בקשה קצת חריגה

lostharpy

New member
בקשה קצת חריגה

אני סטודנטית שנה א' ליפנית ואני הייתי רוצה להתכתב באינטרנט עם מישהו שדובר יפנית על מנת לשפר את היפנית שלי, שקלתי לפנות לאנשים מיפן אבל זה נשמע לי מוזר נורא ובכל אופן קיוויתי שמישהו פה רוצה לעזור ויוכל גם להסביר לי איפה אני טועה. המון המון תודה על היחס מאיה.

GnomeBubble

New member
זאת לא בקשה חריגה בכלל

דנה שלחה לא מזמן אתר שאפשר להתכתב בו עם אנשים מכל העולם ולתרגל בשפות שונות - Language Exchange. אני מודה שזה האתר הכי מרשים מכל האתרים בסגנון שראיתי, אבל יש לו חיסרון אחד מרכזי, וזה שכדי לשלוח הודעה פרטית למישהו (וככה בעצם ליצור קשר) צריך להיות מנוי זהב ולשלם, והמחיר בכלל לא זול בהתחשב בשירות שהם נותנים. מצד שני, אם יש לך את הכסף (או שאת מסתפקת בלדבר שם בפורומים - שאני לא יכול להעיד על כמה זה טוב או רע), אז זאת אופציה טובה. חוץ מזה יש עוד הרבה אתרים ולוחות קטנים שיפנים יוצרים קשרים עם גאיג'ינים ומלמדים אחד את השני יפנית ואנגלי, אבל אני לא זוכר אותם כרגע (אני אנסה אולי לחפש אח"כ). הבעייה בשאר הלוחות האלה שהם די ריקים, ויש בהם בערך יחס של 10 גאיג'ינים ליפני, שזה טיפה מפריע. עוד אתר בסגנון Language Exchange שאני יותר אוהב כי הוא חופשי זה UniLang אבל גם באתר הזה יש בעייה של מבחר קטן, אז אל תצפי למצוא שם הרבה יפנים.

lostharpy

New member
המון המון תודה

בכל זאת אם יש פה מישהו שכן רוצה לנסות, אני מדברת בערך כמו ילד בן 3 ביפנית

GnomeBubble

New member
התכוונת להתכתב עם מישהו פה?

אני יכול לנסות, אבל זה לא ממש שאני דובר יפנית שוטף. אבל אולי זאת הזדמנות לפתוח עוד שרשור של שיחה ביפנית כמו שעשינו כבר כמה פעמים. תמיד טוב להתאמן.

lostharpy

New member
אוי אני כל כך אשמח../images/Emo70.gif

הכישורים שלי חייבים שיפור.

linki252

New member
זאת ממש לא בקשה מוזרה, אני בן 14.5,

לא יודע יפאנית, אבל בגלל כל האומניות לחימה, הסרטים והאנימות אני נמשכתי מאוד לתרבות היפאנית, ואני מנסה ללמוד מהאנימות כמה שיותר מילים ובינתיים זה לא ממש עוזר לי (אולי כדי שאני פשוט הלך ללמוד...), ואני גם מתכתב כבר למעלה משנה עם מישהי מארצות הברית והאנגלית שלי השתפרה לגמרי ואני קורא כתוביות של אנימות במהירות לא נורמאלית, אז אני די בטוח שאם תתכתבי עם אנשים מיפאן ואם תראי אנימות או סדרות עם תרגום ליפאנית זה יעזור לך מאוד... נ.ב. אם מישהו מכיר שיעור או פרטי או חוג אחרי בית ספר פעם בשבוע בת"א עדיף צפון ת"א (אולי האוניברסיטה...) לבני גילי (14.5) אז שבבקשה יכתוב לי על זה פה...

למעלה