בקשה+שאלה

mor1212

New member
בקשה+שאלה

אממ אתם יכולים בבקשה לשים פה את הרשימה של כל הסרטים שאנג'י שיחקה בהם? {גם אם זה בתפקידים קטנים} ולשאלה...לדעתכם כדאי לי לראות לקחת חיים? למרות שזה עם אנג'י אני דיי מבועתת מסרטים מפחידים ולפי כמה תמונות {אהמ מספריים בלב אהמ אהמ} שראיתי פה זה נראה סרט מפחיד.. אז זה כל הסרט או רק החלק הזה? וד"א.. ראיתי אתמול את המאחורי הקלעים של סקיי קפטן:] בקושי ראו את אנג'י אבל ממה שראו- שלמות! אבל הוא לא כל כך נראה לי סרט ששווה לראות.. מה דעתכם?

לפי דעתי תראי

זה גם לא מממשששש סרט מפחיד כאילו.. יש כמה קטעים אבל לא אימה מוחלט

רשימת הסרטים

Sky Captain And The World Of Tomorrow Taking Lives Beyond Borders Tomb Raider 2: Lara Croft and the Cradle of Life Life, Or Something Like It Original Sin Lara Croft: Tomb Raider Gone in Sixty Seconds Girl, Interrupted The Bone Collector Pushing Tin Playing by Heart Hell´s Kitchen Gia Playing God George Wallace True Women Mojave Moon Foxfire Love Is All There Is Without Evidence Hackers Cyborg 2

Im The Sun

New member
תראי

לקחת חיים הוא ה-סרט
80% מתח ו-20% אימה
אני לא רוצה לספר לך קטעים מהסרט ולא רוצה ל
לך... אז קשה לי לשכנע אותך לראות את הסרט. בקיצור, כל מי שאני מכירו וראה את הסרט ממש אהב אותו
ואם זה לא משכנע אותך אז קחי את התמונה

¥EleVatioN¥

New member
ממש מומלץ לראות!!../images/Emo129.gif

אחד הסרטים הכי טובים שלה לדעתי! אני נורא אהבתי חוצמזה זה היה מספריים בבטן
אני חושבת איך נבהלנו בקטע הזה!! אבל קטע ממש יפה *לא נהרוס לך* אקיצר תראי שווה לאללה ובקשר לרשימת סרטי המאמרים שלנו לרשותך

mor1212

New member
תודה!!

אני נראה לי אראה;) מקסימום אני אעצום את העיניים בקטעים המפחידים ו...Lookin´ to Get Out (1982) .... Tosh זה הסרט שהיא שיחקה כשהיא הייתה קטנה?

למעלה