בקשה

osif1

New member
בקשה../images/Emo13.gif

שלום לכולם... יש לי בקשה קטנה, אמא שלי החליטה להכנס לעסקי קידום אתרים, ופתחה אתר - דרכו קיים חיפוש בגוגל...והמון המון טיפים ופירסומות... אני מצרפת את הלינק ומבקשת מכם להקדיש כמה דקות כדי להקליק על מספר פרסומות - בכדי שהאתר יתחיל להתקדם...עדיף כמה שיותר פירסומות http://www.wr-search.com אם תוכלו להעביר את הלינק הזה הלאה זה ממש יעזור... סופ"ש מקסים ותודה אוסי

B e i n g

New member
מה שאת עושה הוא אסור לפי גוגל ../images/Emo70.gif

לפי תנאי גוגל אדסנס, אסור לך לעודד בצורה שכזו לחיצה על פרסומות. הודעות כאלה מהסוג שלך עלולות גם לגרום לאתר שלך להיות מורחק מהתוכנית של גוגל אדסנס, אז הייתי ממליץ לך לחדול מיד מהודעות מסוג זה ברחבי הרשת.

ub8

New member
יפה שאת מנסה

לעזור לאמא שלך אך זו לא הדרך. כמו שכתב לך B e i n g, זה לא חוקי על פי הכללים של גוגל. בהצלחה בהמשך קידום האתר

אני66

New member
ראשית זה לא קידום אתרים

שנית האתר הזה יעלם מהר מאוד מגוגל אתם חורגים לגמרי מהחוקים של גוגל ובמידה ואת זה אתם עושים אז בטח אתן גם מקליקות על מודעות. ומה שגרוע יותר לעסקי קידום אתרים לא נכנסים חיים את זה, לומדים את זה, זה לא עסק שנכנסים אליו סתם כך.

גותהאם

New member
אין סוף לפטתיות

נו באמת חבר'ה תתבגרו כבר- "אמא שלי" עלק.... הלוואי שמישהו ילשין עלייך לאדסנס והם יבטלו לך את החשבון וייקחו את כל הבוחטות שעשית (בטח משהו כמו 22 וחצי דולר)....

למעלה