בקשה

מצב
הנושא נעול.

0101010

New member
בקשה

בקשה
היום בסניף מכבי העיר מגוריי אמרו שלא מגיע לי טופס 17 עבור יעוץ אצל קלדרון בבני ציון אמרתי למזכירה שיש בנות שיודעת שקיבלו והיא ביקשה ממני שם אחד לפחות של משקיבלה טופס 17 לבני ציון עבור יעוץ לתרומת בצית בקשה לי לבנות שחברות במכבי וקיבלו טופס 17 לפגישה ראשונה אצל קלדרון או לויט בבני ציון ליכתוב לי במסר (כניראה שזה יעזור לי בלקבל טופס 17 ) תודה ובהצלחה

אדוינה

New member
שלחתי לך מסר.

בקשה
היום בסניף מכבי העיר מגוריי אמרו שלא מגיע לי טופס 17 עבור יעוץ אצל קלדרון בבני ציון אמרתי למזכירה שיש בנות שיודעת שקיבלו והיא ביקשה ממני שם אחד לפחות של משקיבלה טופס 17 לבני ציון עבור יעוץ לתרומת בצית בקשה לי לבנות שחברות במכבי וקיבלו טופס 17 לפגישה ראשונה אצל קלדרון או לויט בבני ציון ליכתוב לי במסר (כניראה שזה יעזור לי בלקבל טופס 17 ) תודה ובהצלחה
שלחתי לך מסר.

אני לא מבינה ../images/Emo46.gif

בקשה
אני לא מבינה

יש נהלים ויש תקנות, מה פתאום שמכבי יתנו לך טופס 17 על סמך בנות אחרות? זאת ממש חוצפה שהמזכירה מסתמכת על בנות אחרות. שתבדוק בתוך הסניף או בסניפים אחרים ושתעשה את העבודה שלה כמו שצריך ושלא תשלח אותך לעשות את העבודה!!!! ממש מעצבן! ואת מסכנה שלי, איך מטרטרים אותך על שטויות. מצטערת שלא יכולה לעזור לך כי אני לא נפגשתי עם דר' קלדרון רק שוחחתי איתו בטלפון ולכן לא הייתי צריכה טופס 17. שולחת לך חיבוקים ומאחלת לך הצלחה בתוך הקלחת הבירוקרטית המעצבנת ושתעברי את השטויות האלה מהר ככל האפשר בדרך להצלחה האמיתית!!!! שבת שלום.

גם אני לא

אני לא מבינה

יש נהלים ויש תקנות, מה פתאום שמכבי יתנו לך טופס 17 על סמך בנות אחרות? זאת ממש חוצפה שהמזכירה מסתמכת על בנות אחרות. שתבדוק בתוך הסניף או בסניפים אחרים ושתעשה את העבודה שלה כמו שצריך ושלא תשלח אותך לעשות את העבודה!!!! ממש מעצבן! ואת מסכנה שלי, איך מטרטרים אותך על שטויות. מצטערת שלא יכולה לעזור לך כי אני לא נפגשתי עם דר' קלדרון רק שוחחתי איתו בטלפון ולכן לא הייתי צריכה טופס 17. שולחת לך חיבוקים ומאחלת לך הצלחה בתוך הקלחת הבירוקרטית המעצבנת ושתעברי את השטויות האלה מהר ככל האפשר בדרך להצלחה האמיתית!!!! שבת שלום.
גם אני לא
קיבלתי טופס 17 כי הלכתי איליו פרטי אך קיבלתי החזר של 80% מהסכום.

אדוינה

New member
זהו בדיוק!

בקשה
זהו בדיוק!
לא היה לי נעים לומר,אך אם כבר נאמר... גם אני לא הבאתי טופס 17 שהגעתי אליו לייעוץ. תקבעי עובדות בשטח.אבל אם את רוצה להיות בטוחה, תתקשרי למזכירה של המרפאה קודם.

טופס 17

בקשה
טופס 17
טופס 17 על פי חוק משרד הבריאות מקבלים רק לאזור מסוים , האזור בו את גרה או המחוז , אני כשהייתי בהדסה קיבלתי פעם אחת אחרי אישור מהרופאה המחוזית וגם לחד פעמי , לא משנה שעל סמך זה הפקידה באזור מגורי אזור המרכז נתנה לי שוב. כשעברתי לבני ציון לא היה נעים לי שוב לטרטר את רופא המשפח הכדי שיבקש מהרופאה המחוזית , במיוחד שזה היה תוך 4 חודשים . אני הלכתי לקלדרון פרטי קיבלתי החזרים מהקופה ותאמיני לי עדיין נחשב זול . בזמנו כל פתיחת התיק וההכנה עלתה לי 1500 שקל . באזור המרכז יש רופאים שפחות מ800 על ביקור לא לוקחים. דרך אגב החוק של האזורים נכון לגבי כל הקופות

0101010

New member
התור בפרטי רחוק

טופס 17
טופס 17 על פי חוק משרד הבריאות מקבלים רק לאזור מסוים , האזור בו את גרה או המחוז , אני כשהייתי בהדסה קיבלתי פעם אחת אחרי אישור מהרופאה המחוזית וגם לחד פעמי , לא משנה שעל סמך זה הפקידה באזור מגורי אזור המרכז נתנה לי שוב. כשעברתי לבני ציון לא היה נעים לי שוב לטרטר את רופא המשפח הכדי שיבקש מהרופאה המחוזית , במיוחד שזה היה תוך 4 חודשים . אני הלכתי לקלדרון פרטי קיבלתי החזרים מהקופה ותאמיני לי עדיין נחשב זול . בזמנו כל פתיחת התיק וההכנה עלתה לי 1500 שקל . באזור המרכז יש רופאים שפחות מ800 על ביקור לא לוקחים. דרך אגב החוק של האזורים נכון לגבי כל הקופות
התור בפרטי רחוק
ורוצה לעלות על הנסיעה הקרובה המזכירה בסניף שלי ביקשה שם של אחת הבנות על מנת שיהיה לה כלי לתת דוגמא לרופא. של בנות חברות מכבי שכן קיבלו טופס17 לקלדרון את התור שלי ב29 -5 ולא אבטל אותו מקסימום אשלם עברו 170שח (זהוא תור שקיבלתי בפוקוס מאחת הבנות בפורום שביטלה) שבועיים שיגעו אותי במכבי עד שקיבלתי את התשובה שלא מגיע נימאס לי מהם לא דיי במה שאנו עוברות עוד מקשים עלינו יותר אוףףףף ובהיזדמנות אים למישהי יש תור לקלדרון בפרטי בשבוע הקרוב ומיתכוונת לבטל אשמח לקבל אותו בהצלחה ושבת שלום

עולמי5

New member
אני לא במכבי אלא בכללית

בקשה
אני לא במכבי אלא בכללית
אך מאחלת לך בהצלחה עם כל הכאב ראש הזה ותמצאי את עצמך בדרך לארץ אחרת לקבל את מבוקשך ב ה צ ל ח ה

רוית ב

New member
אני קיבלתי טופס 17 מיד בלי בעיה

דרך אגב בכללית לא מחזירים אגורה
אני קיבלתי טופס 17 מיד בלי בעיה
ואני בכללית כמובן יש בכללית רשימת רופאים שמקבלי םעליהם החזרים הם צריכים להיות או פרופסור או מנהלי מחלקות בנוסף יש את המושלם שאפשר להפעיל אם לא קיבלת טופס 17 ואת בכללית שלחי לי מסר אני אעזור לך ממש חוצפה.

תוכית5

New member
שלחתי לך מסר

בקשה
שלחתי לך מסר

מצב
הנושא נעול.
למעלה