהנאצים עשו, לפי צבעו של מגן הדוד על החליפה. מצוין. החרדים מסווגים אנשים לפי גודל החליפה וצורת הכיפה. הדתיים-לאומיים מסווגים אנשים לפי החומר ממנה עשויה הכיפה. החילונים מסווגים אנשים לפי יש כיפה/אין כיפה. כולם עסוקים בסיווג ביהודים, ובינתיים נרצח לנו ראש ממשלה ותהליך השלום חטף נוק-אאוט. תגיד לי, זה באמת חשוב אם הוא היה חרדליסט או בן חסידות גור? הרי הוא רצח ראש ממשלה, וזה הדבר שבגללו מליונים חטפו דיכאון. שישה מליון נרצחו בגלל אנשים שרצו לסווג יהודים. ועכשיו היהודים מסווגים יהודים כאן במדינה שלנו. אולי פשוט תרכז את כל החרדים במחנה ריכוז, ואז יהיה הרבה יותר קל לסווג אותם. תיקח את מאה שערים, תשים גדרות מסביב - והנה יש לך הגדרה ברורה מי זה חרדי ומי זה לא חרדי.