מבטא כבד.זה כמו "רוק כבד"
M Musta Susi New member 30/4/05 #103 ../images/Emo132.gifמבטא כבד.זה כמו "רוק כבד"../images/Emo22.gif
M Musta Susi New member 30/4/05 #106 הם תאומים בוודאי../images/Emo3.gif או שהם סתם החליטו במקרה ללכת על אותה פירמה...
M McBlack New member 30/4/05 #107 אני בחתיכת דילאי... הרגע הבנתי שהירוק זה עלה, ושכל הסמיילים הם בעצם תפוזים! הא הא! מצחיק.
B Blade Of Fire New member 29/4/05 #97 עזוב.. אני אקבור אותך../images/Emo3.gif חבל שתמות באש חמשת דרקוני טאקיזיס... יהיה חבל עידן, נסחף אבל זה כיף, בע"מ...
עזוב.. אני אקבור אותך../images/Emo3.gif חבל שתמות באש חמשת דרקוני טאקיזיס... יהיה חבל עידן, נסחף אבל זה כיף, בע"מ...
מ מטאליקהזהרקקרח New member 30/4/05 #108 צריך יום אחד ללכת כולם לאיזה הופעה במועדון הירח או משהו \= הפעם היחידה שיצאתי עם חברים למשהו של מטאל הם התבאסו (אבל בסוף עשו הדבנגינג מול הבמה חחח).. מישהו פה היה במטאל טיל דאון 5?
צריך יום אחד ללכת כולם לאיזה הופעה במועדון הירח או משהו \= הפעם היחידה שיצאתי עם חברים למשהו של מטאל הם התבאסו (אבל בסוף עשו הדבנגינג מול הבמה חחח).. מישהו פה היה במטאל טיל דאון 5?