בקשה, תפילה, משאלה

milamark1

New member
בקשה, תפילה, משאלה

אלוקי, תן לנו כוח לסלוח, תן לנו כוח לא לברוח ... כל שנבקש – זו שנה של סבלנות שנה של התמודדות שנה של התחדשות שנה של פוריות שנה של הצלחה,אושר ותקווה. שנה שנהפוך בה להיות משפחה עם מתנה הכי גדולה
, אלוקי, עזור לנו.

עָנת

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מילנה. התינוק שלך מחכה לך. הוא יגיע בזמן שלו. אל הורים אוהבים וסבלניים. אלוהים לא שוכח אף אחד. יש לו הזמן שלו. את תהיי אמא נפלאה תהיי בטוחה. לילד שלך יהיה מזל. אסור לאבד תיקווה. זה יגיע יותר מהר מכפי שאת מצפה. ממני שלעולם לא איבדה תקווה והאמינה שאצליח בתהליך הפונדקאות. למרות כל הקשיים.

מצטרפת לתפילה ../images/Emo23.gif

נגעת בליבי אתמול, אני חושבת המון על מה שדיברנו. בטוח שעברת כבר מספיק ומעכשו הגיע הזמן רק להצלחה, אושר והגשמת המשאלה!!

מירבי*

New member
גמר חתימה טובה לכולם

צום קל לצמים וגמר חתימה טובה לכולם. מאחלת לכולם שנה של התגשמות חלומות.

מלנה,

דרך החתחתים שאת עוברת תשתלם בסוף. "אין דבר העומד בפני הרצון" ומשיחותי איתך, לך יש המון רצון וכוח. גם גילך הוא צעיר יחסית, בו הרבה בנות מתחילות "לחשוב" על תנוק ראשון. אז נכון שזה לא מעודד, וזה קשה בכל מקרה, אבל את תראי, הוא/היא יגיעו ואת תהיי מאושרת ושלימה. תמשיכי לסלול את הדרך במלוא הסבלנות. ובתקווה כנה לראותך חובקת תנוק כבר בשנה הבאה. או לפחות מדווחת לנו אודות סקירת מערכות מוצלחת. שנה טובה וגמר חתימה טובה.

waizman1

New member
יקרתנו../images/Emo24.gif

אני יכולה להבטיח לך שאלוהים לא שוכח אף אחד! סבלנות יקרתי....הוא זה שנותן לנו את הכוח לתהליך המורכב שסופו מוצלח ומאושר. רק עוד מעט.... כולנו נקבל את המגיע לנו. מחזיקה לכם ולכולנו אצבעות ! שנה טובה ופוריה שנה של הגשמה ותקווה.

מירבי*

New member
מילנה יקרה שלי../images/Emo140.gif

אני בטוחה שאלוהים שמע את תפילתך. כפי שכתבו לך הבנות, בסוף לכולן זה מגיע, צריך הרבה סבלנות כפי שאת יודעת, הדרך לא קלה ולא קצרה. מחזקת את ידיך ומצפה יחד איתך לרגע שבו יתגשם החלום שלך

אלוקים שומע ../images/Emo63.gif

לאלוקים יש את הסיבות לעשות כל דבר בזמנו. ולמלאכים כמוכם
חייב להיות מלאך מיוחד ששומר ומליץ יושר ואני בטוחה שהמלאך כבר יודע שעברתם די, וב''ה תחבקו בקרוב ילד/ה/ילדים,
אני גם יודעת איזה הורים נהדרים תהיו שכל ילד/ה יהיה גאה בכם, ולכן מבקשת למענכם, מחזיקה אצבעות מתפללת ואוהבת כל כל : ס'

למעלה