בקשה פומבית לטלי

טוען רב

New member
בקשה פומבית לטלי

שלום. עפ"י סעיף 110 לחוק עונשין, כל המשדל אדם שלא להתגייס לשרות צבאי בו הוא חייב בעת תקופת מעשי איבה נגד ישראל - דינו 15 שנות מאסר. על-כן אני מבקש ממך לנהוג עפ"י כללי ההתנהגות בפורומים ולמחוק כל הודעה שיש בה משום שידול כזה, בין אם בהצהרה במסגרת הודעה על פעילות ארגון קיצוני ובין אם ע"י סיפורים אישיים, עם מוסר השכל ברור. בתודה, טוען רב

tali_le

New member
הממממ

אני ממש מתאפקת עכשיו שלא להגיב בצורה עצבנית - אבל נניח כל הודעה שלא עומדת בכללי הפורום נמחקת ואת כללי הפורום אתה יכול לראות היטב בהודעת ההנהלה. כל בעיה עם מחיקת הודעות בפורום זה אתה מוזמן להפנות להנהלת הפורומים. בטוחני שתקבל תגובה מתאימה בדיוק כמו אלה שאנחנו מקבלים על התלונות בנוגע להסתה לרצח בפורומי הימין בתפוז. כל בעיה נוספת עם ניהול הפורום[URL='http:///'] תתנהל אך ורק במסרים אישיים [/URL]והודעות נוספות על גבי גבי הפורום יימחקו! טלי

הגינגי

New member
אם כך

אם כך אני מציע לשלוח את הרב עובדיה, את כל הח"כים של שס ואת כל אלו שהצביעו בעד חוק טל יחד עם רוב האוכלוסיה החרדית למאסר של 15 שנים תמימות בבית העצורים. אולי הם אפילו יוכלו להיכנס למעשיהו, שמעתי שהחרדי האחרון שם עשה שם פשוט נפלאות.

למעלה