בקשה תעזרו לי דחוף עם רעיונות למתנה

תאתיי

New member
בקשה תעזרו לי דחוף עם רעיונות למתנה

עוד מעט יש לי חצי שנה עם חבר שלי ואין לי רעיון מה לעשות אני בת 17 הוא כמעט 18 אני רוצה להשקיע עד 200 שקל בערך למישהו יש רעיונות ? תודה מראש

srurv

New member
פעם עשיתי מתנת חצי לחצי שנה שהיה לי

עם חבר לשעבר... שמעת עליה?? יעני מתנה שבאה בחצאים... אם את רוצה- אני אפרט... מזל טוב

srurv

New member
מפרטת...

לעשות מתנה שמורכבת מחצאים של דברים וכל חצי מסמל משו... אני עשיתי את זה פעם לחבר לשעבר שלי והוא ממש התלהב מזה... למשל: *להביא הגדרה של חצי מהמילון *חצי נשיקה- (נשיקות גומי) כי בלעדייך זה ממש לא אותו דבר... *חצי שוקולד- (שוקולד אהוב) שיהיה לך מתוק בפה *חצי מטר- (חצי מטר - 50 ס"מ) כי שום דבר שבעולם לא יוכל למדוד את האהבה שלי אלייך *חצי פאזל (חלק מפאזל שאת תכיני)- כי אה משלים בי את מה שחסר *החצי האפל- (תמונה אפלה שכזו) כי אני איתך גם ברגעים אפלים וקשים *עד חצי המלכות- (כתר) ולך אני אתן את כל המלכות *לצרוב דיסק של שירים עם המילה חצי *חצי חצי- (לעשות משו עם רבע...) *חצי חינם- (שקית של חצי חינם)- כי על ליבי לא היית צריך להוציא אפילו שקל אחד. אותך אני אוהבת ב-חינם... *חצי לב- (מחזיק מפתחות בצורת לב)- כי חצי מליבי שייך לך!!! *חצי פנסיון (אפשר ללכת למלון על בסיס חצי פנסיון)- כי זהו התפריט שלנו במלון בהצלחה ומזל טוב

srurv

New member
כן אה?

גמלי אם היה חבר- כבר מזמן הוא היה מוצף במתנות... הפורום הזה רק נותן לי עוד ועוד רעיונות לדברים... רק חבל שאין לי לעשות... לא נורא- תראי שעוד יהיה לנו...

זה לא נראה באופק, לי לפחות...

srurv

New member
עוד יגיע...../images/Emo140.gif

צריך רק להעזר בסובלנות... או ללכת ללכוד ברשת שלנו... חחח

אם אני אלך ללכוד ברשת שלנו ולחפש

זה לא יגיע... צריך שיהיה סבלנות, למרות שזה גם לא מגיע (אולי לא חיכיתי מספיק
חחח) חחחחח

למה צריך לחגוג חצי שנה?

תחגגו את היחד, את האהבה, הקשר, הרעות, יכולת ההדדיות, 200 שקל הוא סכום יפה - לבושם, ספר, חולצה, דיסק, חגורה, שוקולדים מיוחדים במידה שהוא אוהב, כרטיסים, קרם אחר גילוח ודאודורנט. .. ממש תלוי מה אופי הקשר כי בגלכם זה שונה... תהנו.

ערכת אני איתך..

אני איתך ברגעים החשוכים- נר אני איתך ברגעים המתוקים- ממתקים אני איתך ברגעים המפתיעים- ביצת הפתעה אני איתך ברגעים היפים- מראה/תמונה ממוסגרת של שניכם. אני איתך ברגעים הנעימים- דובי אני איתך ברגעים המצחיקים- ספר בדיחות סקס אני איתך ברגעים המדליקים- מצית אני איתך ברגעים המעוררים- שעון מעורר/קפה אני איתך ברגעים הדביקים- מסטיקים אני איתך ברגעים הלוהטים- מנורת לבה אני איתך ברגעים האינטימיים- קונדום אני איתך ברגעים הספורטיביים- מגן זיעה

למעלה