בקשה קטנהה....

בקשה קטנהה....

מישהו יכול להעלות לי פליז תמונות של הראל כשהוא בלי חולצה ועם משקפיים שחורות כאלהה??? אנ יראיתי אותם איפשהוו ואני לא יודעת מאיפה הםם. שמיהו יעלה לי את זה פליזז...

לא לא זאתת

זאת תמונה כזאת שהוא עם משקפיים שחורותת.. ועוד תמונה שהוא כזה בלי משקפיים..

simhit

New member
נראה לי שאת מתכוונת לזאת

אבל יש לי אותה רק בקטןן-->>> למישהי יש את התמונה בגדול????

ביקורת מעעעעעעעפנה על הדיסק:

בזמן האחרון אני אומרת הרבה מעפן
טוב, לא קראתי ממש ת'ביקורת כי זה שיעמם שהם כותבים שהוא לא טוב , יבש וזה ...אבל סתם אם בא לכם ... http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Music/Reviews/200608/20060803173920.htm http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Music/Reviews/200608/20060803173920.htm

מ א מ י2

New member
בכ"ז,תודה :] ../images/Emo219.gif

הם סתם לא מבינים מזה אומנות הכתבים האלה

simhit

New member
הם באמת לא מבינים ../images/Emo45.gif

אבל במקרה שהם כן מבינים והם כתבו את זה עדיין זה אומר שהם מקנאים בו. כי כולם יודעים שכשיש מישהו מצליח מאוד, שהכול הולך לו טוב ושהדיסק שלו מצויין אז הקנאים חייבים לבוא ולהגיד שמשהו לא טוב =\ שטויות במיץץץ צריך להתעלם =\

simhit

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

גם אני נדבקתי ל-מעפןןן חחחחח
פשוט כשהייתי בחו"ל בטיול מאורגן אז ילד אחד מהקבוצה אמר באוטובוס כול הזמן מעפן ומעפנה אבל הוא אמר את זה בקול ממש מצחיק ונקרעתי וגם נדבקתי לזה אזזז התחלתי להגיד את זה כול הזמן....

מ א מ י2

New member
הא,עודמשו ../images/Emo219.gif

רואים שהכתב הזה לא אוהב את הראל [מן הסתם]. כנראה שאין לו טעם במוזיקה. הוא הגזים לגמרי. נינט אפילו עוד לא הוציאה דיסק הוא עושה מזה היסטריה! (לא הבנתם אותי,הא?) נמ,גועל נפש של כתבה
. אבל
.

לאו14

New member
אני נהנתי מהתגובות../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

תגיבו שם!! תרדו על הכתב הזה.. חבל שהוא הורס ככה ת'שם היפה שלו[ליאור
]

נצל"ש!! דודה שלי סיפרה לי על אחת שרצתה להצטלם עם הראלי בקניון והסוכן לא הרשה ואז הראל אמר עבי אותו והצטלם איתה!!!!!!1 והיא גם אמרה שהפלסטר שלו היה מהגילוח

AgAm S

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif

איפה אפשר לשיג פוסטרים של הראל

למעלה