בקשה...

shiminem

New member
בקשה...

שלום לכל הכותבים בפורום.. שמי שמוליק ואני שומע קולדפליי נונסטופ כבר שנים... לפני כחודש בזמן רביצתי בבית סבתי השוהה בחו"ל בתקופת החופש... זיפזפתי לשיעמומי בVod של הוט, ולהתרגשותי הרבה מאוד גיליתי... כמובן - את coldplay. בהופעה בטורונטו שבקנדה..- how we sow the world - כך היא נקראת. מיותר לציין שמאותו הרגע ועד לרגע שסבתי חזרה (כשבוע לאחר מכן) - הרמקולים (לא של הטלוויזיה אלא של הרסיבר הישן והמעולה של סוני, מזמן סבי עליו השלום, שידע לקנות את הכי טוב שיש) - פעלו בעוצמה כבירה ומרגשת עד שכרון חושים, וכאב ראש של השכנים. מאז שסבתי חזרה אינני יכול לחזות באחד מפלאי עולם ( על אף חרשותה של סבתי, מתברר שהיא רואה דיי טוב אבל רק ערוצים בהונגרית ) .. ופתחתי במבצע " הופעת חיי" . בהתחלה ניסיתי לגנוב את הממיר בתקווה שסבתי לא תבחין מכיוון שהיא לא מבדילה בכלל בינו לדיוידי ו/או לוידאו.. אך לצערי העמוק היא שמה לב מייד מכיוון שהוא משמש לה כמעמד לעציץ קטן עם המון רגשות סנטמינטלים... במרץ עברתי לאופציה ב' , חרשתי את הרשת... חמורים, צפרדעים ושוורים למינהם. ממש את כל גן החיות - בחיפוש אחר האוצר הדיגטלי הזה. כל הטיול הניב אופציה מצ'וקמקת למדי של 800 זברהבייט בלבד אך ליבי לחש לי "נכון שמוליק אתה לא מתפשר על מוזיקה שלא ראשונה במעלה אך במקרה כזה וותר קצת , אם לא למענך..למעני." ומה יכולתי לעשות? כלום... והחילותי בתהליך השגת הזברות (תהליך שדרש יכולות תמרון מסוימות עם כל הבירוקרטיה שיש כיום בגני החיות והשגת אישורי מעבר למיניהם ממש לא פשוט) ובתמימותי כי רבה הרשיתי לעצמי לשקוע בשינת לילה באמרי שעד מחר כל בעלי החיים כבר יגיעו.... למחרת - זברה אחת נתקעה במעבר וחסמה אחריה 190 אחרות והם מתו מהתייבשות.. ואתם חושבים שהתייאשתי? לא ולא.אספתי כל בעל חיי נותר ונשאתיו בזרועותי ועטפתיו באהבה וצירפתיו לכל העדר וצפיתי בכולם ,כל היום, עושים הרבה חרא! בגב עקום ונפש רצוצה הגעתי למקומות קשים שלא חשבתי שאגיע ופניתי לארגונים מפוקפקים הלוקחים מעות מבני אדם בתמורה לאותם הנאות שבמוזיקה... אך אפילו כאן לא קיבלתי את אשר ביקשתי. איני מאמין שמישהוא בפורום לא שמע הוא ראה את ההופעה שתוים לא יתארו את איכות הסאונד המדהימה ושמסכינו טובים וגדולים ככל שיהיו, לא יגרדו את חווית עשרות אלפי בעלי המזל שממש היו בה. מתחנן אני אליכם אנא עזרו ליהודי במצוקה והצטרפו אלי בחיפוש אחר שביבי מידע המתחבאים בפינות אפילות ברשתות העכביש של האינטרנט . לזקוקים לעידוד אומר שחיים מוטלים פה על הכף כיוון שזהו מוצא אחרון בשבילי ואם גם הוא לא יתן לי מענה, סבתי תופתע לגלות אותי בסלון ביתה ללא הודעה מוקדמת וללא דד ליין ..דבר השקול לכשעצמו להתאבדות.. אבל בין כה וכה אין לי חיים.. ולאלו שעידוד זה גורם לפעולה הפוכה.. אוכל להציע מן המעות שהיו אמורות לשמש את אותם מקומות מפוקפקים לעיל... בתפילה גדולה לאלי שמיים... חותם בסערת רגשות... שמוליק.

coldplaying

New member
אין לך חברים עם הוט שאוהביים קולדפללי?

ד"א.. לפני איזה חודש חודשיים ההופעה שודרה בהוט וביס.. (בטלוויזיה לא בוי או די..) מדי יום שישי או שבר בערב (אחת עשרה וחצי ככה) הם משדרים הופעות.. ככה הבנתי אולי ישדרו את זה עוד פעם..

Adi 7

New member
../images/Emo207.gif

בקשר להופעה שקיימת בDVD בחנויות [a rush of blood to the head], האם היא באמת שווה 89 ש"ח ? כלומר, הביצועים טובים? ו.. 89 ש"ח זהו המחיר כן? תודה

shiminem

New member
התייחסות לcoldplaying ול adi 7

קולדפליינג... אני מגיע ממשפחה דתית עניפה ואזכור של שם לועזי או של ממיר ממש לא יקלט במוחם.. וגם.. אני ממש רוצה את ההופעה איתי בכל מקום... עדי.. כן זהו המחיר בארץ לדיוידי של ההופעה המצויינת גם (אבל ברמה אחרת לגמרי מההופעה בטורונטו..) ניתן גם להזמין דרך האינטרנט כולל משלוח ב 9.00 פאונד ,שזה יוצא בערך 75 ש"ח .. או בדרכים אחרות זולות יותר...

chris benoit1

New member
אממ תשלח מייל לערוץ הוט 3.תשאל מתי ישדרו

שם שוב את ההופעה של קולדפליי..ושהיא תשודר תבקש ממישהו להקליט לך !

למעלה