בקשה קטנה (לא להתנפל)

בקשה קטנה (לא להתנפל)

אני מסכימה איתכם ששמנה יכולה להיות יפה. כלומר, לדעתי היופי החיצוני לא תלוי ברמת השומן, לכל אחת מתאים מה שמתאים, בין אם היא רזה, מלאה או שמנה. זה מאד סובייקטיבי. יש בחורות שפשוט מתאים להן להיות "שמנות". זה מוסיף להן על נשיותן. הבקשה שלי היא להפסיק ולהשמיץ את ה"אנורקטיות". ישנם אנשים רזים ואף רזים מאד, ולא בצורה בלתי-בריאה. הם פשוט ככה, בלי קשר למה שהם אוכלים. אתם כל-כך נגעלים מהאנשים ה"רזים" האלה, מתייחסים אליהם כמו שאתם חושבים שהחברה מתייחסת אליכם. בסלידה. אני חושבת שזה מאד לא רגיש מצדכם לאמר שרזה=מכוער. זה גורם לכם להיראות שטחיים בדיוק כמו אלה החושבים ההיפך. אם דעתכם היא שכל אשה שמנה יפה יותר מאשר אשה רזה, זו זכותכם. מותר לכם להשמיע אותה, בעיקר בפורום הזה. אבל אל תשמיצו את הדקיקות! זה קצת מעליב. ליה

עופר 123

New member
לא רק שאיני מתנפל....

אני מתנצל בהכנעה. בימיו הראשונים של הפורום באמת היתה כאן נטייה לקיצוניות מה, גם מצד עבדך הנאמן, בעניין ההתשלחות באנורקטיות. אם מטרת הפורום הזה היא לשבור את המשוואה של "שמנה=מכוערת", אזי מטרה נוספת היא להבין שלא רק ששמנות הן יפות, אלא שיופי יכול לבוא בכל צורה או מידה, כולל כמובן, במידה רזה. שוב אני מבקש את סליחתך, ומעניק
כאות להתנצלותי. שלך, עופר

למעלה