בקשה קצת שונה

• פותח הנושא Siren
  • פורסם בתאריך

Siren

New member
בקשה קצת שונה

לאחר שסגרו את סטאר-בקס, לבן זוגי אין איפה להעביר חצי שעה בבוקר (לפני העבודה). מישהו מכיר בית-קפה נעים, שפתוח כל יום מ-7:30 בבוקר ונמצא באיזור לונדון מיניסטור? כיכר מסריק? כיכר רבין? אין צורך במשהו ספציפי מלבד מקום נעים שמגיש קפה... תודה מראש.

פינליש

New member
יש שניים שאני מכירה:

קופי בין כבר פתוח בשעה שאתה דורש. וגם אילנס מול גן העיר. אני יודעת לבטח ששניהם פתוחים בשעה הזאת כי זאת השעה שאני עוברת שם לעבודה. בהצלחה.

Siren

New member
איזה תגובה מהירה...../images/Emo39.gif

תודה, אשמח לעוד המלצות...

פינליש

New member
זה בטח בגלל שאת אוהבת קפה...

אני שותה שוקו לא קפה. והשוקו של הקופי בין לוקח את כולם.

meravbr

New member
2 מקומות

קופי בין כפי שכבר אמרו פה - יש להם כורסאות ממש נעימות שאפשר להתרווח בהם, קפה די טוב (אני בעיקר אוהבת את הקפוצינו החזק) וגם ארוחות בוקר שוות אם בא לכם! בכיכר מסריק - הפטיסרי (נדמה לי שזה השם) - מאפים מצוינים וארוחת בוקר כל היום. הקפה לא זכור לי שמשהו רע...

גידי42

New member
7:30 בבוקר? מצטער....

לא מכיר שעה כזו. אשמח לתת המלצות על מקומות שפתוחים מ-7:30 בערב

אולי "לחם הארץ" או המקום שסמוך לו?

לא זוכרת את השם אבל שניהם בכיכר מסריק. עם זאת, מצטרפת להמלצה על אילנ'ס והקופי בין.

B r u l e

New member
שלא תבינו אותי לא נכון

יש בית קפה בתוך גן העיר שנקרא "אצל יהודית", שהוא כמובן בית קפה הונגרי אסלי ידוע. אני חולה על הבית קפה הזה והמגדנות שהם מגישים שם הן מהטובות בעיר. זה מקום של זקנים, אני יודע, אבל ככה בסוד אני אגלה שרק שם אני ובן זוגי מרגישים שאנחנו יכולים להתנהג בחופשיות... לגבי שעות הפתיחה, אני לא יודע, אבל שווה לבדוק.

meravbr

New member
די ליכלכת ברולה...

אם אתה מדבר על גיי פרנדליות של מקומות בת"א - יש עוד כמה... (יש לנו זוג חברים ...)

למעלה