בקשה קטנה

Beigelman

New member
בקשה קטנה

MaD-d0g, ארזירון... אני יכול בבקשה לפרסם כאן פורום שאני מנהל? זה פורום שיש בו כמה נושאים של מחשבים שאני מנהל אותם... זה חדש חדש... רק נפתח... וזה הולך להיות משהו טוב... אני יכול לשים קישור לפורום? (זה מאוד יעודד אותי אם תכנסו ותרשמו לי את התגובה הראשונה). בבקשה.

MaD-d0g

New member
סחטיין על ההתלהבות ../images/Emo13.gif

"וזה הולך להיות משהו טוב" ראשית, אני לא מסכים עם הדרך שבה הצגת את הבקשה שלך. להבא, הודעות כאלו תשלח במסרים ואז נדבר. אני מסכים שתפרסם, אבל רק פעם אחת (ולא משהו יומי כזה) ובשרשור להודעה הזאת...

Beigelman

New member
וואלה...

לא חשבתי לשלווח בפרטי.. אני כזה מטומטם... טוב קיצר הנה! אני מפרסם רק פעם אחת כדי לא להציק... (אממ גם בגלל שאמרו לי) אז אני מקווה שכל מי שמעוניין יראה את זה... אממ השם משתמש שלי זה Beigelman תגיבו... ביי

ilankt

New member
וואי, PHPBB, זה חדש? איך עשית? ../images/Emo31.gif

**ציניות**

gill142

New member
נו, למה ציפית?

אתה לא חושב שהוא יילך ויקודד ויבנה מערכת פורומים משלו או שיוציא כסף על המערכת של FRESH, ברור שהוא לקח מוכנה, למרות שלדעתי יותר יפה היה או זה עם מודים או IBHEB עם מודים, וגם WEBWIZ די יפים, אבל כל אחד והטעם שלו. ולמי שהכין את זה, אני מציע לך להחליף מהר ל IBHEB, כי זה לא ממש יפה, ויש שם בעיות עברית קצת ובכלל, אני לא חובב מערכות חרושות (למרות שגם IBHEB חרוש), אבל אם כבר אז IBHEB ומודים! אתה יכול לעשות פורטל ענק! ותוריד פורומים או שתכניס אותם לפורום אחד את הכל, כי זה מעצבן מיליון פורומים. וראיתי שרשמת את זה בציניות, סתם בא לי לעשות מגילה

SHMENDOZA

New member
איך אני שונא פורומים שצריך

להירשם אליהם כדי לראות מה מדברים שם, זה משגע אותי!!

Beigelman

New member
יופי!

סוף סוף! טוב.... אני רוצה להבהיר כמה דברים.... זה לא אני פתחתי את הפורום. רק הזמינו אותי לנהל כמה פורומים של מחשבים.... ת'אמת אין לי כוח לשבת ולהתחיל לבנות פורום... וגם לא ממש זמן ועצבים...

למעלה