בקשה

בקשה../images/Emo13.gif

למישהו יש תרגום לשיר still dirty באלבום החדש?... ועוד משו- למה אין תירגומים במאמרים לשירים מתוך BTB?
תודה מראש..!

מה שעמום עושה../images/Emo3.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

תקנו אותי אם יש טעויות יה, יה הווו הווו הווו אם תראה אותי הולכת ברחוב או על גבי דפי העיתון תסתכל באופן קצת שונה מראה צד אחר שלי הם אומרים שאני נראת כמו גברת הם אומרים שהאהבה תשנה אותי אבל אל תתן לכל מה שאומרים לשטות בך השובבות אצלי חופשייה(?) יש אישה בכל אחת מאיתנו שאף פעם לא קיבלה מספיק לנסות לשחק לפי החוקים זה קשה כי במוקדם או במאוחר משהו יתפרץ. כי עדיין יש בי את המטונף עדיין יש בי את המעלה המלוכלכת ואם אתה רוצה קצת יותר סקסיות עדיין יש את היצור הזה בתוכי כי עדיין יש בי את המטונף עדיין יש בי את המעלה המלוכלכת ואם אתה רוצה קצת יותר סקסיות עדיין יש את היצור הזה בתוכי לא משנה מה אתם חושבים עליי, עדיין מלוכלכת ואם אתם ממשיכים איתי, עדיין יש לי את זה לא מה את חושבים עליי, עדיין מלוכלכת עדיין יש את היצור הזה בתוכי למה המיניות של הנשים תמיד תחת ביקורת למה היא לא יכולה לעשות מה שהיא רוצה מבלי להיקרא במיליון שמות? הם אומרים שאני לא הנערה שהם מכירים כי אני לא תמיד לובשת בגדים חשופים אבל אל תשטתו אני לא יכולה יותר לשמור(בפנים) אני אתן לזה להשתחרר אחרת קרוב לוודאי אני אחנק יש אישה שמדברת ונועצת מבטים שכנראה אף פעם לא פיזרה את שערה(אני לא ממש בטוחה אבל זה נשמע הגיוני עם השיר חחP:) שופטים כאילו אנחנו בעבר, אבל הן פשוט פוחדות והן לא יודעות מה הן מפסידות אז כדי שהן יזהרו. כי עדיין יש בי את המטונף עדיין יש בי את המעלה המלוכלכת ואם אתה רוצה קצת יותר סקסיות עדיין יש את היצור הזה בתוכי כי עדיין יש בי את המטונף עדיין יש בי את המעלה המלוכלכת ואם אתה רוצה קצת יותר סקסיות עדיין יש את היצור הזה בתוכי לא משנה מה אתם חושבים עליי, עדיין מלוכלכת ואם אתם ממשיכים איתי, עדיין יש לי את זה לא מה את חושבים עליי, עדיין מלוכלכת עדיין יש את היצור הזה בתוכי אל תגידו לי להתנהג יפה כי אני לעולם לא אשחק במשחק הזה אל תגידו לי מה לעשות כי אני אף פעם לא אהיה מתוחה כמוכם אל תסתכלו עליי בדרך הזו כי אני אף פעם לא אשתנה ואם אתם מדברים על חיי אתם סתם מבזבזים את זמנכם. אם אני רוצה ללבוש לבנים בתור בגדים אם אני רוצה להיות ארוטית בקליפים שלי. אם אני רוצה להיות פרובוקטיבית, זהו לא חטא אולי לך לא נוח בעור של עצמך. כי עדיין יש בי את המטונף עדיין יש בי את המעלה המלוכלכת ואם אתה רוצה קצת יותר סקסיות עדיין יש את היצור הזה בתוכי כי עדיין יש בי את המטונף עדיין יש בי את המעלה המלוכלכת ואם אתה רוצה קצת יותר סקסיות עדיין יש את היצור הזה בתוכי ואין תרגומים כי אף אחד לא מתרגםP:

NoWords

New member
וואי,

"למה המיניות של הנשים תמיד תחת ביקורת למה היא לא יכולה לעשות מה שהיא רוצה מבלי להיקרא במיליון שמות?" מילה במילה כמו בCHUD בערך.. P:

למעלה