בקשה קטנה

בקשה קטנה

כפי שאתם יודעים ישראל (הצפון בעיקר) לא במצב כזה טוב, וכשליש ממנו כבר לא בבתיהם ואני לא כל כך יודע אם יש להם מחשב באיזור קרוב למקום שברחו, אני יודע שהרבה ביקשו את זה אבל אתם לא עושים דבר בעניין מה שאני מבקש זה שיהיה אפשר לקבוע שירים, וקליפים ושאר הדברים מראש כדי שלא יקרה מצב שבגלל המלחמה, להקה אחת תרד הרבה בדירוג (שלמרות שזה לא כל כך פוגע בדירוג) זה דיי חסר התחשבות מצד תפוז ואורנג', זה העם שלנו, והם שיושביםבמשרדים שלהם במרכז ושתים קפה, ולא יודעים איך זה בצפון, או להיות פליטים משם, לא אומר שאסור להם לדאוג ולתמוך קצת בעם אולי זה יוריד מהכניסות ללהקות, אבל זה קצת יעזור לתושבי הצפון אגב, אני בעד שתורידו רק עד שהמצב ירגע, את הקטע שאם לא עונים על דילמה מקבלים תשובה אחרת, כי זה לא פייר שהם יכולים לקבל דברים רעים, בינתיים שהאחרים יכולים לקבל טובים חוץ מזה, לאור המצב, או יהיה נחמד אם תעשו דילמות בנוגע לזה, או הופעה אחת שבה כולם ישתתפו ויעזרו ויתמכו לתושבי הצפון, ולבסוף יקבלו ממנה רווחים וכו'... מקווה שתראו תמיכה, וגם נקווה שהמצב ישתפר

ה ב ו ב ה

New member
אנ מצטרפת לעניין הרעיון

אבל לא בגלל המלחמה. אלא גם בגלל נוחות. יש פה מעטים מעל גיל 18, ומעל גיל 20 שעובדים, ואין להם יכולת להתחבר לאינטרנט בעבודות, ועניין זה מקשה על העניין של ניהול הלהקות. אני מציעה יחד עם געגע היחיד, לעשות אפשרות שיהיה אפשר באמת לתכנן מראש כתיבת שירים, צילומי קליפים, ושאר דברים שאין כרגע יכולת לקבוע מראש. זה יקל על חלקינו שעובדים, ויקל גם על השחקים פה, מישובי הצפון שאינם בבית לרוב. בתקווה שזה יצא לפועל...

הכרובים

New member
גם חיילי המילואים דורשים התחשבות

זה קצת קשה להצעיד את הכרובים לצמרת כשהמכשיר החשמלי היחיד שיש לך זה טטריס וגם זה בתוך הטנק.

kimobilo

New member
גם אני מצטרפת..../images/Emo70.gif

אולי אני רק בת 12.5 אבל אני עובדת..וקשה לי אני רק בשישי שבת בבית.. כיאלו דאני לא נמצאת עד 17.5 בבית כל יום וחברה שלי עושה הכל ולי לא ממש נעים.. אז אני ממש מצטרפת!! [כן כן,זאת הקפצה סמויה!!]

ניהול המשחק בזמן המלחמה.

כפי שאמרנו בעבר, אנו בודקים אפשרויות משחק חדשות כל הזמן, בין היתר גם האפשרות לתכנן את המשחק קדימה עבור השחקנים. אנו מצטערים עבור השחקנים שאינם יכולים לשחק בגלל המלחמה. תודה.

למעלה