בקשה קטנה

so charming

New member
בקשה קטנה

אני ידעת שאסור לפרסם כאן מתכונים וכישופים (וחבל שכך), אבל רציתי לשאול איפה אפשר למצוא מתכונים? יש לי ספר אחד, (קטע די מוזר. ההוצאה לאור לא קיימת, כך נראה, למרות שכתוב שיש עוד 3 ספרים לפחות בסדרה. גם על הספר אף אחד לא שמע. בשום ארכיון, שום אתר, שום ספריה או חנות.), על צמחים וסגולותיהם. אבל אני מדברת על כישופים, לא רק דברים כמו אם תשים צמח X בפתח הבית יקרבה כך וכך. משהו יותר מזה. תודה!

ToryMaster

New member
יש נסיון?

את עוסקת בעניין? אימונים? מדיטציה? תרגול? וויזואליזציה (מעניין אם יצא לי נכון) וכו'?

so charming

New member
אה...

לא ממש. אני מתעניינת בזה- אז אני מחפשת על זה כל מיני דברים. אבל אני לא מתכוונת לבצע כלום עד שאני אלמד מספיק. אני רוצה לקרוא עוד על הנושא.

so charming

New member
האנגלית שלי?

די טובה. הכי טובה בכיתה- אבל אני לא יודעת איך אני אסתדר עם ספר שלם. אני חושבת שזה ילך חלק (לאחרונה הכריחו אותי לקרוא בבצפר את הארי פוטר החמישי באנגלית, אז אם את זה עברתי- אני אצליח גם את זה). והספר שלי? קוראים לו צמחים קסומים ומכושפים, הוצאת ספרים גנובים. ומן הסתם, הראשון שיחפש ימצא מלא חומר ויחשוב שאני סתם עצלנית- אבל התרגלתי. כנראה שכל פעם שאני מחפשת- אני לא מוצאת. כשמישהו אחר מחפש איתי/ בשביליח/ בהמלצתי- זה בא בקלות בדיוק איך שאני חיפשתי. אני מאותגרת-חיפושית.

אז קבלי לינק

http://www.liber-umbra.com/ את בקטע של צמחים וטבע?אז קבלי המלצה על ספר "earth power" שניתן להשיג בקיטארו (www.kitaro.co.il) בהצלחה חביב הקסם

ToryMaster

New member
וגם, כהתחלה

אני מציעה לך לקפוץ לקרוא את מאמרי הפורום, ולעבור על הקישורים

למעלה