בקשה

Cheshire Fool

New member
בקשה

שלום, שמי יובל. את הספרים קראתי לפני קצת יותר משלוש שנים והייתי רוצה לקרוא אותם שוב לקראת הספר החמישי היוצא בחודש הבא. אבל בגלל שאני עובדת וקצובה בזמן החלטתי לקרוא אותם בעברית במקום את העותקים באנגלית שיש לי וקראתי בפעם הראשונה. באופן מפתיע אני זוכרת את הספר הראשון יותר טוב מאת האחרים [אפילו לפני שהסדרה של HBO יצאה] תהיתי אם מישהו באיזור המרכז [אני גרה ברמת גן אבל ניידת מספיק] מוכן להשאיל לי את הספרים השני עד הרביעי בעברית. מבטיחה לשמור על הספרים מכל משמר, ואם משהו יקרה להם [באשמתי או לא] אני מבטיחה לקנות למשאיל היקר עותק חדש. אני קוראת מהר בעברית וכנראה אסיים אותם בזמן, כך שאחזיר אותם לכל המאוחר בחודש הבא. למשאיל החביב מובטחת תודתי הכנה וקפה על חשבוני [או שוקו או תה, בהתאם להעדפה]

CallMeCavanaugh

New member
אפשרות אחרת לקצרים בזמן

באתר http://towerofthehand.com/ יש תקצירים מפורטים למדי של כל הספרים. לא משפט או שניים, אלא סיכום באורך כמה מאות מלים לכל פרק. יש הרבה דברים שחסרים שם, אבל למי שכבר קרא ורק מתכונן לספר החמישי, זה יכול להיות מצויין.

CallMeCavanaugh

New member
גם אני רציתי

עד שנתקלתי כאן בפורום בתרגומי שמות שונים בתרגום העברי, והחלטתי שאני לא הולך לעשות את זה לעצמי. כשיהיה לי זמן אני אקרא את הסדרה שוב, עד אז אני אסתפק בתקצירים, לפחות הם באנגלית.

nathaliesh

New member
אני יכולה להשאיל לך את הספרים

בהנחה ואת יכולה להגיע אליי, כי עם שעות העבודה שלי לא מאמינה שאצליח להגיע אלייך
שלחי לי מסר.

zekit

New member
היי..אפשר להחליף..

אני מוכן להחליף איתך את הספרים הראשון עד השלישי (כרגע אני קורא את הרבעי, בימים הקרובים אני כנראה יסיים גם אותו). קראתי את הספרים בעברית, אבל שאני יסיים אני השמח לעשות קריאה חוזרת בשפת המקור... אם זה נשמע לך, המייל שלי זה [email protected] תשלח לי הודעה

Cheshire Fool

New member
תודה על ההצעה

אבל היום בבוקר השאלתי את הספרים מהבחורה החביבה שמעליך.

למעלה