בקשה קטנה...

בקשה קטנה...

חברי נוער מרצ יקרים... יש לי אליכם רק בקשונת קטנטונת... אני מבינה שאתם כועסים ולא אוהבים אותנו.... גם אנחנו, לא מתביישת בזה, רק.... פעם באה שאתם פוגשים אותנו, לא משנה מתי, תשתדלו להמנע מלקרוא לנו "נאצים" או לצעוק לנו "הייל הי#%$" (אני אפילו לא מסוגלת לכתוב את השם הזה, בבגרות שלי בהסטוריה כתבתי לבוחנים הערה שהוא יכונה "אתם יודעים על מי אני מדברת" כדי לא ללכלך את טוהר הבחינה שלי). גם אם אתם לא מסכימים איתנו, וגם אם משום מה אתם מוצאים השוואה בין מה שאנחנו אומרים למשטרים מהעבר- עדיף שתשתקו ולא תגידו את זה (כן, גם בדמוקרטיה אי אפשר להגיד הכל) ו.... זה נושא רגיש, ולא רק אצלי. אפרת (אחת שכל המשפחה שלה נספתה בשואה, אבל זה לא קשור)

ב"ה שאת לא יודעת

אבל לצערי אני נתקלת יותר ויותר בתגובות האלה. האחרונה היתה ביום שלישי האחרון, כשעמדנו ליד קניון עזריאלי. ב"ה שבנתניה אנשים קצת יותר שפויים... לצערי, זה לא רק במעוז השמאל, ת"א, אלא בעוד מקומות. חבל. פשוט חבל. לא מעלה אותכם ברמה יותר מידי. זה גם די חולני.

א.א.אפל

New member
שלום אפרת!

יש לי הרגשה שאת זאת שהצתלמת איתי לתוכנית טלוויזיה הזויה לערוץ בריזה... אני אוריה, אם את זוכרת. האם זאת אכן את?

אכן, כך הוא הדבר..

אוריההההה מה שלומך?- זו אכן אני... טוב לשמוע ממך... אז זה היה בבריזה? טוב לדעת? לא יצא לי לראות... (למי יש יס??) איך התכנית יצאה בסוף??? קטעו, גזרו, וערכו אותנו מחדש??? אגב, אתה עדיין חייב לי פגישה בבית קפה....
המון אושר ושמחה, ואתה מוזמן להיות בקשר....

chaim levinson

New member
אבל אבל אבל....

למה בעצם לא נקרא לכם נאצים? יש איזשהו דימיון קל בין האידאולגיה הנאצית לאידאולגיה של תנועת מולדת. אם כי, זה לא מדויק לחלוטין, כי תנועת מולדת לא דוגלת ברצח המוני של פלסטינים (אלא סתם לזיין להם תאמא), אלא בדחיקת רגליהם לתוך קנטונים קטנים שם הם יחיו בלי זכויות. הייתי אומר שהאידאולגיה שלכם דומה לשלטון האפרטייהד. בדרום אפריקה, שם כידוע, ניסו הלבנים לדחוק את השחורים לתוך אזורים מיוחדים, שם הם חיו בלי זכויות, מושפלים, כעבדים. ב1960 החלה התתקוממות השחורה כנגד שלטון האפרטהייד. גם שם אגב, ניסו לכלוא את המנהיג בכלא, ולהגביר את העריצות. אך זה לא עזר. 1994, שלושים וארבע שנה מאוחר יותר, נפל משטר האפרטהייד. כולי תקווה, שגם בישראל, שלושים וארבע שנה מתחילת הכיבוש, נפסיק את האפרטהייד שלנו.

okok4

New member
לי יש "יס"

ולמרות שהתוכנית היחידה שאני רואה בערוץ בריזה היא "לשפוך את הלב עם אבי ביטר" - תוכנית דמעות, בכי ורחמים, שהפכה באופן מדהים ובלתי הגיוני בעליל לתוכנית בידור טראשי מהסוג המצחיק ביותר, אשמח לדעת היכן הופעתם ומתי תשודר התוכנית. באשר לנוער מולדת, רק מלהציץ בפורום השכן שלכם אפשר לקבל בחילה. בתור בת למשפחה של ניצולי שואה את אמורה להיות קשובה לסבל אנושי ולחוסר המוסריות הזועק לשמיים. רעיונותיך הכוחניים, שדוגלים באלימות כתשובה העיקרית לפתרון בעיות באשר הן, יביאו חורבן והרס על עמנו. כאשר יהיו לך ילדים והם יריבו על צעצוע, אני מקווה שלא תחנכי את הראשון לטרנספר את השני מהבית. פורים שמח.

נו... גררתם אותי...

לא באתי במטרה להתווכח, אבל הכרחתם אותי...
אז ככה: אם תסתכלו במצע "מולדת" ובהגדרת המושג "טרנספר" (מחשבה אחת קדימה) עפ"י המצע, תראו שאין קשר what so ever בין משטר האפטרהייד, הנצאים והטיהור האתני בקוסובו לבין הטרנספר ה-ה-ו-מ-נ-י (!!!!!!!) שמוצע ע"י מולדת.
אז אחת ולתמיד: מה זה הטרנספר?? (שלפחות תבינו על מה אתם מתווכחים איתנו, כי זה לא נראה ככה...) א. הטרנספר הלא רצוי: או כפי שנקרא: טרנספר במלחמה. כאשר 2 עמים נלחמים אחד עם השני, מותר (עפ"י אמנת ג´נבה-שהפלשתינאים לא עומדים בה, וצה"ל כן) להעביר אוכלוסיה ממקום אחד למשנהו. אני לא חושבת שאני צריכה להסביר לכם הרבה למה... (ואם כן, אז: 2 עמים שנלחמים אחד בשני ל-א רוצים לחיות אחד אם השני, ולכן, אם לא רוצים שיהיו עוד ועוד ועוד ועוד ועוד מלחמות- אחד הצדדים יוציא את הגורם המפריע, על פי ראות עיניו). למה הוא לא רצוי? -כי אמר כבר מישהוא מאוד חכם: "במלחמה אין מנצחים", אם אחד החברים שלי יהרג- אני לא יודעת כמה מנצחת אני ארגיש, למרות שהרבה חברים שלי אמרו שהם ירגישו גאווה למות למען המולדת (זה בניגוד אל הרבה מאוד ממכם, שאפילו בצה"ל לא רוצים לשרת- בושה!!!!. אגב, הטרנספר במלחמה נעשה בפעם הראשונה מאז הקמת המדינה ע"י דוד בן גוריון, והמשיך בו תלמידו- יצחק רבין ז"ל. ב. טרנספר בהסכמה (הסכמה בין בין מדינות ולא בהסכמה של האזרחים)- מצב שבו ישראל תעשה הסכם עם מדינה ערבית אחרת שבו ידובר על העברת האוכלוסיה הפלשתינאית לאותה מדינה. ישראל תעביר כספים רבים להקמת תשתית מתאימה לאוכלוסיה, ותעזור למדינה בהקמת מוסדות חיוניים לצורך קליטת התושבים. (תראו כמה אנחנו מוכנים לעשות- רק שיעופו מפה!!!) טרנספר בהסכמה ניתן אף לכפות, כן עפ"י חוקי האו"ם לכל אומה יש את הזכות שלה לממש הקמת מדינה לאותו הלאום. האומה הערבית ממשה זכות זו 21 פעמים. האומה היהודית: פעם אחת בלבד. (חוץ מברוקלין בניו יורק....
) ולכן, מותר להעביר אזרחים של אותה אומה למדינות השונות של האומה. אגב, בטרנספר בהסכמה שנעשה ע"י טורקיה ויוון, הפרופסור שהציע זאת (וברוב סניליותי, שכחתי את שמו כרגע) קבל על כך פרס נובל!!! ג. טרנספר מרצון (רצון של התושבים לעזוב את המדינה בה היא חיה): חבר´ה, ש"ב!! אנא הסתכלו במצע "מרצ" בנוגע למתנחלים. כתוב שם (בערך... אני לא יכולה לצטט כי אין לי אותו כאן לפני, אך אני זוכרת את זה בבהירות. אגב, תודות לטלי, שנתנה לי אותו בזמנו...) שמדינת ישראל תעודד הגירה של המתנחלים למעבר לגבולות 48´. משמע...... גם מרצ דוגלת בטרנספר מרצון- רק של יהודים!!! (באמת נראה לכם נורמלי??? והחזון הציוני????) אז על ברכיה של הציונות שעליה גדלו (שתמכו בה ברל כצנלסון ועוד...) אנו נעודד הגירת הערבים מכאן. זאת ע"י סגרים, אי-אפשרויות של עבודה ועוד... לגלות לכם סוד??- בימים אלה מתבצע טרנספר מרצון בלי שממשלת ישראל אפילו הכריזה על כך!!! למעלה מ- 170,000 "פלשתינאים" (במרכאות, כי.... זה שם פיקטיבי, ועל כך בפעם הבאה) עזבו מרצונם החופשי את הארץ. אגב, איש אחד מאוד שמאלני אמר לי השבוע: "גל ההתקפות האחרון נעשה באופן ישיר כתגובה על ´מכתב הקצינים´. הם ראו שמשהו מתפורר- והם נצלו את החולשה הזאת חזק. אגב 2, הלוואי ולא היה את המצב הרע שיש כרגע בצד ה"פלשתינאי". באמת עצוב. רק.... אולי תהיה לי יותר סמפטיה אליהם אם הם יפסיקו לחנך לשנאה, ואם אמא שלהם תפסיק לצהול כשבנה מת כ"שאהיד" (שאהיד= רוצח יהודים, לא אחד ש´נמאס לו מהכיבוש´). אגב3, הכיבוש ה"פלשתינאי" על המתיישבים הוא הרבה יותר גרוע, רק שלמתנחלים עדיין נשאר צלם אנוש- ולא יורים ומתפוצצים ברמאללה ועזה. זו הבעיה אולי, אנחנו במקום להתמרמר על המצב הקשה שלנו, על הסבל שאנחנו עוברים כל יום, על החרדות, הפחדים, היתמות- אנחנו מרימים ראש וממשיכים הלאה. אנחנו נ-ע-נ-ש-י-ם על חוזק הרוח שלנו. אולי כדאי להשפיל את עצמנו, לבכות על כל דבר, כדי שאנשים יתחילו להבין שאנחנו לא מוצצי דם, אלא אנשים שמאמינים ואוהבים את ארץ ישראל ועם ישראל ובנו נעוצה הגחלת של הציונות!!!!

tali_le

New member
../images/Emo140.gif

כמה דברים 1. כמו שאני מניחה שתלמדי לגלות, יש חלקים ממצע מרצ שאיתם הרבה מאיתנו לא מסכימים.... הנוער בחלקו יותר רדיקלי ממפלגת מרצ 2. גם לי יש איפושהוא את מצע מולדת, כמו גם חולצת האיחוד הלאומי שהוגנבה אליי בסתר וכמו גם קסטת ג´ינגל שלכם.... חבל שהיום אין שיתוף פעולה בין נוער מולדת לבין נוער מרצ כמו שהיה לנו אז... (טלי שעדיין יש לה סימן כחול מפעילי מולדת אלימים ממודיעין)

סימן כחול????? בני זונות!!!!!!

אני רוצה בזאת להודות מקרב לב לטלי שעמדה באומץ לשמירה על המולדת (ז´תומרת השלטים) יחד איתי ודי הצילה אותי ממכות לא נעימות מחברי מולדת , וכל זאת תוך סיכון רגלה הנקועה (מה עם זה , אגב??) תודה טלי ותודה צופיפניקים ולכל סניף מודיעין שלא היה בצומת, ולצערי יש המון כאלה, אני מאוד מקווה שבצומת הבא יהיו עוד אנשים כי הולכת להיות שם מלחמה, ואני צריך אנשים (לעמוד לבד זה לא משהו)... בלי תירוצים ובלי חוסר מוטיבציה, צמתים זה עוזר!!!!!!!!!

yyzz

New member
זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד לסניף

רחובות כבר שנים! לא יתכן שהקיסר של אימפרית נוער מרצ (ראה בזאת ערך "סניף רחובות") יעשה צמתים מדוללים של מטע אנשים!

okok4

New member
בכזה גיבוב של שטויות לא נתקלתי

כבר הרבה זמן. אמנת ז´נבה (אי הפגזת ריכוזי אוכלוסייה אומרת לך משהו?), טרנספר מרצון? טרנספר בהסכמה? למה שבגלל הגחמות האלימות שלך עם שלם צריך לסבול. ומדוע שהעמים הערבים העניים שמסביבנו יסכימו לקלוט מליוני פלשתינאים עניים לא פחות. ברור שתגדירי את "מכתב הקצינים" כ"התפוררות חברתית ומניע לפיגועים", הרי האינטרס שלך הוא שחיילים ימשיכו למות על קידוש ההתנחלויות. את מפגע לעמנו. את החולייה החלשה. שלום.

chaim levinson

New member
איזה רשע

זה דווקא אחלה ספיישל פורים. צה"ל לא מבצע פשעי מלחמה. טרמספר הומני. גדול. אפילו אפריים סידון לא היה חושב על זה.

DRYICE

New member
טרנספר מרצון? ROTFLMAO

צריך להבין כמה דברים בסיסיים: אף מדינה לא רוצה את הפלשתינאים!!! את רואה אותם כחלק מהאומה הערבית ואילו האומה הערבית לא מוצאת כל-כך הרבה במשותף עם הפלסטינאים. בזמנו עם הסכם השלום עם מצרים, אנחנו רצינו שהמצרים יקחו גם את רצועת עזה, אלו סירבו בכל תוקף, ובצדק! הפלשתינאים לא יעזבו את המדינה בשקט. לא יהיה ניתן לגרום לאחוז נמדד מהאוכלוסיה הפלשתינית להגר החוצה ע"י מענקים כלכליים וכו. את השמטת באלגנטיות את אחד הדברים היותר עקרוניים שאנו שומעים את מנהיגי מולדת מציעים לצורך הטרנספר, אנשים מציעים ללמוד מהנאצים ולאמלל את חייהם של הפלשתינאים כך שיהיו חייבים להגר, ואם לא אז לטנספר אותם בכוח. כמובן שדברים אלו הינם לא מוסריים בעליל ומזכירים לי מאוד את הנאצים ימ"ש! אני לחלוטין תומך בעידוד יהודים לעלות ארצה(למדינת ישראל) ובקיבוץ גלויות, בפרט אני תומך גם בהחזרה לארץ של אותם אזרחים ישראליים יהודים הגרים בצד הלא נכון של הקו הירוק. המדינה עשתה טעות כאשר שלחה אנשים להתיישב בצד הלא נכון של הקו הירוק מן הראוי שתתקן את הטעות הזאת, כמובן זה לא צריך לבוא על חשבון אותם אזרחים תמימים שנשלחו לשם, ועדדו להגיע לשם ע"י המדינה. למדינת ישראל יש אינטרס בטחוני, חברתי, מדיני וכלכלי שיהיו מינימום אזרחים ישראליים יהודים בצד הלא נכון של הקו הירוק(מחוץ לגבולות המדינה). כאשר המצב בעירק ובתימן היה רע, אנחנו הבאנו את היהודים ארצה, כאשר המצב באתיופיה וברוסיה היה רע אנחנו הבאנו את היהודים ארצה כאשר המצב בארגנטינה נהיה רע הבאנו את היהודים ארצ, ההגיון הפשוט אומר שכאשר המצב ביש"ע רע, יש להביא את היהודים ארצה, עובדה זאת נכונה אחת כמה וכמה עקב העובדה שאלו הם אזרחים ישראליים ולא רק יהודים. DRYICE

אני מוכן להיתחייב...

שכמעט ואף פעיל מתנועתנו לא יאומר דברים כאלה ואם כן הוא ללא ספק לא יתקבל כ"גיבור" אלא כאומלל, הדברים שאמרת מגיעים בדר"כ מהצד הימני של המפה הפוליטית ולא יעזור לך כל דמגוגיה שבעולם, הימין הוא האלים בארץ החל מדרכי הפעולה שהוא מציא ועד לפעיליו עצמם ,מתי נרצח פעיל ימין ע"י אנשי שמאל?!, מתי נרצח פוליטיקאי ימני ע"י איש שמאל?! לשמאל זה קרה כבר פעמיים! דמגוגיה זולה לדעתי תבדקי את המחנה שלך לפני שאת יוצאת נגד אחר

בדיוק!

אני למשל אף פעם לא קיללתי פעילי ימין ולא לדבר על מכות.. אבל אותי כמעט מקללים כל הזמן וכמה פעמים נתנו לי מכות וחלק מהפעמים היו חבר´ה עם חולצה של נוער מולדת אז כמו שאיתי אמר תבדקי את המחנה שלך לפני שאת באה לפורום של נוער מרצ .. תחשבי על זה השלום ינצח!!! גלי

.המוסד

New member
פעמיים? למיטב ידעתי רק פעם אחת

וגם "פעמיים" זה לא מספר גדול כל כך, הימין לא רצח את רבין ואת ארלוזורוב, אנשים בודדים רצחו אותם, אגב גם רצח ארלוזרוב וגם רבין רק הועילו לשמאל, ב"זכות" רצח ארלזור זכה גוש הפועלים ברוב בהסתדרות הציונית ואסר על פעילות פולטית עצמאית(!!) של המפלגות!! ואילו רצח רבין נתן לשמאל את התירוץ התורן, ימין:למה אוסלו נכשל שמאל:בגלל שביבי הרס אותו ימין:רגע, הרי ביבי ניצח בבחירות דמוקרטית, לא? שמאל:כן, בוודאי אבל רק בגלל שרצחו את רבין הוא ניצח אבל זה כבר מאחורינו, עכשיו התירוץ הוא שבגלל שהארץ הזו לא שייכת לנו מגיע לנו למות עכשיו יהודה ושומרון ואפילו ירושלים הם מחוץ לארץ ישראל...

okok4

New member
ארלוזרוב, חחחחחחחחח

מדברים על אמיל גרינצוויג שנרצח ע"י יונה ברושמי (אולי השם משפחה לא מדוייק, השעה, השעה...). הפגנת שלום עכשיו, רימון, אומר לך משהו... קצת ידע כללי אף פעם לא מזיק.

.המוסד

New member
יש מוכשרים יותר ויש מוכשרים פחות

אגב, הימין לא רצח את פעיל שלום עכשיו...הוא נרצח ע"י אוהד ימין וגם, אפשר לומר שהשמאל רצח את מתנדבי אלטלנה, אבל זה באמת הייתה הוראה של השמאל מלמעלה...אגב התנועה הסוציאליסטית גם הסגירה את אנשי האצ"ל והלח"י לבריטים אינני יודע מדוע, אבל היום אומרים שזה בגלל שהקצנת היישוב וחשש שהפורשים יצברו יותר מידי כוח...וזה הגיוני, ראה פרשת רצח ארלזורוב וברית הבריונים

למעלה