בקשה קטנה

בקשה קטנה ../images/Emo13.gif

אני לא מוצאת את שרשור התמונות.. ואני נורא רוצה לדעת איך נראים הפרצופים שמאחורי המסך
אז כל מי שיכול, שישים תמונה שלו. שחר, מקווה שאתה מאשר לי את זה. נועה

taish

New member
נועה ../images/Emo140.gif

מצאתי לך לינקים לשני שרשורי תמונות. את הראשון פתח מאור, והשני הוא שרשור-עצמי שלי (אני רגילה כבר לפתוח כאן שרשורים עצמיים, ראי ערך השרשור שפתחתי כששודר הפרק האחרון לפני היציאה לחופשה
). חוץ מזה, קיים גם שרשור המפגש של מיקי ושלי, שמיקי פתחה כאן ממש לא מזמן (ביום ההולדת שלך, אם אני זוכרת נכון
), ואותו אני בטוחה שכבר ראית
.

תודה רבה,נכנסתי..

אבל הרבה הצטרפו מאז.. אז חשבתי אולי גם להם יש תמונות טוב לא נורא, ראיתי את רובכם תודה

ממ...

אני זוכר את שירשור התמונות (כי אני פתחתי אותו
) לא מצאת אותו כי הוא נמחק כבר מהארכיון... הפעם אני לא ישים תמונה שלי (למרות שאם את רוצה אפשר במסנג'ר) ואני ישמח לראות פה תמונות חדשות של כולם.

אהה אופס הוא לא נמחק

בכל מקרה אל תתייחסו לתמונה שלי... לא מעודכנת וגם יצאה לא ממש אני.

taish

New member
אופס...

כבר נתתי לינק לשרשור שפתחת. הנחתי שזה בסדר מצידך (אם זה לא היה בסדר, הרי לא היית פותח אותו מלכתחילה
), אבל אם לא - אפשר לבקש משחר למחוק את ההודעה הזו
.

ים כחול

New member
אני חוששת ש.....

יהיה לכם טראומה אחרי שאשים תמונה שלי פה ... ותתבעו אותי על שיחות לפסיכולוג שיהיו לכם בעתיד אז חוסכת ממני הוצאות כספיות

pumiki25

New member
טוב, אז... (ים, הערונת אלייך ../images/Emo13.gif)

קודם כל: יפעת - אהבתי את החתימה!
אני משוגעת על "משחק מכור"
אגב (אממ...זו תיחשב הוצאת דיבה, או שמותר ללכלך קצת?
שחר - מקסימום, תמחוק...רק בבקשה - be gentle, אני במצב-רוח לבילי!) - מר גשש-בלש הוא אכן חתיכת אידיוט. מהיכרות אישית
(אני אמרתי משהו?) ולעניין! (*כחכוח גרון עצבני קמעה*) אה...טוב, אז שבעה מחברי הפורום זכו (
) לראות אותי פנים מול פנים, וגם ראיתם את התמונות שלי ושל אורטל (מואה!
אכתוב בקרוב!
), אבל עכשיו, כשאני חושבת על זה (טוב, אני מודה שחשבתי על זה כבר קודם. נגיד...החל משלושים שניות אחרי שהעליתי את התמונות?
), יצאתי איום. וחוץ מזה - לא ראיתם אותי בלונדינית, ניג'ניג'ית...
אז למי שרוצה (ובעיקר בגלל שאני משועממת בשעה, אהממ, מוקדמת זו של היום) - הרי לכם מקבץ מייצג
הראשונה - תמונת הדרכון שלי. הפעם הראשונה (והיחידה!) שיצאתי נורמלי, פלוס-מינוס, בפוטו-רצח

pumiki25

New member
ובצדק ../images/Emo4.gif

פרטים במסר, אם תרצה - כבר לא נעים לי משחר!

אם בא לך

מעניין אותי לשמוע... ו.. וואו, את נראית לגמרי שונה בתור בלונדינית... דווקא זה חמוד לך...

junny

New member
האמת

גם אותי הסקרנות אוכלת.. אם בא לך במסר. אבל את לא חייבת כי זה באמת מאוד מאוד אישי כנראה

pumiki25

New member
תיכף שולחת לשניכם ../images/Emo30.gif

זה לא יותר מדי אישי (וטוב שכך!), ועדיין... שולחת! (
ויש לציין שבשמחה. אני לא רכלנית מטבעי, אבל כשזה נוגע לטינופת שכזו...)

pumiki25

New member
ו... ../images/Emo12.gif

ובנימת "מה את עושה, יא מפגרת": בלונדה. (לשם הפרוטוקול יצויין שאני צובעת כל שבוע שלישי. השיער, אגב, מגיב בהתאם. את גרסת הניג'ניג'ית אני חוסכת לכם מטעם שיקולי מוניטין ומניעת נזק נפשי לציבור
)

ים כחול

New member
מיקי ../images/Emo24.gif העלית חיוך על שפתיי

איך את שונה בשתי התמונות זה מדהים
בכל מקרה חמודה ויפה
ח חנ חננ החרמן כמה אהבתי אותו כשהייתי ילדה עד ש.... חבל ממש , הטיפש חשב שלנצח הוא יסתיר את חרמנותו ? טעות !! בסוף הכל צף ...

pumiki25

New member
יפעת'וש! ../images/Emo24.gif

תודה-תודה-תודה!
גדלתי על גולדבלט! איך חולפת לה תהילת עולם, הא? כשאני רואה אותו היום על המסך, מתחשק לי להקיא...פיכס

pumiki25

New member
../images/Emo6.gif

רותם! גם אני חושבת...
הרוב מעדיפים אותי עם כהה. בעצם - אלו שהכירו אותי ככהה מלכתחילה בדרך כלל מעדיפים אותי כהה - למכללה, למשל, הגעתי עם פלטינה. כשצבעתי בחזרה לשחור (מפלטינה!
), היו כמה שכמעט חטפו התקף לב - במיוחד המדריך שלי, שפלט צווחה אימתנית והשביע אותי שבפעם הבאה אני תולה שלט אזהרה במעלית

junny

New member
מכירה את התגובות האלה

בהמשך לשיחתנו מהמרפסת של שחר.. כל פעם שאתה מחליף צבע הפרצוף הזהשל - מה הלאה? מה עוד לא עשית?

למעלה