בקשה

M ar y K at e

New member
בקשה ../images/Emo15.gif

לרובנו אין בעיה לזהות כל אחת מהפ33ות האלו, אבל לחלק שלא מסתדרים בלזהות, ולאלו שרוצים ללמוד שיטות חדשות שכל אחד ישרשר דרך אחת או כמה, בשביל לזהות כל אחת תודה

GlitterKitten

New member
אוווו רעיון טובבבבבב

אמממממ.......טוב.....אז איך לזהות את....ליז !!! יש לה נקודת חן ליד השפה....אחת על הלחי........על המצח....על הגרון (בית בחזה בערך) וליד היד.....חיחיחי.....וגם לי יש את רוב נקודות החן שלה

GlitterKitten

New member
כן..היה עגיל בגבה

אבל לא לליז.....היה לטאש.....עד בערך החתונה של קרי....גם לי היה עגיל בגבה, עשיתי בגלל טאש.....ואפשר לזהות את טאש לפי הפזילה שיש לה בעין שמאל.... וג´ני? אממ......ג´ני זאת לא ליז ולא טאש....חיחיחי .....מה נשאר??? ג´ניייייי

RIP CURL1

New member
אני מבדיל ביניהן אבל אני לא זוכר

איך קוראים להן ליז הפחות יפה מכולם, טאש הכי יפה וג´ני החדשה (טוב כבר לא חדשה)

Scoob¥ Doo

New member
טאש היא הכי יפה....

זה קל להבדיל בניהן למרות שפעם כולם היו בלונדיניות עכשיו טאש זו עם השיער החום ליז יש לה נקודה (שומה) על הסנטר וגיני זו הנועזת ביותר תופיע תמיד עם הבגדים הכי חשופים...

ak sum41 ak

New member
גם אני מזהה

וכרגיל אין כמו ליזוש חולה עליהן והן בכלל לא דומות אין כל קשר בין ליז לג´ני (איפה קארי???)

west girl1

New member
צודק הם ממש לא דומות.....ליז וגני

ממש לא....... וגם אני חולה על ליזוש היא כזאת מתוקה אבל אני הכי אהבתי את קארי ואני תמיד יאהב אותה ותיסתכלו עך התמונה
אני בטוחה שככה כולם יזהו אותה.... אם אתם מבינים למה אני מתכוונת..... ואני בטוחה שכולם מבינים.......

west girl1

New member
*על.....ומצטערת לא הכוונה שלי לרדת

עליה או משהו כזה (חס וחלילה זה בחיים לא יקרה) פשוט הגודל זה כזה...........אמא ואיך מעלים לה אותם אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!

ak sum41 ak

New member
ושוב אני אומר

lis is lis is my reason lis is the air i´m breathing ask who´s in my heart, lis is lis is

west girl1

New member
טוב.....קודם כל............

liz אני חושבת לא?? אבל לא נורא נסלח לך......חחחחחחח ואני לא יגיד kerry my reason kerry is the air i´m breathing ask who´s in heart כי אז זה ישמע......אני לא רוצה להגיד איך זה ישמע אז אני יגיד ככה.... kian my reason kian is the air i´m breathing ask who´s in heart kian kian kian זה נישמע טוב מאוד טוב ולכל הלא מבינים זה kian egan מ westlife

west girl1

New member
טוב אני צריכה ללכת אז..........

למי שכאן או למי שעוד מעט יבוא ולמי שהלך לילה טופ
וזה לך אופיר
לילה טופ

למעלה