בקשה תעזרו לי!!!

RAPOCALIPSE

New member
בקשה תעזרו לי!!!../images/Emo101.gif

אתמול קראתי בפעם הראשונה על חלומות צלולים זה מזכיר לי את אותה הרגשה שהרגשתי כאשר ראיתי את "מאטריקס" ואת "הקומה ה-13"...(הייתי מת להשתתף בעלילה כזאת) בקיצור אני רואה שזה פורום של מבינים. אז אני רוצה לדעת שיטות בהם אני יוכל להגיע כמה שיותר מהר לחלום הצלול הראשון שלי, עצות למתחילים, והכי חשוב...אם זה יכול לפגוד בי בצורה כלשהי במציאות (פסיכולוגית,פיזית וכו,) תודה רבה לכל המגיב...

השיטה הטובה ביותר

היי, זה ביקור ראשון שלי כאן אבל אני מכיר את הנושא הזה כבר כמה שנים טובות
השיטה הכי יעילה בשבילי היא מה שנקרא WILD אם אתה מכיר, אני משתמש בה בכל יום שבת כמעט ותמיד ( כמעט כמעט תמיד ) מצליח להיכנס לחלום צלול בדרגת צלילות גבוהה מאד ( הרבה יותר צלול חלום צלול שהיה לי משיטות אחרות שניסיתי ... ). אני משתמש בשיטה הזאת - הולך לישון בערך ב 12 או 11 בלילה ומכוון קודם שעון שיעיר אותי ב 5:00 בבוקר, אני קם מהמיטה שלי ונשאר ער במשך 5-10 דקות ואפילו שוטף פנים ואז חוזר שוב לישון ומתרכז בנשימות שלי ולא נותן לעצמי לחשוב שום מחשבות אחרות בזמן הזה! (חשוב מאד!). כשאני מגיע ל"שיתוק שינה" (שאתה לא יכול לזוז) אני מתחיל לדמיין את עצמי עושה משהו לדוגמה הולך באיזה יער או שוחה באגם ... וזה בדרך כלל מביא אותי תוך זמן קצר לחלום צלול! למרות שלא תמיד אני מוצא את עצמי בסיטואציה שדימיינתי לפני זה ...
זו השיטה שעובדת הכי טוב בשבילי, אז בהצלחה! מומחה לחלומות צלולים

Cheetah

New member
הממ... ברוכים הבאים../images/Emo13.gif

ואם לא ביקרתם כבר אז אני ממליץ לכם לקפוץ לאתר של ברמן.. זה בקישורי הפורום. לדעתי WILD לא עובדת כל כך למתחילים.. אז כדאי להתחיל ברצינות עם MILD (ד"א ניסויים של המכון לוסידיטי מראים בערך שסטטיסטית MILD גורם לחלומות צלולים יותר מהר) (ד"א 2 ניסויים של מכון לוסידיטי לא שווים הרבה לדעתי) ברור שאחרי קצת ניסיון ואחרי שחווים קצת חלומות צלולים כדאי לעבור לWILD, בעצם כבר עכשיו זה לא יזיק, אבל לא כדאי לקחת את זה בתור השיטה היחידה, ולדעתי כדאי לך להתרכז בעיקר בMILD ולהתחיל לשאול את עצמך כמה פעמים ביום "האם אני חולם?" ולענות זה גם כן לא יזיק. אם אתה לא מכיר את המושגים MILD WILD בדיקת מציאות... כדאי שתבקר באתר של אלון ברמן..

עילעלתי באתר הזה קצת הבוקר, נחמד

הדברים שם לא חדשים לי אבל עדיין טוב שמישהו סיכם את הכל בצורה נוחה בעברית. עם השיטות האחרות כמעט לא היתה לי הצלחה, אבל בעזרת WILD אני מצליח להגיע כמעט בכל יום שבת לחלומות צלולים ארוכים וברמת צלילות שקשה לתאר במילים (יותר מציאותיים ממציאותיים) בהתחלה ניסיתי שיטות אחרות עד שגיליתי שזו השיטה הכי טובה בשבילי. כשמנסים אותה חייבים להיות מאד "עקשנים" ולהתרכז בנשימות בלי לתת לעצמך ללכת בעיקבות מחשבות שמנסות לצוץ כל הזמן בראש, אם אני מרגיש שאני עומד לאבד את המודעות העצמית אז אני מוסיף ספירה לכל נשימה 1, 2, 3, 4, 5, ... וזה גם עוזר, לפעמים אני מניע את קצה הלשון על פני החלק העליון של הפה ( קצת מעל השיניים הקידמיות העליונות) ואני מתרכז בתחושה שם , בדרך כלל אני משלב בין כל הדברים האלו לפי ההרגשה. אשמח להשתתף כאן מדיי פעם ולעזור. המומחה.

Dazed&Confused

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

נחמד שאתה כאן, אבל אני ממליץ לך לשנות את הניק כי אנשים לא אוהבים את זה.

Variety

New member
ברוך הבא (+שאלה)

היי, כמה זמן אתה כבר בעסק של החלומות צלולים? מה הנסיון שלך? אתה יכול בבקשה לתאר את הווילדים שלך? אחרי כמה שעות שינה אתה עושה אותם? כי אני מנסה כבר כמה זמן והצלחתי אולי פעמיים (שלדעתי היו בפוקס :) נ.ב. יש לך אי סי קיו? או אימייל? תודה רבה, Variety-

מי הכינוי שלי לא מוצא חן בעיניו ?

שיקום.... אני בעסק לפחות 4 שנים ובשנתיים האחרונות הקדשתי הרבה יותר זמן ל WILD-ים. אני עושה אותם כמו שממליצים אחרי 5 או 6 שעות שכבר ישנתי. לקח הרבה זמן ( כמה חודשים טובים ) עד שתפסתי את הפרנציפ שצריך להיות "עקשן" ולא להתחיל לחשוב על דברים אחרים שצצים בראש בזמן שמנסים. יש לי רק אי-מייל של העבודה שאני לא רוצה להשתמש בו כאן אז אולי אני אפתח דואר מתישהו בשרת של הוטמייל. בדרך כלל אני מתעורר ב 5 בבוקר וקם לאיזה 5 עד 10 דקות - לפעמים שוטף גם פנים כדי להתרענן. בזמן התהליך מתרכז בנשימות בעיקר ולפעמים בתחושה של קצה הלשון שאני מזיז מעל השיניים העליונות, לא יודע אם ניסיתם את זה זה פשוט דבר שקראתי עליו פעם בפורום על חלומות צלולים. חלומות צלולים הם דבר מדהים ואני עושה בחלומות הצלולים שלי הכל אני חושב. אני לא מבטיח להשתתף פה הרבה, אבל אם יהיה לי זמן. להתראות - מומחה לחלומות צלולים.

Variety

New member
תגובה

ברוך הבא לפורום. אני מציע שתקרא את האתר של אלון ברמן, בקישורים, וגם את השיטות שכתבתי (גם בקישורים). אחרי שתקרא אותם, לדעתי תדע הרבה שיטות ותראה מה לדעתך הכי טוב לך. יש כאלה משצליחים ווילד מהר מאוד, אני מציע לך לנסות לפי ההוראות, אולי תצליח אותו. חלומות פז, Variety-

למעלה