The Walrus
New member
בקשה: plugins טובים חינמיים
שלום לכולם, דבר ראשון אני לא ממש מבין הרבה בתוכנה הזאת אז אני מצטער מראש אם אני אומר משהו שנשמע טיפשי
. חבר בלהקה שלי בנה לעצמו (ההורים שלו, אבל לא משנה) אולפן ביתי בבית, ויש להם Cubase SX3 (בטח יש טעויות בשם, זה מזיכרון) במחשב שם. הקלטנו כמה שירים, ואנחנו רוצים לעשות מיקס ולהוסיף כל מיני אפקטים לגיטרות - דיליי, ריברב, קורוס, פלנגר, קומפרסור וכו'. הבעיה היא שאני די פרפקציוניסט בקטע של סאונד ולא ממש אהבתי את הפלאגינים שיש בתוכנה (בעיקר את הקורוס), אז חשבתי שאני יבקש כאן - האם למישהו יש פלאגינים חינמיים ואיכותיים לקיובייס? זה יכול להיות כל אפקט שהוא: קורוס, פייזר, פלנגר, דיליי, ריברב, אקולייזר, קומפרסור, וכו'... כל דבר יוכל לעזור. ועוד שאלה שאולי לא קשורה לתוכנה, אבל אולי מישהו ידע - איך מקליטים סקסופון כמו שצריך? ניסינו עם מיקרופון אבל זה נשמע עלוב, מרוחק כזה כאילו יש המון ריברב. המיקרופון הנ"ל הוא מיקרופון שירה. לקנות ציוד מיוחד כרגע לא ממש בא בחשבון (שוב, זה לא בית שלי אלא של חבר). איזה שיטה טובה יש להקליט עם מיקרופון שירה? או שאולי יש דרך בתוכנה לשפר את הסאונד? תודה מראש!
שלום לכולם, דבר ראשון אני לא ממש מבין הרבה בתוכנה הזאת אז אני מצטער מראש אם אני אומר משהו שנשמע טיפשי