בקשה קטנה מאלוהים

בקשה קטנה מאלוהים

אלוהים אלוהים, התפללו כולם לגשם והנה הוא בא וגם לי יש בקשה היום: סניף בנק הפועלים ברחוב פנקס בת``א !!!!!!! הלוואי שיוצף במי גשמים ותלך לאיבוד כל הניירת הלוואי ויטבע מנהל הבנק ואיתו תטבע גם מנהלת מחלקת עו``ש הגב` ברוריה (עלק) וכל זה בגלל שעיצבנו אותי היום כך שעוד מעט והיית הופכת שולחנות. (הדבר היחיד שגם לי להימנע מכך היה שלא אוכל לבוא ולכתוב לכם פה כי סביר להניח שהיו עוצרים אותי - עו``ד כבר יש לי חחח!!) אמן כן יהי רצון !!!!!! ליהי 007

אמן אמן

בונדית יקרה אם זה יקרה שלא יאשימו אותך בכישוף......חחחחחחחחחחחחח יותר קל לשלוח להם איזה וירוס קטלני....יש לי כמה אם תרצי. בכל אופן מצטרפת לתפילותייך,כי כל הבנקים מעוררים בי זעם. תשתי תה צמחים ותרגעי... המשך יום נפלא

שועליתי מתוקה

וואלה את אחלה !!!!!!!!! מאמצת את המלצותייך....... עובדת על דרך להפיל את אתר של בנק הפועלים באינטרנט חחחחחח 007 ליהי

אל44

New member
כברה 007

שיהיו לך ימים יותר טובים בעזרתך ועם תרצי בעזרתי המעריץ אל 44

שרי42

New member
אפשר לצרף.....

גם את בנק לאומי סניף 653 לא את האנשים - אני מתפשרת רק את הניירת שלא ידעו כמה אני חייבת שהחשבון פעם במליון יהיה מאוזן? האחחחחחח איזה חלום בערך כמו הכמיהה לשלום???????

dannygi

New member
אוברדרפט

את בודאי חכמה משכילה ומבינה. היחיד שמרויח מאוברדרפט זה הבנק . אז אם את רואה את יעודך בפרנוס הבנק תמשיכי.אבל. אני בטוח שכמעט כל אחד יכול להתאפק קצת לחכות קצת, לא לקנות אוטו או ללכת למסעדה או כל נוחות או פלברה אחרת . אני למשל אין לי ולא היה לי אוברדרפט וחסכתי בזה פעמים. פעם את הריבית וגם קניתי יותר מאוחר ויותר זול. ותחשבו על זה!!! כשאין לי אני אוכל אורז עם קצת מלח זה זול ובריא.

dannygi

New member
מלחמה נגד הבנק

דעי דעו לך לכם הבנק צודק בדרך כלל. אז למה לשנוא ולהלחם בטחנות רוח ועד לא צודקים. יותר טוב להתקבל לעבודה לבנק .גם מרוויחים וגם לא משלמים עמלות. תנסו לחשוב איך הפקיד או הפקידה שמחר זה את או אתה .חושבים

נטע בת 20

New member
שיוצף הבנק וגם הבית של... !

אלוהים , אלוהים גם אני מצטרפת לבקשתה של קסנדה: קודם כל לפי בקשתה, שיוצף הבנק ברחוב פנחס בת``א ולפי בקשתי הבית של השכנה המעצבנת שלי שנולדה כדי לעצבן ולאמלל אותי!! אלוהים אנא טפל בנדון , בתודה נטע

למעלה