בקשה קצת מוזרה-

בקשה קצת מוזרה-

תוכלו בבקשה לתת לי שמות של סרטים שיש בהם סצנות שקשורות למתן שירות (בעיקר טלפוני)? לדוגמא- הפרק מחברים שבו פיבי מוצאת עבודה בתור נותנת שירות ומצילה מישהו מהתאבדות... תודה מראש

הרי את מכושפת לי

בסרט עם אליזבת הארלי וברנדון פרייזר, ברנדון פרייזר עובד באיזה מוקד טלפוני. מלצרות זה גם טוב? הוזכר השבוע את הסרט שאנניגנס שמספר על יום בחיי צוות מסעדה, ככה גם במוכרים בלבד (1 ו-2) של קווין סמית הגאון) בזמן שישנת - סנדרה בולוק משחקת את זו שמוכרת אסימונים ברכבת. דילברט גם תופס? זה מה שעולה לי לראש כרגע

Marble Arch

New member
את טובה בסרטים?

היה איזה סרט שמישהו צעק על מלצרית שהתבלבלה- את בסכ"ה מלצרית! זה כל התפקיד שלך - להביא דברים שאני מבקש! בלה בלה בלה זה היה בזמן ראיון עבודה או משהו כזה והבחור השני קם והלך לאור ההתייחסות הסנובית הזאת. מוכר?

ביש לך הודעה

מג ראיין היא בעלת/מוכרת בחנות ספרים לא? במרי פופינס- היא אומנת.. בסדרה מגרש ביתי- יש את קרן שיש לה בית קפה, האבא הרע (ברח לי השם) הוא בעל סוכנות מכוניות היה פרקים שנייתן היה מוכר נקניקיות, ברוק היתה לבושה כמו לובסטר בדוסון קריק ג'ואי היתה מלצרית

עד כמה שזכור לי

זה היה פרצלים ולא נקניקיות ולקית היה מוסך מכוניות אם כבר מדברים על מגרש ביתי

Oיון

New member
"חדר לחץ",

סרט מעולה ויש בו המון קטעים עם שיחות שירות (בעיקר מכירה), אם ללכת לקטע ההומוריסטי, יש בסיינפלד קטע שמישהו מתקשר לגרי להציע לו מנוי לעיתון..

בסיינפלד יש קטע ענק

ג'רי עסוק ומתקשר אליו נציג שרות שכנראה מפרסם משהו או עושה סקר. (לא ציטוט מדויק בכלל...) ג'רי- אני לא יכול לדבר כרגע, אולי תיתן לי את המספר שלך ואני אחזור אליך. נציג- כנראה עונה שהוא לא יכול, או שאי אפשר.... ג'רי- למה? זה מציק לך שאנשים מתקשרים אליך הביתה? נציג- כן ג'רי- אז עכשיו אתה יודע איך אני מרגיש ניתוק

המון תודה לכולכם!

אני אשמח לעוד קטעי-שיחת-שירות מסרטים אם אתם זוכרים
(הרעיון הוא לפתח דיון על נושאין מסוימים עם נותני שירות). אפשר אגב גם פרסומות רדיו, למשל הפרסומת עם AIG שהנותני שירות היו על הפנים ואמרו ללקוח משעדיף לו לעבור לחברה אחרת...

Marble Arch

New member
עוד משהו מסיינפלד:

JERRY: I don't understand, I made a reservation, do you have my reservation? RENTAL CAR AGENT: Yes, we do, unfortunately we ran out of cars. JERRY: But the reservation keeps the car here. That's why you have the reservation. RENTAL CAR AGENT: I know why we have reservations. JERRY: I don't think you do. If you did, I'd have a car. See, you know how to take the reservation, you just don't know how to *hold* the reservation and that's really the most important part of the reservation, the holding. Anybody can just take them.​

RReuTT

New member
הבן אדם הזה פשוט גאוןןןןןןןןןןןןןן

מתה על סיינפלד!!!!

נשואים פלוס

אל באנדי מוכר נעלים הוא בייחוד משתגע מנשים עם רגלים גדולות שחושבות שהן יכולות להיכנס למידה 36 או משהו כזה (המשפט באנגלית בכלל הורס)

למעלה