בקשה קטנה!!!

בקשה קטנה!!!

למישהו פה יש את הביצוע המלא של "מלחמה שקטה"? אם כן אז שלחו לי לאי סיו קיו!!! המספר הוא 123477126!!!! ו....זהו!!!! דודה אני מתה עלייך (בוטןןןןןןןןן!!!) כפרע!!!!! גמדה (לא סתם!) בגרב!

yuli c

New member
מצטרפת לבקשה...

אם למישהו יש אז שירשום את האי סי קיו שלו כאן או במסר. בבקשה.

keinan4

New member
שיר ממש מאוס .....

מלחמה שקטה, לא נראה לי שאני בכלל שמעתי פעם אחת את כל השיר .... אבל אני מניח שאתם רוצים את כולו בשביל ג'קי בסוף.... ביצוע מטורף! אם אתם רוצים יש לי .... תשלחו את עצמכם לאי סי שלי .... (אני מניח שבפרטים שלי זה נמצא ) אם לא אז דברו איתי אני אכתוב לכם אותו פשוט עכשיו אין לי עצבים לראות מה המספר

keinan4

New member
איזה פורום מת !!!!

אנשים מה קורה פה ?!?!? חייבים להחיות את הפורום הזה ! אני הצטרפתי לפני כמה ימים ועדיין ההודעות שלי נמצאות בראש העמוד הראשון ! חחחח תתחילו להזיז עניינים. אין לכם כל מיני שטויות כאלה של הפורום כמו בפורומים אחרים שהם יעני עושים כל מיני שטויות ושואלים שאלות ומוציאים עיתונים וכו ...... (אני מניח אבל שאתם פריקים מטורפים שלא בקטע שלהם לעשות דברים כאלה .... חחחח ) לפחות תמונות יש למישהו ?.... תפרסמו !!!!

בואנה.....

אתה ממש צודק!!! יבש פה בטירוף...אנשים גם לא מדברים על דברים מענינים.. חוצמזה..טוב הבנו..נמאס כבר לדבר על רוק עצמאות כמה אפשר לדבר על זה?....נכון שהיה מטורף והיה ממש מעולה וכולם נהנו והכל אבל די יאללה.... דברו דברים מענינים חוצמזה אנשים..די די חדשה פה ואני לא מכירה אפחד..תכירו את עצמכם... אז...אני יעל מרמת הכובש אני ממממממתה על היהודים!! אני בכיתה ט'..ו....מה איתכם?..חחח...:)

golden dwarf

New member
אני חושב

אני חושב שלאח שלי יש אם כן אני ישלח לך באי סי קיו אבל תאשרי אותי קודם....

למעלה