בקשה קטנה.. למישהו יש ציור לא תמונה של שרפיי?
B be_roo New member 25/6/03 #2 במקרה הסתובבתי אתמול באתרים שונים והיה בית גידול אחד ששם ציור של שאר-פיי, רק שאני לא זוכרת איזה. מצאתי אותו כשעשיתי חיפוש בוואלה על בתי גידול לכלבים. מובר במקום שמגדל גם דוג-דה-דורדו ועד גזע אחד חוץ מהשאר-פיי. זה כל הרמזים שזכורים לי.
במקרה הסתובבתי אתמול באתרים שונים והיה בית גידול אחד ששם ציור של שאר-פיי, רק שאני לא זוכרת איזה. מצאתי אותו כשעשיתי חיפוש בוואלה על בתי גידול לכלבים. מובר במקום שמגדל גם דוג-דה-דורדו ועד גזע אחד חוץ מהשאר-פיי. זה כל הרמזים שזכורים לי.
Y yehudit b New member 25/6/03 #3 אם כבר- אני צריכה תמונות (לא ציורים) של: גולדן רטריוור, רועה גרמני, אמסטף ודני. אני אשמח אם תעלו אותם לפורום.
אם כבר- אני צריכה תמונות (לא ציורים) של: גולדן רטריוור, רועה גרמני, אמסטף ודני. אני אשמח אם תעלו אותם לפורום.
נ ניל´´י New member 26/6/03 #4 דני ענק לפני כמה ימים (אולי 10) צורפה תמונה של הדנית שלי, איני יודעת היכן היא נמצאת, שווה ללכת אחורה ולראות, שם הכלבה כחל אולי זה יעזור לך. ניל"י
דני ענק לפני כמה ימים (אולי 10) צורפה תמונה של הדנית שלי, איני יודעת היכן היא נמצאת, שווה ללכת אחורה ולראות, שם הכלבה כחל אולי זה יעזור לך. ניל"י