בקשה תעזרו לי :*-(

pegasus2

New member
בקשה תעזרו לי :*-(

הי בנות.
איבדתי את העובר שלי כמעט בסופו של השליש הראשון עקב אובדן דופק. לא יודעים למה. הבעיה שלי לא מתחילה ונגמרת שם והגיהנום שאני עוברת ממש נוראי.
אני סובלת מוסטיבוליטיס חמור כל חיי. למי שלא יודעת זה כאבים בפתח הנרתיק שלא מאפשרים אף חדירה. נכנסתי בעבר להריון (וגם ילדתי) באמצעות חדירה חלקית. כולם חשבו שהלידה תפתור זאת.
למזלי הייתה לי ירידת מים אז יכולתי לקבל אפידורל כי בלעדיו לא יכולה לעבור בדיקות בכלל.
ניסיתי המון טיפולים ואפילו ניתוח וכלום לא פתר את זה ולא השתנה דבר.
רצה הגורל ודווקא בהריון הזה עקב שינויים הרומונלים שכנראה גם גרמו להפלה, והוסטיבוליטיס נעלם כמעט לחלוטין. בזכות זה יכולתי לעשות US ואגינלי לראשונה בחיי, לראות דופק בשבוע 6, וגם לצערי לראות שאין כבר דופק בשבוע 11. עם מות העובר חזר הוסטיבוליטיס די מהר. ביקשתי הפלה בגרידה כי לא יכולתי לעבור בדיקות בדיקות ושוב בדיקות, וכדורים, ולידה וכל זה... בגלל הוסטיבוליטיס. בבית החולים כל הבדיקות כבר נעשו דרך הבטן והבטיחו לי שיוודאו שוב כשאהיה מורדמת שאכן העובר איננו חי. לא היה לי ספק בזה מכיוון שהיו לי דימומים חזקים וידעתי שההריון נפל.
עכשיו אני חודש אחרי. המחזור חזר בדיוק מפליא ועכשיו אני קוראת כאן שאני אמורה ללכת לעשות US ואגינלי לוודא שלא נשארו שאריות. אני לא יכולה לעשות את זה. הכל חזר לקדמותו. מה אני עושה?? איך אני עוברת את זה? איך אני מוודאת שאני לא מסכנת את ההריון הבא בגלל שאריות ברחם?? בא לי לבכות. סבלתי כל כך הרבה. כשהתחילו לי דימומים בסוף ההריון נפל עלי בום כל כך חזק כי מעבר להתמודדות עם המוות שלו הייתי צריכה להתמודד עם כל כך הרבה לחצים נוספים- איך אעבור הפלה, איך אעבור בדיקות?? מה אם לא יצליחו לראות?? ואיכשהוא עברתי את כל זה. ועכשיו מה?

מקוםבלב

New member
היי,

צר לי על האובדן הריון שלך.
יש רופא גינקולוג שמתמחה בזה ושמו דר' בני שכטר.
באיזו קופת חולים את?
צריך לנסות ולבדוק מאין זה מגיע.אני באה מרפואה משלימה ואולי יש דרך לעזור.השאלה אם את מתחברת לזה.
אם כן,תכתבי לי מאיפה את ואנסה לעזור .(את יכולה גם לכתוב לי בפרטי)
חיבוק

pegasus2

New member
הי

יכולה לומר לך שהייתי אצל המומחים הכי גדולים בארץ. לא סתם הגעתי גם לניתוח, וזאת לאחר פזיוטרפיה, וטיפולים מקומיים.
אני באמת חושבת שהמקרה שלי הוא הכי חמור. רופאים רבים בחרו לומר לי שהבעיה היא רק בראש ולפעמים גם האמנתי. באיזהשהו שלב הגעתי להשלמה עם עצמי שהבעיה אינה פתירה כי הבעיה היא בעור עצמו (יש לי רגישות במקומות אחרים בגוף). ואז פתאום הריון אחד שינה הכל!! העור עצמו השתנה. המסקנה שלי- חוסר בפרגוסטרון תוך כדי עלייה באסטרוגן פתרו את הבעיה וגם הביאו להפלה. יכול להיות שהעובר לא התפתח כראוי והגוף בעצמו בחר לא להעלות את רמות הפרוגסטרון, אבל תוך כמה ימים זה השתנה. הריון אחד ששבר לי את הלב מצד אחד ומצד שני נתן לי פיתרון ביד והסבר לכל הכאבים שאני מנסה להבין כל חיי. נתן לי להבין לא זה לא בראש. זה כנראה הורמונלי. ויש אולי פיתרון.
אני מאיזור הצפון במכבי.

מקוםבלב

New member
היי,

הרבה פעמים הרופאים נוטים לומר שהדברים מגיעים מהראש
ולצערי גם יש פעמים שלרפואה הרגילה אין כלים וידע להתמודד עם תופעות מסוימות.
לגבי החוסר בפורגסטרון, ניתן לבדוק את זה בבדיקת דם פשוטה. פרופיל הורמונלי בתחית הווסת ןגם ביום ה21 -25 של המחזור
השאלה האם יש באמת קשר בין השניים. אני לא מכירה את הקשר אבל יכול להיות בהחלט שיש הסבר מדעי לעניין.
דר' שכטר מקבל בשרון.
מה עוד אמרו הרופאים ? היו להם דרכים לנסות ולעזור?
אני מקווה מאוד שימצא פיתרון שיאפשר לך איכות חיים טובה יותר.
אני אשמח אם תעדכני בכדי שאם עוד נשים תחוונה משהו דומה יהיה לנו יותר ידע לעזור.
חיבוק

pegasus2

New member
לא ממש

אני עם החרא הזה כל חיי וניתוח הייתה האופציה האחרונה אחרי שפיזיותרפיה לא עזרה ולא שום דבר אחר (שללו בעית שרירים). הניתוח לא עזר ואז קיווינו שהריון ישנה את זה. אחרי זה קיוו שלידה נרתיקית תפתור את זה.
והנה אני שנה אחרי לידה וכלום לא השתנה חוץ מההריון המוזר הזה שכן עשה הבדל.
כתבתי לבני שכטר בפורום שלו. הבעיה שהוא רחוק לי.
לגבי פרופיל הורמונלי אמרו לי שבדיקות הדם לא רלוונטית כי הבעיה היא מקומית וכנראה לא בדם... לא יודעת..

מקוםבלב

New member
אני מבינה את התיסכול מכל המצב

האם יש מצב שתשקלי טיפול כלשהו מהרפואה המשלימה ?
אני מאוד מאמינה בתטא הילינג ,שווה לנסות מאחר ודברים אחרים לא עזרו. השאלה האם את בכלל מתחברת.
אם זה משהו שכן יכול להתאים, אשמח למצוא לך מטפלת באזור שלך.
אני מקווה שדר' שכטר ן יחזור אלייך.אולי יוכל להפנות אותך למישהו באזור שלך.
חיבוק.

pegasus2

New member
ובכן הוא ענה

והוא מאמין שאפשר לנסות כל מיני דברים אבל אני כבר ויתרתי. בכל מקרה הוא ממש רחוק בשבילי.
לגבי רפואה משלימה- ממש לא. הייתי גם בסרט הזה. ניסיתי טיפול בתדרים וניסיתי דיקור ורק לקחו ממני עוד ועוד כסף וכלום לא השתנה. מאמינה כרגע רק בטיפול הורמונלי. תודה.

pegasus2

New member
בנות יקרות שואלת שוב- האם אפשר להמנע

מבדיקה ואגינלית? האם אפשר לבדוק דרך הבטן?
מה יקרה אם לא אבדק ואכנס להריון? האם אני מסכנת את ההריון הבא? המחזור חזר 28 יום בדיוק אחרי ההפלה והנה הגיע גם המחזור השני ואני רוצה להתחיל לנסות. יש לי בדיקה עוד מספר ימים שאני יודעת שלא אוכל לבצע...

למעלה