בקשה עזרה

ציר11

New member
בקשה עזרה

חברים עד לפני זמן מה היה ברשותי סלולר של נוקיה עם כרטיס זכרון עליו מוזיקה שהועברה מהחשב . לאחרונה רכשתי סמרטפון lg9 אליו הועבר כרטיס הזכרון והכל היה תקין . ברם כאשר רציתי להעתיק מהמחשב מוזיקה נוספת ( שמורה במחשב ב musik) הדבר לא ניתן פשוט לא ניתן לגרור למכשיר ואם לא די בכך גם מדי פעם המסך של המחשב "קפץ" ל נוקיה player . מה עושים ?
. שקלתי להחליף את כרטיס הזכרון בחדש ולהעביר מהחשב ל למכשיר אני חושש שזה לא יעזור כי הבעיה כנרה עם נוקיה פלייר ואינני רואה כיצד "להתגרש" מנוקיה שלא מתקשרת עם ה lg

אני מודה לכל מי שיטרח להשיב לי ואם יש משהו שמוכן להדריכני טלפונית אשמח מאד להעביר במסר את המספר שלי ולקבל את ההדרכה . ולסיום שאלה נוספת ראיתי שעל כרטיס הזכרון החיצוני יחד עם המוזיקה מופיעות הנחיות קוליות של waze מה עושים ?
תודה מראש עדי

CrH

New member
ערבבת כאן מספר דברים

1. אין קשר בין המכשיר החדש שלך לנוקיה פלייר. האחרון קופץ לך - לא הסברת מתי, אבל אני מניח שזה קורה בעת חיבור המכשיר החדש למחשב בעזרת כבל USB - רק בגלל שהוא מזהה התקן מסוים מחובר ומבצע AUTORUN, אותו אישרת בשלב כלשהו בעבר. ההמלצה כאן היא או להסיר כל דבר שקשור לנוקיה מהמחשב (דרייברים, תוכנות נלוות) או פשוט לבטל את ה AUTORUN.

2. הכרטיס זיכרון שלך חף מכל פשע - אין לך מה להחליף אותו. אתה לא חייב גם לחבר את הסלולרי למחשב על מנת לגשת לכרטיס הזיכרון - אתה יכול להשתמש בקורא כרטיסים או במתאם USB לכרטיס הזיכרון.

3. באופן כללי - אני מעריך שיש כאן התנגשות של דרייברים ישנים עם המכשיר החדש, וייתכן גם הגדרות חיבור שגויות במכשיר החדש. האופציה הקלה ביותר עבורך, ללא כל ידע טכני נדרש, היא פשוט לשתמש בקורא כרטיסים או מתאם כלשהם.

ציר11

New member
ראשית תודה רבה

מקצת מהדברים שכתבת הבנתי ואסיר את כל הקשור לנוקיה יתר הדברים לא הבנתי מה עלי לעשות . אינני רוצה לגזול זמנך בשאלות הנראות לא רציניות אבל מה לעשות אני מדור שלא כל כך מסתדר עם הטכנולוגיות הללו לרבות המושגים הטכניים האם קיימת אפשרות שתוכל בזמנך הפנוי להדריכני טלפונית ואשמח למסור לך בהמשך את המספר בכל מקרה תודה רבה רבה על עצם התשובה
עדי

CrH

New member
תגובה

אתה בסה"כ זקוק ל CARD READER כלשהו, כזה למשל: http://bit.ly/18Wa6tK

מכניסים את כרטיס הזיכרון אל תוכו, לאחר מכן מחברים אותו לכניסת USB במחשב, וזה מתנהג כ DISK ON KEY לכל דבר. תעתיק את המוסיקה לשם, החזר את כרטיס הזיכרון אל הנייד, וזה כל הפרוצדורה.

או, שתבקש עזרה ממישהו בסביבתך, אני משוכנע שיוכלו לעזור לך - הבעיה פשוטה למדי.

למעלה