בקשה קטנה

Velma Kelly

New member
../images/Emo6.gif נצל"ש

זוכרות שפעם אמרתי לכם משהו על ה-"הלו" של לורליי? אז פינת הם אומרים את זה מוזרחזרה והפעם, אחד שיקר ללבי וכולנו חושבות עמוק בפנים שהוא מדהים: ג'ס
: אז דווקא הפעם אני בטוחה שכולכם תסכימו איתי, כשג'ס
(השם פשוט לא הולך בלי האייקון הזה
) אומר "אה"\ "Huh" תמיד יוצא לו בקול גבוה ומצחיק ומדהים כזה
אני כל כך אוהבת שהוא אומר את זה! אני תמיד אחר כך מריצה את ההקלטה שבעים פעם על הקטע שהוא אומר את זה, הוא בדרך כלל גם מרים גבה תוך כדי.. עוד מישהי שמה לב? GOD הוא מושלם

morini77

New member
ממש לא אחראי מצידך

אם את מציינת משהו בפינת ה - הם אומרים את זה מוזר, את צריכה לתת הוכחות. מתי יצא לך לראות את ה"huh" של ג'ס? (שאני אוכל לבדוק בארכיון שלי.

Velma Kelly

New member
בפרקים האחרונים או בכלל?

אם מדברים על הפרקים האחרונים אז בפרק Let the games begain (בעע ככה כותבים
) אז כשהוא ורורי נפגשים, לפני שהם מתנשקים (בסוף הפרק) רורי שואלת את ג'ס איפה החלקים לאוטו שהוא כביכול הלך להביא ואז, אהה אז יש את ה- "Huh" המפורסם.. יש בעוד כמה מקומות אבל בדיוק ראיתי את הפרק

morini77

New member
וואי זה כזה נכון!

אבל זה לא huh כשאלה, זה huh שאומר: "סליחה??", כאילו מהמובן של: חוצפה! וזה ממש גבוה כזה...חחחח מצחיק... לקח לי טונה זמן למצוא את זה!

Nerade

New member
נכון, גם אני שמתי לב לזה.../images/Emo6.gif

זה באמת מצחיק.

Velma Kelly

New member
זה לא מצחיק../images/Emo70.gif

זה עוד סיבה למה הוא כזה מדהים
מישהי יודעת עם יש Huh בפרק הבא?

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif

אני יודעת למה את מתכוונת... וג'ס מרים גבה... גךדחכדגךחכךלד.

dafi daf

New member
ניצלו"ש

היום כזה זיפזפתי לי ונעצרתי בבערוץ הסרטים ואת מי ראיתי? לא אחרת מלורן... קיצר זה כבר היה אמצע הסרט ואני שונאת לראות סרטים מהאמצע אבל הלכתי ל"ערוצים" וראיתי שלסרט קוראים "מרדף אחר הגורל"... קיצר היה מוזר לראות את לורן משחקת משהו שהוא לא לורליי...

gilmorefreak

New member
יייאאא..גם אני ראיתי..

אבל כבר ראיתי כמה קטעים ממנו... ישבתי לי במחשב ואחותי אמרה לי כזה..:"היי איילת, תראי משהו" אני מסתובבת לי ורואה את לורן גרהם.. אבל כן כבר ראיתי מזמן..סרט חביב..מוזר כזה
אנ רוצה לראות את bad santa אבל לא שמעתי עליו בארץ..ואין לי מושג אם הוא בכלל יצא בארה"ב..למישהו יש מושג? היא משחקת גם שם..עם איך קוראים לו..בעלה לשעבר של אנג'לינה ג'ולי..זקן כזה..ברח לי השם
זהו, שמה היא אמורה לשחק דמות ממש לא דומה ללורליי..נראה לי יהייה מוזר, אבל אני רוצה לנסות..
וכן אני אשתוק עכשיו..

feeler

New member
Bad Santa

יצא כבר מזמן פה. כבר יצא DVD שנקרא Badder Santa והוא unrated

למעלה