בקשה

DAAAAN1234

New member
בקשה

לשותפים היקרים והמנהלת היתי רוצה לבקש דבר ששאני מאמין שיהיה תועלת לכולם אבל אני אישית מאד רוצה ואני מאמין שהוא יעזור לי כתבתי כבר על זה בפורום יש המון תמיכה וחיבור אבל עם הנקודה עצמה של האובססיה והחרדה - רעיונות להתמודדת עימה -תרגילי הרפיה -דבר שמשחרר בשעת הלחץ עצמו -עצות שחוו כל אחד על בשרו - ודרכי טיפול -והמעלות והחסרונות שבהם אפשרויות להתקדם לא להשאר באותו חור אפור בקיצור לטפל ברגש וסימפטום החרדה ,אבל להתמודד עם הבעיה עם העוצמה והנסיון של כולנו ליצור. תמיכה עם עוצמה שכל רגש ,להחזיק מעמד עם שינוי , הגם שראיתי שיש את זה בפורום אבל לא מסודר ומואגד היתי רוצה אם אפשר לפתוח נעוץ {לפחות לעלות -ולראות לאן לאן זה עף] מה אומרים

אמא11

New member
היי דן יקר

העצות מרוכזות (עד כמה שהצלחתי) ב"טיפים" של חברי הפורום שנמצאים כקטגוריה ב"קישורים" של הפורום. אולי בדברים שאדית כתבה יש טכניקות שאתה מתכוון אליהן. אולי אם תמקד קצת לכיוון ספציפי אנשים ידעו למה להגיב. בנוסף, אלה גם, בין השאר, המטרות של הקבוצות לעזרה הדדית שאנחנו מקימים במסגרת העמותה . שבת שלום תמי

DAAAAN1234

New member
דוגמא

למשל בחרדה למשל לעשות משהו אין בעיה לעשות את הפעולה אלא הבעיה מה ירגיש .הלחץ הסטרס ומיזה מפחד רעיונות אך אפשר להרגיע עמצמי תרגילי הרפיה שמנסיון מועלים רעיונות ועצות כאלה ןברגע שיהיה אותם יהיה הרבה יותר קל להחשף תודה בבבביבי

למעלה