בקשה קטנה...

selotape

New member
בקשה קטנה...

אם מישהו יכול לספר לי את הסיפור המלא של סייד שואו בוב... אולי גם מספר עונה ופרק שהכל התחיל... אני יודע פרטים בסיסיים אבל צריך הרחבה! חן חן

roger4x4

New member
מצטרף לבקשה

אני לא יודע כלום

sideshow

New member
SIDESHOW BOB

רוברט "בוב העוזר" טרוויליגר (SIDESHOW BOB)- הסיפור האמיתי. סיפורנו מתחיל בשנת 1990. בוב הופיע בתור השותף ה"שפוט" של קראסטי הליצן בתוכנית הילדים, אך תפקידו בתוכנית היה לספוג כל מיני התעללויות שונות ומשונות מהליצן המפורסם. התעלול ששבר את גב הגמל היה כשקראסטי ירה אותו מתוך תותח. בוב החליט להתנקם בליצן. הוא התחזה לקראסטי, גיבור הילדים, בצורה מושלמת והלך לשדוד את המרכול השכונתי של אפו. הומר סימפסון המבוהל מסר את העדות בבית המשפט, והליצן נכלא. אך בארט סימפסון ואחותו ליסה גילו מי הפליל את גיבורם. בוב נשלח למאסר. הסיפור לא מסתיים כאן... ב 1992 בוב יצא מהכלא על סעיף התנהגות למופת, לאחר שהחל להתכתב עם סלמה בובייה, אחותה של מארג', האמא לבית סימפסון. סלמה התאהבה בבוב נואשות והחליטה להתחתן אתו. אחיינה, בארט, שלא בטח בבעלה הטרי, הבין מהר שבוב התחתן עם דודתו כדי לרצוח אותה ולהתחיל חיים חדשים עם כספה. הוא הצליח, עם מעט עזרה משפחתו, לסכל מזימה נוספת של העוזר בוב שנשלח בינתיים שוב למאסר. בוב יצא שוב מהכלא ב1993 והחליט להיפטר מהאויב מספר אחת שלו, בארט סימפסון. הוא שלח מכתבי איום אנונימיים כצעד ראשון. כשבוב שכנע את השופט שהוא כבר לא פושע, ויצא לחופשי, הסימפסונים שינו את שמותיהם ועזבו אל היישוב "טרור לייק". בוב הלך בעקבותיהם. שפני שהספיק בוב לבצע את החיסול, נעצר שוב על ידי השוטרים. למה? שוב משימת סיכול של בארט... אבל הבחור לא מתייאש. ב1994 בוב מכה שוב. הפעם הוא חבר למגיש רדיו, פעיל בתנועה הרפובליקנית, שהפעיל לחץ על ראש העיר קווימבי שישחרר אותו מהכלא. בתמיכת המגיש, ורשע אחר, מונטגומרי ברנז, התמודד בוב על ראשות העירייה, ורימה בבחירות. הוא זכה וניסה למרר לסימפסונים את החיים. ושוב בארט וליסה נכנסו לפעולה.בסיוע סמית'רס,- עוזרו של ברנז, הם גילו שקולות הבוחרים מזויפים, ושבוב השתמש בקולות של אנשים מתים כדי לזכות. הוא שוב נשלח לכלא. 1995, בוב ברח מהכלא, לפני מפגן של חיל האוויר. הוא הצליח לגנוב פצצת אטום מהבסיס הצבאי, ואיים על תושבי העיר להחרים את כל תוכניות הטלוויזיה. את זאת עשה כדי להפיל את תוכנית הטלוויזיה של קראסטי. קראסטי לא התייחס והמשיך לשדר בטלוויזיה. בינתיים ניסו בארט וליסה לאתר אותו שוב ולסכל את המזימה. פצצת האטום התגלתה כפגומה, כשבוב ניסה להפעיל אותה. בוב חטף את בארט וגנב מטוס והיה בדרכו לחסל את קראסטי הליצן. הוא נתפס שוב- ונעצר. יאללה אין לי יותר כוח, אבל הסיפור עוד לא נגמר. בפעם הבאה (בסוף השבוע): *מה קורה כשפושע לשעבר "חוזר בתשובה" ומתאחד עם אחיו האובד? *ניסיון חיסול בשידור חי! *מישהו מנסה לרצוח את הומר סימפסון... נחשו מי מציל אותו. וגם-

noaya

New member
אחלה סיכום.

מחכה לשמוע את ההמשך (על אף שאני מכירה אותו). נועיה, כי היופי הוא לא הכל בחיים.

למעלה