זה לא משנה מה הגשת כבר
קודם כל, עדיף שתשלם לפני ההחלטה. כשאמרתי לא לשלם הכוונה לא לשלם את הסכום שנדמה לך שאתה צריך לשלם (הסכום שאתה מבקש שיפחיתו אליו), אלא לשלם את הסכום שניתן בצו.
לגבי הבקשה - אני יודעת מה הפרוצדורה, אני אומרת שעכשיו תגיש בקשה למתן החלטה ותציין שאין לנאמן אפשרות להגיב עד ספטמבר. תפנה לכונס ותבקש שם תגובה, אם לא תקבל - תציין שאתה לא מקבל תשובה מהכונס. זה מה שיש לעשות ולקוות שבית המשפט יתחשב בזה.
אגב, 20 יום זה זמן מאוד "פורמלי" ולרוב התגובות לוקחות זמן רב יותר. ולעניין הפגרה - כן, זה כל הסיפור ועל זה כבר הגבנו (אני ואחרים) בתגובות והודעות קודמות שלך. הפגרה לא נגמרת ב-27/8 אלא ב-1/9. מה שקורה ב-27/8 זה שמערכת נט המשפט חוזרת לעבוד והשופטים יוכלו לצפות בתיקים. עקרונית אין חובה מבחינת הכללים להגיב עד לאחר הפגרה (1/9).
בכל אופן אל תיצמד יותר מדי לעניינים הטכניים וקח בחשבון שזמני התגובה של הכונס הם זמני תגובה של משרד ממשלתי, וזה שבימ"ש אומר 20 יום זה ממש לא אומר שזה יהיה 20 יום, גם אתה מוריד את הפגרה מהספירה וכו'. ולכן - תנסה לזרז את קבלת התגובה בכונס ותפנה לביהמ"ש בבקשה דחופה עם כל האינפורמציה שיש לך (הנאמן אמר שלא יגיב, בכונס לא מגיבים וכו').