בקשה קטנה

HeavenlyB

New member
בקשה קטנה

אנחנו פה לנסות לעזור אחד לשני. אם אפשר לשמור את ה"עקיצות" והמריבות וכל ויכוח שלא קשור ישירות לקיובייס אל מחוץ לפורום זה יעזור לי להפטר קצת מהתדמית של המניאק בגלל שאני נאלץ למחוק הודעות :) תודה והמשך יום נעים

alt loc

New member
ואני נגד....

סתם............................... ברור שככה זה אמור להיות

Domnastic

New member
אריאל, כנס שניה

אתה יודע שאני אוהב אותך, אבל עם כל הכבוד - היית צריך לראות כמה זיבולי שכל משתמש אחד שאני לא אנקוב בשמו עשה. זה היה ממש מעצבן, והרגשתי שאני צריך להתערב. אני מבין את סיבת המחיקות שלך להודעות, אבל עם זאת צריכות לבוא הערות ממך בסגנון "אם אתה לא יודע אל תגיד סתם, כי הבנאדם עלול להקשיב לך ולהתחרט על זה לאחר מכן" כי זה מה שבעצם הוביל אותי לעצבון. מקווה שהסברתי את עצמי
ואגב אם בא לך ככה לכתוב איזה מאמר על גלים זה יהיה נחמד
שאני אדע איך לשחק עם כל אחד

HeavenlyB

New member
הגלים היחידים שאני יכול לכתוב עליהם

הם של ים-סוף. אין לי ידע בסינטזה. לפחות עדיין לא. זה אחד מיני נושאים רבים שאני רוצה ללמוד. ניסיתי לא להתערב בהודעות שהלכו פה בימים האחרונים, אבל החלטתי שזה יצא מכלל שליטה ולהבא אני אעיר הערות
אני לא יודע איך זה בפורומים אחרים, אבל את ההערות שלי אני מעדיף לשלוח באישי, וישר למחוק את ההודעה, כי אני חושב שאין צורך שאפילו יהיה רמז הפורום שמשהו משתבש. אני בטוח שאת הכל אפשר לפתור ע"י שיחה בוגרת במסרים אישיים. אני בקרוב רוצה לנסות להעלות פרוייקטים כאן, שאנשים יוכלו להתאמן וללמוד להשתמש בקיובייס. בינתיים אני מנסה לחשוב על רעיונות ברי ביצוע.

HayimSarfati

New member
סינטזה

כל מי שמעוניין לשחק קצת עם סינטזה, ולראות בצורה די פשוטה מה היא עושה, אני ממליץ לו להוריד את ה DEMO של הסינט-מודולר NORD G2. אם אתם באמת רוצם להיכנס לפרטים, ה MANUAL של הנורד, שאני רואה בו כתנ"ך, יענה על הרבה שאלות. חיים, Tidal Studios Music & Sound Design ________________

FaTRiX

New member
אתה צודק 100%

ואני לא חושב שאתה מניאק בכלל, אתה אחד המוערכים אצלי בפורום הזה ובסאונד והפקה. דרך אגב, למה אתה לא שם קישור בפורום הזה לסאונד והפקה?

HeavenlyB

New member
אני צריך שוב לבקש

זה לא משהו שאני שם, אלא הנהלת הפורומים. ו...תודה

pcp1

New member
אני בעד

עדיף פורום נקי מעקיצות וכל השטויות האלה איי נעקצתי

למעלה